Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji rolleyes.gifaiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?

nesusireiksmink..as tave vos menesi "pazistu", nuo to laiko, kai cia pavemt atejai... Iki tol nei zinojau, nei girdejau...

Atsakyti

Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji rolleyes.gifaiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?

Aš tave pažįstu  tik nuo besiskeryčiojančios dabar, anksčiau matydavau vienur kitur amžinai besiriejančią.

O šitoj temos ištakose aš maždaug nuo 2015, kai buvo viena tema. Po to visada buvau  su šitom mergom. Kitose temose jau 5 metai nedalyvauju. O prie 15 metų dar išvis nerašiau SM.

Ar dabar dašilo?

Ką tu ten supratai, ką rašė Kristij, nežinau, tai gal įdėmiau skaityk, o ne reziume daryk.

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 14:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819452" data-time="1619438206"><div><p>Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji vartotojo įkelta nuotraukaaiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?</p></div></blockquote><p>Aš, pvz., pirmą kart su tamsta susidūrus, tai man tu sudarai pikto, bet gan įdomaus žmogaus įvaizdį. Daugiau negaliu pasakyt, nes nežinau. Kažkaip dar viena ant kitos neužvažiavom lyg.</p>

Kad cinizmo turiu i valias, to is manes jau niekas neatims, cia tas tai tiesa. biggrin.gif biggrin.gif Darbas su ivairiu tipazu zmonemis labai pakooregavo poziuri I zmones, kaip individus.
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 14:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819452" data-time="1619438206"><div><p>Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji vartotojo įkelta nuotraukaaiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?</p></div></blockquote><p>nesusireiksmink..as tave vos menesi "pazistu", nuo to laiko, kai cia pavemt atejai... Iki tol nei zinojau, nei girdejau...</p>

A tai ko tada rekei, kad as tave nuskriaudus buvau? Melavai bile meluoti?

Va sitokiu tipazu turetumet vengti uzdaroje grupeje. Primeluos bet ka, kad tik liktu teisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 14:10

Aš, pvz., pirmą kart su tamsta susidūrus, tai man tu sudarai pikto, bet gan įdomaus žmogaus įvaizdį. Daugiau negaliu pasakyt, nes nežinau. Kažkaip dar viena ant kitos neužvažiavom lyg.

Kokio pikto? Besityčiojančio, priekabiaujančio ir iš to besilinksminančio. Nieko gero nepasakančio.

Palauk tada, kol užvažiuos.

Atsakyti

Sūnui antras skiepas turėtų būt, bet daba iki 30 az neskiepija. O jam be kelių dienų trim.

Kitos problemos sprendžiamos, šnd buvo pas daktarą, bus matyt, kaip bus, bliamba, net susikaupt dirbt negaliu, vis mintys apie jį...

Pirštai juda ir judėjo, tik kad poros nejaučiu. Anąkart užsikabino už šaldytuvo rankenos, tai vos nenusilaužiau.

Užtat indų skalbiankes tai daba visur turiu :D

Ačiū, Fėja, už rūpestį. :4u:​ 

Man kai operavo 4 piršto sausgyslę, tai ŽIAURIAI skaudėjo judinant. Porą savaičių košmariškai. Verkdavau reabilitacijoj. Po mėnesio gerėt pradėjo. Ilgai skaudėjo šiaip. Aš groti pianinu tik po pusmečio pradėjau normaliau....

Dėl sūnaus tai keista negirdėta praktika ten su tuo įvestu kateteriu. Bet jei jam nuo to niekas nepablogėjo, viskas stabilizavosi, tai ok reiškia. Gal mūsų sistema "myža į kelnes" be reikalo. Nes pvz ligoninėj, kai įveda, tai sako ne daugiau trijų parų toks dalykas gali būti. Tada išima ir įveda iš naujo. Nors dažniausiai tai ir nebereikia, nes stengiasi įvedus kateterį, kuo greičiau sutvarkyti problemą. Na, aš kaip pacientas kalbu. Aš tik taip susidūrus ir girdėjus. Duok, Dieve, jam sveikatos ir kuo greičiau ir lengviau, kai sakA.

Atsakyti

Kad cinizmo turiu i valias, to is manes jau niekas neatims, cia tas tai tiesa. biggrin.gifbiggrin.gifDarbas su ivairiu tipazu zmonemis labai pakooregavo poziuri I zmones, kaip individus.
Papildyta:
A tai ko tada rekei, kad as tave nuskriaudus buvau? Melavai bile meluoti?

Va sitokiu tipazu turetumet vengti uzdaroje grupeje. Primeluos bet ka, kad tik liktu teisi.

kliedi ir pati nejauti...Va tokiu tipazu reik vengt..kur prisifantazuoja, apkaltina ir dar teisios jauciasi... Sizofrenike konkreti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 26 balandžio 2021 - 14:15
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 26, 14:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819452" data-time="1619438206"><div><p>Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji vartotojo įkelta nuotraukaaiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?</p></div></blockquote><p>Aš tave pažįstu  tik nuo besiskeryčiojančios dabar, anksčiau matydavau vienur kitur amžinai besiriejančią.</p><p>O šitoj temos ištakose aš maždaug nuo 2015, kai buvo viena tema. Po to visada buvau  su šitom mergom. Kitose temose jau 5 metai nedalyvauju. O prie 15 metų dar išvis nerašiau SM.
</p><p> Ar dabar dašilo?</p><p>Ką tu ten supratai, ką rašė Kristij, nežinau, tai gal įdėmiau skaityk, o ne reziume daryk.</p>

Tau visada reikia tureti kazka, ant ko galetum 'pavaryti', be to tu jautiesi 'mirusi' 4u.gif
Atsakyti

taikliai apie save :)

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 14:14)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819472" data-time="1619439123">
<div>
<p>Kad cinizmo turiu i valias, to is manes jau niekas neatims, cia tas tai tiesa. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaDarbas su ivairiu tipazu zmonemis labai pakooregavo poziuri I zmones, kaip individus.
Papildyta:

A tai ko tada rekei, kad<strong> as tave nuskriaudus buvau</strong>? Melavai bile meluoti?
Va sitokiu tipazu turetumet vengti uzdaroje grupeje. Primeluos bet ka, kad tik liktu teisi.</p>
</div>
</blockquote>
<p>kliedi ir pati nejauti...Va tokiu tipazu reik vengt..kur prisifantazuoja, apkaltina ir dar teisios jauciasi... Sizofrenike konkreti...</p>

Tqip, taip...kaip jums patogiau 4u.gif as kliedziu...
Atsakyti

Kokio pikto? Besityčiojančio, priekabiaujančio ir iš to besilinksminančio. Nieko gero nepasakančio.

Palauk tada, kol užvažiuos.

Nelauksiu. Bet aš ją pirmą kart tik čia ir pamačiau.

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 14:16)
<p>taikliai apie save smile.gif</p>

Ka ir reikejo irodyti - dabar draskysies iki paskutiniuju, kad pries visus atrodytum teisesnė
Atsakyti

Nelauksiu. Bet aš ją pirmą kart tik čia ir pamačiau.

tai didzioji dauguma pirma karta cia pamate..o jau susireiksminimas...tik kad nera del ko :D

Atsakyti