Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai puiku, reiškia pamatysim ar turim lapę vistidej 😄

tai turim..koks skirtumas tas uzrakinimas...

Atsakyti
QUOTE(marco'polo @ 2021 04 26, 18:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819670" data-time="1619452776"><div><p>Pasikartosiu - jus i save paziurekit. Nereikia nei manes, nei Altos, kad jus padarytumet cia pjautynes. Kiek paskaitau, tai vis kazka pjaunat, vis kazkas jums netinka I kompanija.</p></div></blockquote><p>Žiūrim, kasdien ir ne po vieną kartą  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o pasipjauti kartais irgi sveika</p>

Baisos jūs bobos, kad jus kur pekla biggrin.gif
Atsakyti

Elbi, tikrai omenyje neturėjau normalių skaitovių, čia piktybinėms skirta.

Aij, žinokit manau, kad vistiek nėra normalu vien tik skaityti - toks noras pagyventi svetimus gyvenimus. Bet aš kai tik vakarais skaitau, tai traukinys dažnai jau būna nuvažiavęs kažką pasisakyti. Tad mea culpa ir gerbiu visų pasirinkimą. Į raktuką nepretenduoju, nes jis ir įpareigoja taip pat :4u:​ 

Atsakyti

Pasakei A, pasakyk ir B

Ar čia šiaip iš lempos metei kaltinimus, kad pranešinėja iš čia bendraujančių, o ne slaptasis suoliukas?

Atsakyti

plačiau, prašom

Atsakyti

Pasikartosiu - jus i save paziurekit. Nereikia nei manes, nei Altos, kad jus padarytumet cia pjautynes. Kiek paskaitau, tai vis kazka pjaunat, vis kazkas jums netinka I kompanija.

Ir kai tik pjautynės, tai burbanti tut kak tut. Pasakysiu "naujieną"! - Ne tik nuo skaitovių, bet ir nuo forumo erkių merginos bando apsiginti

Atsakyti

tu manai pranesinejo suoliukas..na Monos bernams, mano? As tai manau is savu... Taip kad nesikeis niekas...

Nu čia įdomus pareiškimas..

Atsakyti

Aij, žinokit manau, kad vistiek nėra normalu vien tik skaityti - toks noras pagyventi svetimus gyvenimus. Bet aš kai tik vakarais skaitau, tai traukinys dažnai jau būna nuvažiavęs kažką pasisakyti. Tad mea culpa ir gerbiu visų pasirinkimą. Į raktuką nepretenduoju, nes jis ir įpareigoja taip pat :4u:​ 

Nu ir kas, kad tik vakare. Kada gali, tada ir parašyk. 

Atsakyti

Pasakei A, pasakyk ir B

Ar čia šiaip iš lempos metei kaltinimus, kad pranešinėja iš čia bendraujančių, o ne slaptasis suoliukas?

tai mano nuomone :) Juk galiu ja turet?

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 26, 17:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819639" data-time="1619451155"><div><p>Laksryait, kaip malalietkos pirmyn atgal? Man tai geda butu taip daryti.</p></div></blockquote><p>Tai tu nori pas mus po užraktu ar ne? Normaliai nesimaivius atsakyk</p>

Mergos, NENORIU. Gink die ne del jusu asmeniskai, o kaip cia gerai kazkas issireiske "'nes tai ipariegoja'.Lai as liksiu burbanti bestija cia, kad savo anukams galetumet pasakas sekri apie raganą burbeklę, kuri vaikėsi našlaitėlę Pinot po laukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 18:22

Nu čia įdomus pareiškimas..

matai zodi "manau" :) Nieko nekaltinu..tik manau...

Atsakyti

Nu ir kas, kad tik vakare. Kada gali, tada ir parašyk. 

Jo, Lietava pas mus irgi tik naktimis užsuka  :)​ 

Atsakyti