Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ka ir reikejo irodyti - dabar draskysies iki paskutiniuju, kad pries visus atrodytum teisesnė

lisk i buda, kale, ir ten lok..nusibodai...

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 14:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72819475" data-time="1619439147"><div><p>Kokio pikto? Besityčiojančio, priekabiaujančio ir iš to besilinksminančio. Nieko gero nepasakančio.</p><p>Palauk tada, kol užvažiuos.</p></div></blockquote><p>Nelauksiu. Bet aš ją pirmą kart tik čia ir pamačiau.</p>

Pinot nera karys, jai reikia palaikymo komandos, kad jos balsas prasikaltu. Ji tave dabar "groomins' į tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 14:19

Tqip, taip...kaip jums patogiau 4u.gifas kliedziu...
Burbanti, tu pati save paryškinai ir pati sau atsakei  :hmm:​ 

Ai, ne 😄😄😄 tos citatos visai nusivažiavo į lankas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 26 balandžio 2021 - 14:20
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 14:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819482" data-time="1619439455"><div><p>Ka ir reikejo irodyti - dabar draskysies iki paskutiniuju, kad pries visus atrodytum teisesnė</p></div></blockquote><p>lisk i buda, kale, ir ten lok..nusibodai...</p>

Ką ir matome.
Aiskiau jau ir nebegalejai atsiskleisti.
Atsakyti

tro lo lo :D

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 14:19)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819480" data-time="1619439383"> Tqip, taip...kaip jums patogiau vartotojo įkelta nuotraukaas kliedziu...</blockquote> Burbanti, tu pati save paryškinai ir pati sau atsakei  hmm.gif​ 
<p> </p>
<p>Ai, ne 😄😄😄 tos citatos visai nusivažiavo į lankas...</p>

Kas tau daros? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 14:21)
<p>tro lo lo biggrin.gif</p>

Uzdarą temą sveikinu su nesibaigianciu rietyniu kūrėja biggrin.gif
Atsakyti

tai didzioji dauguma pirma karta cia pamate..o jau susireiksminimas...tik kad nera del ko :D

Aš tai ją čia mačius ne kartą. O kitur forume tai gal 15 m matau. Keista, kad yra pirmą kart pamačiusiu 🙄

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 14:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72819481" data-time="1619439409"><div><p>Nelauksiu. Bet aš ją pirmą kart tik čia ir pamačiau.</p></div></blockquote><p>tai didzioji dauguma pirma karta cia pamate..o jau susireiksminimas...tik kad nera del ko biggrin.gif</p>

Kad tu ne is senosios gvardijos, tai tavo bendravimo maniera tai isduoda is karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 14:26

Va, skambinau sūnui. Daba tik infekciją įtaria. Ai, tie jų veterinoriai man pasitikėjimo nekelia.

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 26, 14:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72819483" data-time="1619439468"><div><p>tai didzioji dauguma pirma karta cia pamate..o jau susireiksminimas...tik kad nera del ko biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Aš tai ją čia mačius ne kartą. O kitur forume tai gal 15 m matau. Keista, kad yra pirmą kart pamačiusiu 🙄</p>

Jos gi kaip ežiukai rūke biggrin.gif
Atsakyti

Va, skambinau sūnui. Daba tik infekciją įtaria. Ai, tie jų veterinoriai man pasitikėjimo nekelia.

Tai akmens jau nemato?

Nu bl bl nesikeikus...

Atsakyti

Tavo sūnų minty turėjau klausdama kaip jis 

Atsakyti