Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tai jei iseinat, tai reiskiasi imat viska I galva. Jau pareiti tipo jau neimsit I galva biggrin.gifchytraicia sugalvojot biggrin.gif

Man tai tikrai pffff, ne ženytis einam, ne turtą užrašyt, ar palikimo atsisakyt 😄😄😄

Atsakyti

Žooo... rakinat, tai ten manęs nebetildykit 😃😃😃😃😃

Arba neduokit pswd.

nu nebuk naivi, kad galesi ten laisvai kalbet..kaip veme dauguma, taip vems...

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 26, 17:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819621" data-time="1619450340"><div><p>Tai jei iseinat, tai reiskiasi imat viska I galva. Jau pareiti tipo jau neimsit I galva vartotojo įkelta nuotraukachytraicia sugalvojot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na taip, įsivaizduoji? Norėsim pabandysim, norėsim nebandysim, norėsim užsirakinsim, norėsim vėl atsirakinsim?  biggrin.gif  ...galėsi tu už mūsų vojažus imt į galvą, jausti svetimą gėdą  lotuliukas.gif  cry.gif </p>

Oi nejuokink biggrin.gif
Laksto, kaip ikirptos I šikną. Lygtais cia kas nors pasikeis mamkose, kai jusu nebus? Busit greitai pamirštos ir tiek žinių.
Atsakyti

Nuuuuu aš perspėjau 🤣

Atsakyti

ir aciu dievui

Atsakyti

Einu barščių virt 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 17:28

As tai negraušiu biggrin.gif
Zinau, kad po kiek laiko po viena pareisit I atdaras temas. Ne jus pirmos ir ne paskutines, kurios vietos neturit 4u.gif

Na ir kas, jeigu taip. Čia gi ne užrašą ant akmens iškalt ar tiltus sudegint. Niekaip nesuprantu kame bėdos pabandyti bendrauti kitaip, nepatikus grįžti vėl į šią temą? 

Tu tuo tarpu galėsi mums čia savo iškrovas palikinėti belaukdama sugrįžtant. O kai/jei grįšim šokinėsi iki dangaus šaukdama "o ką aš sakiau"  :lol:  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 17:26)
<p>ir aciu dievui</p>

Po vieną baugu iseiti, reikia visa grupe tai daryti? biggrin.gif Nu jo...vienos jau bande tai padaryti...o gavosi stride of pride biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 17:31

nu nebuk naivi, kad galesi ten laisvai kalbet..kaip veme dauguma, taip vems...

Užtat bus įdomu diskutuoti be visokių baimių, kad kas pamatys, grasins pranešt exui, VTAT ir tt. 

Dabar tai visos  diskusijos pusę lūpų, be jokių asmeniškumų visos stengiasi. Nuobodu

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 26, 17:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819627" data-time="1619450646"><div><p>As tai negraušiu vartotojo įkelta nuotrauka
Zinau, kad po kiek laiko po viena pareisit I atdaras temas. Ne jus pirmos ir ne paskutines, kurios vietos neturit vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na ir kas, jeigu taip. Čia gi ne užrašą ant akmens iškalt ar tiltus sudegint. Niekaip nesuprantu kame bėdos pabandyti bendrauti kitaip, nepatikus grįžti vėl į šią temą? </p><p>Tu tuo tarpu galėsi mums čia savo iškrovas palikinėti belaukdama sugrįžtant. O kai/jei grįšim šokinėsi iki dangaus šaukdama "o ką aš sakiau"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif </p>

Laksryait, kaip malalietkos pirmyn atgal? Man tai geda butu taip daryti.

Tikrai juoksiuos ir sakysiu - paziurekit durnių walk of shame biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 17:33

Po vieną baugu iseiti, reikia visa grupe tai daryti? biggrin.gifNu jo...vienos jau bande tai padaryti...o gavosi stride of pride biggrin.gif

Nes čia yra grupė, kuri tarpusavy bendrauja. Po vieną su savim kalbėt eit irgi nieko įdomaus  

Atsakyti

Po vieną baugu iseiti, reikia visq grupe? biggrin.gifNu jo...vienos jau bande tai padaryti...o gavosi stride of pride biggrin.gif

Kur po vieną eit? Niekas iš čia neis, tik ta bus kitokia.

Atsakyti