QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 04 26, 14:02)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819452" data-time="1619438206"><div><p>Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji

aiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?</p></div></blockquote><p>Aš, pvz., pirmą kart su tamsta susidūrus, tai man tu sudarai pikto, bet gan įdomaus žmogaus įvaizdį. Daugiau negaliu pasakyt, nes nežinau. Kažkaip dar viena ant kitos neužvažiavom lyg.</p>
Kad cinizmo turiu i valias, to is manes jau niekas neatims, cia tas tai tiesa.

Darbas su ivairiu tipazu zmonemis labai pakooregavo poziuri I zmones, kaip individus.
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 04 26, 14:08)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819452" data-time="1619438206"><div><p>Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji

aiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?</p></div></blockquote><p>nesusireiksmink..as tave vos menesi "pazistu", nuo to laiko, kai cia pavemt atejai... Iki tol nei zinojau, nei girdejau...</p>
A tai ko tada rekei, kad as tave nuskriaudus buvau? Melavai bile meluoti?
Va sitokiu tipazu turetumet vengti uzdaroje grupeje. Primeluos bet ka, kad tik liktu teisi.