Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

:wub:

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Aš gal labiau UŽ. Kodėl nepabandyti.

Atsakyti

10 už. 5 prieš.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 26 balandžio 2021 - 17:08

Tai rakinam nuo kelmo zarazų? Ot jos daba plastikinius nagus graužia.

Atsakyti

As isvaziuoju porai valandu. Arba sukurkit kuri kita, arba palaukit, kol grisiu. 

Atsakyti

Nedega, grįžus padarysi. 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 16:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819584" data-time="1619446794"><div><p>Galiu duoti (kaip visada vartotojo įkelta nuotrauka) savo du pirštus apmyžti - po kiek tais laiko pasidarys rutina ir noresis sugrysti I kloaką. Darykit protingiau. Ir uzdara susikurkit ir cia likit, o tai paskui bus kaip buvo toms durnems teletabems vartotojo įkelta nuotraukaReikia moketi vienu suviu nusauti du zuikius.</p></div></blockquote><p>Bet kas čia tokio gėdingo pabuvus vienur, grįžti. Aš tai kažkaip to forumo iki tiek nesureikšminu. Nieko man nebūtų gėda. Prieš ką, visų pirma? Kam tai rūpi? Ir kodėl man turėtų rūpėti to kažko nuomonė, jei toks atsirastų?  g.gif </p><p></p><p></p><p></p>

Tai jei iseinat, tai reiskiasi imat viska I galva. Jau pareiti tipo jau neimsit I galva biggrin.gif chytraicia sugalvojot biggrin.gif
Atsakyti

nieko gero su tais rakinimais nebus

Atsakyti

Žooo... rakinat, tai ten manęs nebetildykit 😃😃😃😃😃

Arba neduokit pswd.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 balandžio 2021 - 17:24

Tai jei iseinat, tai reiskiasi imat viska I galva. Jau pareiti tipo jau neimsit I galva biggrin.gifchytraicia sugalvojot biggrin.gif

Na taip, įsivaizduoji? Norėsim pabandysim, norėsim nebandysim, norėsim užsirakinsim, norėsim vėl atsirakinsim?  :D  ...galėsi tu už mūsų vojažus imt į galvą, jausti svetimą gėdą  :lol:  :cry2: 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 17:10)
<p>Tai rakinam nuo kelmo zarazų? Ot jos daba plastikinius nagus graužia.</p>

As tai negraušiu biggrin.gif
Zinau, kad po kiek laiko po viena pareisit I atdaras temas. Ne jus pirmos ir ne paskutines, kurios vietos neturit 4u.gif
Atsakyti

Žooo... rakinat, tai ten manęs nebetildykit 😃😃😃😃😃

Kas jau tę tildys. Jautrios pavems ir visks.

Atsakyti