Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

[quote name="Madam pareis veliau" post="72819617" timestamp="1619449849"] Tai rakinam nuo kelmo zarazų? Ot jos daba plastikinius nagus graužia.[quote]

Sveikos! Na, aš save laikau suoliuko atstove, nes įšoku, tik kai labai "užtrumpina" kokie nors pasisakymai. Bet plastikinių nagų neturiu, tad ir graužti nebus ko. Greičiau atvirkščiai - net padėkoti turėsiu, kad "išgydėt nuo priklausomybės". Nes būkim biedni, bet teisingi (taikau tai sau) - nėra labai garbinga nuolat skaityti ir tik priešokiais įgriūti čia su savo nuomone (ar faktais) :4u:​ 

P.S. Dar ir su citavimu prisidirbau, jklmn🤦‍♀️

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elbi: 26 balandžio 2021 - 17:48

Sureiksminat jus labai ne ka kiti raso apie save, o save pacias...sureiksminat. Nes kas yra baisiausia ? Selfpride. Jokios kitos nuomones, jokio kito poziurio, tik toks, koks yra mano. Tai papratu paprasciausias nepasitikejimas savimi. Jei zmogus nesugeba priimti kitokios nuomones, tai ar toks zmogus sugebes sukurti pilnaverte seima?

Nu, ar ne apie save parašei?

Kai parašiau, kad ne viską tu žinai, kodėl rašai, kaip viską žinanti? Kad tu klysti taip galvodama, tai gavosi bile kas, ant kiek negali priimti kitokios nuomonės. Ant kiek negali pripažinti, kad esi neteisi. Tu net nemąstai ir negalvoji nieko pripažinti, nes TU TEISI VISUR ir baigta. Pati sau.

Prigalvoji dar išvedi savo kažkokių paviršutinių nenormalių teorijų....

Ir kai kitoms rašai va tokius tekstus, tai visad pagalvoju - nu va, va, kodėl sau neprisitaikai....

Atsakyti

Eikit ir iseikit I uzdara tema, cia negriskit. O mes nardysime atviroje mamku juroje su simtu simtais atidaru temu. Jusu nebus - bus kitos. Jusu niekas neatsimins jau po menesio 4u.gif

Bet tu ir įdomi :lol: 

Na, o kas gi trukdys norinčioms ir toliau nardyti po šimtus temų ir turėti +vieną užrakintą. 

Aš tai kitose nebendrauju - tai man jokio skirtumo kitos temos. O jeigu užeis noras - tai ne save gi ten užrakinam, o vieną uždarą kambarėlį pasidarom, bet visi kiti kambarėliai lieka prieinami kaip ir buvę  :B 

Atsakyti

Is man gerai zinomu temu, kurios veliau uzsirakino, ne viena negrizo viesintis  atgal, kaip tik atvirksciai.   Veliau isejo i kitus uzdarus forumus ar Fb liko bendrauti,  Neisivaizduoju aplinkybiu, kurios  gali paskatinti cia grizti viesai, jei viskas bus tas pats, tik ne viesa.   O supykusios vis tiek  pareina anksciau ar veliau nauju vardu ar senuoju. 

Kas del uzmirsimo musu temos, tai man juokinga skaityti pranasystes. As labai tikiuosi, kad mus uzmirs ne po menesio, o jau sekancia diena.  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 26 balandžio 2021 - 17:49
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819645" data-time="1619451450"><div><p>Sureiksminat jus labai ne ka kiti raso apie save, o save pacias...sureiksminat. Nes kas yra baisiausia ? Selfpride. <strong>Jokios kitos nuomones, jokio kito poziurio, tik toks, koks yra mano</strong>. Tai papratu paprasciausias nepasitikejimas savimi. Jei zmogus nesugeba priimti kitokios nuomones, tai ar toks zmogus sugebes sukurti pilnaverte seima?</p></div></blockquote><p>Nu, ar ne apie save parašei?</p><p></p><p>Kai parašiau, kad ne viską tu žinai, kodėl rašai, kaip viską žinanti? Kad tu klysti taip galvodama, tai gavosi bile kas, ant kiek negali priimti kitokios nuomonės. Ant kiek negali pripažinti, kad esi neteisi. Tu net nemąstai ir negalvoji nieko pripažinti, nes TU TEISI VISUR ir baigta. Pati sau.</p><p>Prigalvoji dar išvedi savo kažkokių paviršutinių nenormalių teorijų....</p><p></p><p>Ir kai kitoms rašai va tokius tekstus, tai visad pagalvoju - nu va, va, kodėl sau neprisitaikai....</p><p></p>

Tu neziurek I mane, as nei buvau panasi I jus, nei busiu. Jus saves sukontroliuoti nesugebat. Isterikuojat, virtualiai trankotės. Jusu tema taip ar tai yra rietyniu tema mamkose. Ir ta yra faktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 17:55

Pries pacia save. biggrin.gifkad sitaip neadekvqciai draskauai tarp iseinu, grystu, iseinu, vel gristu biggrin.gifCia nera , nesakysiu suaugusios moters, nes visokiu moteru buna, save kontroliuojancio individo veiksmai.
Papildyta:
As? Tas '15 metu' buvo aristotialenizmas

Bet gi čia tas forumas tai nieko reikšmingo.

Čia tik, gal būt, geresnės pokalbiams vietos paieška. Nebandysi, nerasi. Nepatiks -  suprasi, kad geriausia visgi, ten buvo. Ir grįši. Viskas. Kokios čia dar individo analizės 😄

Žmonės mokytis pasirenka vieną, supranta, gal ne jo, pereina į kitą. Pabando trečią. Kaip ir įvairius būrelius, ar veiklas, sporto rūšis. Meta - grįžta. Nu aš tai tik už visokius va tokius bandymus. O pereit iš temos į kitą temą.... nu čia gi niekalas iš vis...

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 17:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819656" data-time="1619451939"><div><p>Pries pacia save. vartotojo įkelta nuotraukakad sitaip neadekvqciai draskauai tarp iseinu, grystu, iseinu, vel gristu vartotojo įkelta nuotraukaCia nera , nesakysiu suaugusios moters, nes visokiu moteru buna, save kontroliuojancio individo veiksmai.
Papildyta:
As? Tas '15 metu' buvo aristotialenizmas</p></div></blockquote><p>Bet gi čia tas forumas tai nieko reikšmingo.</p><p>Čia tik, gal būt, geresnės pokalbiams vietos paieška. Nebandysi, nerasi. Nepatiks -  suprasi, kad geriausia visgi, ten buvo. Ir grįši. Viskas. Kokios čia dar individo analizės 😄</p><p>Žmonės mokytis pasirenka vieną, supranta, gal ne jo, pereina į kitą. Pabando trečią. Kaip ir įvairius būrelius, ar veiklas, sporto rūšis. Meta - grįžta. Nu aš tai tik už visokius va tokius bandymus. O pereit iš temos į kitą temą.... nu čia gi niekalas iš vis...</p><p></p>

Man tai aisku, kad nieko reiksmingo biggrin.gif ne as gi lakstau po uzdaras twmas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

[quote name="Madam pareis veliau" post="72819617" timestamp="1619449849"] Tai rakinam nuo kelmo zarazų? Ot jos daba plastikinius nagus graužia.[quote]

Sveikos! Na, aš save laikau suoliuko atstove, nes įšoku, tik kai labai "užtrumpina" kokie nors pasisakymai. Bet plastikinių nagų neturiu, tad ir graužti nebus ko. Greičiau atvirkščiai - net padėkoti turėsiu, kad "išgydėt nuo priklausomybės". Nes būkim biedni, bet teisingi (taikau tai sau) - nėra labai garbinga nuolat skaityti ir tik priešokiais įgriūti čia su savo nuomone (ar faktais) :4u:​ 

P.S. Dar ir su citavimu prisidirbau, jklmn🤦‍♀️

Elbi, tikrai omenyje neturėjau normalių skaitovių, čia piktybinėms skirta.

Atsakyti

Tu neziurek I mane, as nei buvau panasi I jus, nei busiu. Jus saves sukontroliuoti nesugebat. Isterikuojat, virtualiai translates. Jusu tema taip ar tai yra rietyniu tema mamkose. Ir ta yra faktas.

Jei tu save kontroliuoji - pagarba. 

Labai norėtųsi tą pajausti, aišku, bendraujant 😊

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 17:54)
Elbi, tikrai omenyje neturėjau normalių skaitovių, čia piktybinėms skirta.

O vat cia sitas tavo sakinys mane sudomino. Kaip jus atskiriat 'skaitovus' kurie piktybiskai skaito, o kurie gėrybiškai skaito?
Papildyta:
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 17:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819664" data-time="1619452324"><div><p>Tu neziurek I mane, as nei buvau panasi I jus, nei busiu. Jus saves sukontroliuoti nesugebat. Isterikuojat, virtualiai translates. Jusu tema taip ar tai yra rietyniu tema mamkose. Ir ta yra faktas.</p></div></blockquote><p>Jei tu save kontroliuoji - pagarba. </p><p>Labai norėtųsi tą pajausti, aišku, bendraujant 😊</p>

Pasikartosiu - jus i save paziurekit. Nereikia nei manes, nei Altos, kad jus padarytumet cia pjautynes. Kiek paskaitau, tai vis kazka pjaunat, vis kazkas jums netinka I kompanija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 18:00

Tavo bernams pranešinėjo irgi?

aha

Atsakyti

Pasikartosiu - jus i save paziurekit. Nereikia nei manes, nei Altos, kad jus padarytumet cia pjautynes. Kiek paskaitau, tai vis kazka pjaunat, vis kazkas jums netinka I kompanija.

Žiūrim, kasdien ir ne po vieną kartą  :D  :D  :D o pasipjauti kartais irgi sveika

Atsakyti