Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Judint llepia tai vos ne iš karto. Nu, aišku, man daryta prieš 20 metų ir biški kitokia problema, tik tiek, kad sausgyslę irgi operavo. 

Aš pamenu, kad dar siūlai neištraukti, o aš jau pas kineziterapiautus priemones apverkinėjau 😄😄😄 

Atsakyti

As galvojau tu Lietuvoje biggrin.gifas jau dvacokas cia biggrin.gif

Jos suauges sunus UK. 

Atsakyti

Ai, dar info apie zeneka. Nei vienai kolegei nebuvo blogai po antro skiepo, porai galva tik skaudejo.

Buvau pas sefe po dusam pasisneket. Jos brolis susirgo kovidu lapkriti. Ligoninej negulejo, bet neatsigauna iki dabar. Sutrikusi kraujotaka, koordinacija.Penkiasdesimtmetis. 

Is 60 kolegu neskiepyti 9 pas mus. Du persirge, laukia eiles, viena chemoterapija gauna siuo metu, sesi antivakseriai.

Atsakyti

Ai, dar info apie zeneka. Nei vienai kolegei nebuvo blogai po antro skiepo, porai galva tik skaudejo.

Buvau pas sefe po dusam pasisneket. Jos brolis susirgo kovidu lapkriti. Ligoninej negulejo, bet neatsigauna iki dabar. Sutrikusi kraujotaka, koordinacija.Penkiasdesimtmetis. 

Is 60 kolegu neskiepyti 9 pas mus. Du persirge, laukia eiles, viena chemoterapija gauna siuo metu, sesi antivakseriai.

Dar gan gera atatistika

Atsakyti

Už rakinima:

Anidanda

Greiskeli 

Madam

Piene 

Karynka

Savaite

Pinot 

Prieš :

Intermora 

Mona 

Kristij 

Svajokle

Manau turim visos pasisakyt ir nutart. 

Fėja? Marcopolo?

Ar jau pasisakė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 26 balandžio 2021 - 15:30

Ok. Techniškai. Reik kitą temą kurt?

Atsakyti

Ar šita užsirakina?

Atsakyti

Pirma rašei, kad neleido. Na, bet jeigu dabar jau liepė - tai ok, aš rami  :D​ 

Vairuot neleido, o judint liepė. Laukiu ailėj, va, mergaitė piršto galą nusipjovė, sviestą bepjaudama, dar fotkę kišo rodyt, sakau, gal eikit sau, bo nugriūsiu.

Atsakyti

O kaip reikės gaut slaptažodį? mano až veikia tik atsitiktinai.

Atsakyti

Fėja? Marcopolo?

Ar jau pasisakė.

Aš tai nžn ką pasakyt ta tema...

Atsakyti

O kaip reikės gaut slaptažodį? mano až veikia tik atsitiktinai.

Pasakysim čia 😄😄😄

Atsakyti

Turi buti vienas atsakingas administratorius. Viskas tvarkysis per ji. 

Atsakyti