Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Pienė_ @ 2021 04 26, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819425" data-time="1619437512"><div><p>Tik jau neprisidarykit gedos cia vel sugrizdamos po kurio laiko, issiilgę suoliuko. Jei liksit tik uzdaroje erdveje - paspausiu jums ranka, jei sugrįšit - busit teletabės vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet tu kaip koks apaštalas, nužengęs iš dangaus ir bandantis mus apšviesti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  </p><p>Gi jau kaip nors apsispręsim  biggrin.gif </p><p>Tavo varnų troba tyli - tai neturi ką veikti  smile.gif​ </p>

O tau gaila, kad as biškį paapaštalausiu? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O jeigu ir taip. Tai nori, kad pliektų viešoje aikštėje su žiūrovais? 😄

Ar geriau turėti ratą diskutuojančių, kartais palaikančių, kartais patariančių, o kartais ir pasmerkiančių, nesuprantančių ar kritikuojančių, o gal kuria nors tema patylinčių?

Galbūt. Greičiausiai, bet tada su visom rašančiom be atrankos. Na, apart tų gal poros tikrai troliškų personų, kur užsuka kartais. 

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 04 26, 13:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819419" data-time="1619437166"><div><p>Ir dar...sedi suolelis cia ne del jusu asmeniskai, o del to, kad judesys vyksta sioje temoje. Kad ir rietynes, bet vis sioks toks judesys mamkose. Nepagalvojot apie tai?
 </p></div></blockquote><p>A jo, judesys mamkose. O mes nemokami klounai jums.</p>

Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji rolleyes.gif aiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 13:57

Tai kaip tada suveikia moderna su pfizeriu?

Tai milijoną kartų per visur gi aiškinta jau.

Atsakyti

dar nepasiskaitei apie spyglio baltyma? Pasiskaityk. 

Neskaičiau, aš tiek stipriai neanalizavau vakcinų.

Atsakyti

Madam, o kaip tavo sūnui sveikatikė? Jau krizinis laikas praėjo?

O tau kaip tą ranką, ar skauda? Ar judini pirštus ir judinant, ar skauda?

Sūnui antras skiepas turėtų būt, bet daba iki 30 az neskiepija. O jam be kelių dienų trim.

Kitos problemos sprendžiamos, šnd buvo pas daktarą, bus matyt, kaip bus, bliamba, net susikaupt dirbt negaliu, vis mintys apie jį...

Pirštai juda ir judėjo, tik kad poros nejaučiu. Anąkart užsikabino už šaldytuvo rankenos, tai vos nenusilaužiau.

Užtat indų skalbiankes tai daba visur turiu :D 

Ačiū, Fėja, už rūpestį. :4u:​ 

Atsakyti

Tavo psichologinis portretas labai paprastutis - tu padarysi taip, kiokioje puseje bus dauguma.

Tai taip, nes man tai nėra esmė ir nėra jokių principų. Tiek, kad minusų užrakinime aš įžvelgiu.

Natūraliai visuomet kažkas išeina, o, kad bent kokia bendruomenė egzistuotų, tai riek ir ateinančių.

Tokia logika.  

Atsakyti

Sūnui antras skiepas turėtų būt, bet daba iki 30 az neskiepija. O jam be kelių dienų trim.

Kitos problemos sprendžiamos, šnd buvo pas daktarą, bus matyt, kaip bus, bliamba, net susikaupt dirbt negaliu, vis mintys apie jį...

Pirštai juda ir judėjo, tik kad poros nejaučiu. Anąkart užsikabino už šaldytuvo rankenos, tai vos nenusilaužiau.

Užtat indų skalbiankes tai daba visur turiu :D

Ačiū, Fėja, už rūpestį. :4u:​ 

O jis realiai kaip???

Atsakyti

Tik kirminus kaukėse  :lol: 

Nepyk, nesusilaikiau  :rolleyes: 

Atsakyti

Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji rolleyes.gifaiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?

Aš, pvz., pirmą kart su tamsta susidūrus, tai man tu sudarai pikto, bet gan įdomaus žmogaus įvaizdį. Daugiau negaliu pasakyt, nes nežinau. Kažkaip dar viena ant kitos neužvažiavom lyg.

Atsakyti

O jis realiai kaip???

Atsiprašau, nesupratau apie ką tu?

Atsakyti

Todel ir tavo klausimai vaikiski, kad tu nesidomi, tik keli tokius bobutiskus klausimus. Tai kaip tu  gali logiskai mastyti situo klausimu, jei net esminiu dalyku nezinai? 

Atsakyti