O tau gaila, kad as biškį paapaštalausiu?

O jeigu ir taip. Tai nori, kad pliektų viešoje aikštėje su žiūrovais? 😄
Ar geriau turėti ratą diskutuojančių, kartais palaikančių, kartais patariančių, o kartais ir pasmerkiančių, nesuprantančių ar kritikuojančių, o gal kuria nors tema patylinčių?
Galbūt. Greičiausiai, bet tada su visom rašančiom be atrankos. Na, apart tų gal poros tikrai troliškų personų, kur užsuka kartais.
Madam, o kaip tavo sūnui sveikatikė? Jau krizinis laikas praėjo?
O tau kaip tą ranką, ar skauda? Ar judini pirštus ir judinant, ar skauda?
Sūnui antras skiepas turėtų būt, bet daba iki 30 az neskiepija. O jam be kelių dienų trim.
Kitos problemos sprendžiamos, šnd buvo pas daktarą, bus matyt, kaip bus, bliamba, net susikaupt dirbt negaliu, vis mintys apie jį...
Pirštai juda ir judėjo, tik kad poros nejaučiu. Anąkart užsikabino už šaldytuvo rankenos, tai vos nenusilaužiau.
Užtat indų skalbiankes tai daba visur turiu
Ačiū, Fėja, už rūpestį.
Tavo psichologinis portretas labai paprastutis - tu padarysi taip, kiokioje puseje bus dauguma.
Tai taip, nes man tai nėra esmė ir nėra jokių principų. Tiek, kad minusų užrakinime aš įžvelgiu.
Natūraliai visuomet kažkas išeina, o, kad bent kokia bendruomenė egzistuotų, tai riek ir ateinančių.
Tokia logika.
Sūnui antras skiepas turėtų būt, bet daba iki 30 az neskiepija. O jam be kelių dienų trim.
Kitos problemos sprendžiamos, šnd buvo pas daktarą, bus matyt, kaip bus, bliamba, net susikaupt dirbt negaliu, vis mintys apie jį...
Pirštai juda ir judėjo, tik kad poros nejaučiu. Anąkart užsikabino už šaldytuvo rankenos, tai vos nenusilaužiau.
Užtat indų skalbiankes tai daba visur turiu
Ačiū, Fėja, už rūpestį.
O jis realiai kaip???
Tau tai as nemiela nuo senu laiku, gi Kirtij ar kaip ten ji
aiskiai rase 'mes su Pinot esam nuskriaustos burbancios is senu laiku'. Kada as cia jus skriaudziau, tai jeibogu nepasakysiu...cia kada tai buvo? Pries 15 metu?
Aš, pvz., pirmą kart su tamsta susidūrus, tai man tu sudarai pikto, bet gan įdomaus žmogaus įvaizdį. Daugiau negaliu pasakyt, nes nežinau. Kažkaip dar viena ant kitos neužvažiavom lyg.