Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Laksryait, kaip malalietkos pirmyn atgal? Man tai geda butu taip daryti.

Tai tu nori pas mus po užraktu ar ne? Normaliai nesimaivius atsakyk

Atsakyti

Po vieną baugu iseiti, reikia visq grupe? biggrin.gifNu jo...vienos jau bande tai padaryti...o gavosi stride of pride biggrin.gif

O ko gi taip stengiesi dabar čia perkalbėt?  :bigsmile: Nelinksma tau matau savoj temoj. Dvi varnos karksi tą patį per tą patį, dar nenuėjus jau žinai kad parašė tą patį ką ir vakar  :laugh: 

Atsakyti
Sureiksminat jus labai ne ka kiti raso apie save, o save pacias...sureiksminat. Nes kas yra baisiausia ? Selfpride. Jokios kitos nuomones, jokio kito poziurio, tik toks, koks yra mano. Tai papratu paprasciausias nepasitikejimas savimi. Jei zmogus nesugeba priimti kitokios nuomones, tai ar toks zmogus sugebes sukurti pilnaverte seima?
Atsakyti

Užtat bus įdomu diskutuoti be visokių baimių, kad kas pamatys, grasins pranešt exui, VTAT ir tt. 

Dabar tai visos  diskusijos pusę lūpų, be jokių asmeniškumų visos stengiasi. Nuobodu

tu manai pranesinejo suoliukas..na Monos bernams, mano? As tai manau is savu... Taip kad nesikeis niekas...

Atsakyti

Laksryait, kaip malalietkos pirmyn atgal? Man tai geda butu taip daryti.

Tikrai juoksiuos ir sakysiu - paziurekit durnių walk of shame biggrin.gif

Tai, kad niekur mes neinam. Liekam čia, bendraminčiuose, kur ir buvom, su tom pačiom narėm, tuo pačiu pavadinimu, tik spyną pasidarysim, pabandysim, nepatiks atrakinsim ir raktą pamesim  :D 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 26, 17:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819637" data-time="1619451046"><div><p>Po vieną baugu iseiti, reikia visq grupe? vartotojo įkelta nuotraukaNu jo...vienos jau bande tai padaryti...o gavosi stride of pride vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O ko gi taip stengiesi dabar čia perkalbėt?  bigsmile.gif Nelinksma tau matau savoj temoj. Dvi varnos karksi tą patį per tą patį, dar nenuėjus jau žinai kad parašė tą patį ką ir vakar  laugh.gif </p>

Eikit ir iseikit I uzdara tema, cia negriskit. O mes nardysime atviroje mamku juroje su simtu simtais atidaru temu. Jusu nebus - bus kitos. Jusu niekas neatsimins jau po menesio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 17:40

Man tai geda butu taip daryti.

O prieš ką tau gėda būtų?

Nes aš niekaip nesugalvoju pvz prieš ką man būtų gėda.

Atsakyti

tu manai pranesinejo suoliukas..na Monos bernams, mano? As tai manau is savu... Taip kad nesikeis niekas...

Tavo bernams pranešinėjo irgi?

Atsakyti

Eikit ir iseikit I uzdara tema, cia negriskit. O mes nardysime atviroje mamku juroje su simtu simtais atidaru temu. Jusu nebus - bus kitos. Jusu niekas neatsimins jau po menesio 4u.gif

tai kad tu kai kurias net ir po 15 metų prisimeni  :D​ 

Atsakyti

Tai puiku, reiškia pamatysim ar turim lapę vistidej 😄

Atsakyti

Užtat bus įdomu diskutuoti be visokių baimių, kad kas pamatys, grasins pranešt exui, VTAT ir tt. 

Dabar tai visos  diskusijos pusę lūpų, be jokių asmeniškumų visos stengiasi. Nuobodu

Na, jei paranojintis, tai greičiau pranešt gali kas žno mano exą. 

O dėl nuobodu, tai tu teisi, nes niekas nieko atvirai neberašo apart kartais sveikatos tema. 

Tu apie skiepą parašei...IR TAI kas buvo  :oh:  

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 17:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819639" data-time="1619451155"><div><p>Man tai geda butu taip daryti.
</p></div></blockquote><p>O prieš ką tau gėda būtų?</p><p>Nes aš niekaip nesugalvoju pvz prieš ką man būtų gėda.</p>

Pries pacia save. biggrin.gif kad sitaip neadekvqciai draskauai tarp iseinu, grystu, iseinu, vel gristu biggrin.gif Cia nera , nesakysiu suaugusios moters, nes visokiu moteru buna, save kontroliuojancio individo veiksmai.
Papildyta:
QUOTE(marco'polo @ 2021 04 26, 17:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819650" data-time="1619451605"><div><p>Eikit ir iseikit I uzdara tema, cia negriskit. O mes nardysime atviroje mamku juroje su simtu simtais atidaru temu. Jusu nebus - bus kitos. Jusu niekas neatsimins jau po menesio vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>tai kad tu kai kurias net ir po 15 metų prisimeni  biggrin.gif​ </p>

As? Tas '15 metu' buvo aristotialenizmas
Atsakyti