Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

dviem, apie trys savaitės po antro

jep

dar abu darėsi tuos testus iš vaistinės, jau po diagnozuoto Covid'o. Vaistinių testai-neigiami.

Va taip ir pradeda paskui visokios abejonės drąskyti

Aišku negali žinot, kaip būtų, jeigu būtų. Gal jau numirę be skiepo būtų. 🤔 Sunku įsivaizduoti, kad jie sirgtų lengviau be skiepo.

Bent jau aš ramiau jaučiuosi sučipuota ☺

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 26, 13:44)
<p>Medicina nera tikslusis mokslas. Skiepai jokie 100 procentu neapsaugo nuo ligos. Kaip ir vestuves nuo skyrybu. </p>

Nyo skyribu qpsaugo petelnė rankose biggrin.gif ir trumpas pavadys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na jei užsikrečia skiepytas žmogus, tai kokios išvados. Kur ta skiepo apsauga?

Aš už temą be užraktų.

Atsakyti

Aišku negali žinot, kaip būtų, jeigu būtų. Gal jau numirę be skiepo būtų. 🤔 Sunku įsivaizduoti, kad jie sirgtų lengviau be skiepo.

Bent jau aš ramiau jaučiuosi sučipuota ☺

biesas ten žino, kaip būtų....tik po tokių istorijų šiurpuliukai perbėga ir vėl iš naujo pradedi galvoti, kuris čia tas sprendimas teisingiausias

Atsakyti

Skiepas neuzkrecia. O Pfizeris  isvis jokiu virusu  nenaudoja. 

Tai kaip tada suveikia moderna su pfizeriu?

Atsakyti

Tik jau neprisidarykit gedos cia vel sugrizdamos po kurio laiko, issiilgę suoliuko. Jei liksit tik uzdaroje erdveje - paspausiu jums ranka, jei sugrįšit - busit teletabės biggrin.gif

Bet tu kaip koks apaštalas, nužengęs iš dangaus ir bandantis mus apšviesti  :lol:  :lol:  

Gi jau kaip nors apsispręsim  :D 

Tavo varnų troba tyli - tai neturi ką veikti  :)​ 

Atsakyti

Ir dar...sedi suolelis cia ne del jusu asmeniskai, o del to, kad judesys vyksta sioje temoje. Kad ir rietynes, bet vis sioks toks judesys mamkose. Nepagalvojot apie tai?

A jo, judesys mamkose. O mes nemokami klounai jums.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 04 26, 14:30)
Maniskiai jau pasiskiepine. Dzyzisktlraist, buciau Lietuvoje - skiepinciaus bet kokia, vistiek zinau, kad sulaukciau pagalbis, jwi butu alerginis šokas. Nu bet Anglijoje as nerizikuosiu, jau miriau nuo to, gerai laiku parskridau I Lietuva tiesiu taikymu is lektuvo i ligonine
[right][snapback]72819404[/snapback][/right]

Aš skiepytis ėjau su Epipenu. Įspėjau, ilgiau stebėjo. Neramu buvo ir medikams, bet jie pasiruošę ir tokioms situacijoms.

Karynka, Pfizer nėra gyva vakcina, tad nuo jos neužsikrėsi. Gal nesusidarė pakankamas imunitetas, o gal atsparesne atmaina užsikrėtė. Tos naujosios atmainos ir pakankamai judrios, greitas plitimas, ir dar neaišku, kokia apsauga nuo jų yra pasiskiepijus.

Greis, kad ir kolegė antivakserė, bet gaila labai ir jos, ir jos artimųjų. Niekas nenusipelno mirties ar sunkių ligos komplikacijų vien dėl to, kad jo požiūris kitoks.

Dėl testų, aš už PGR tyrimą. Vienareikšmiškai. Net ir šis nėra stebuklingai šimtaprocentinis.
Atsakyti

Bet tai kaip čia taip tada.. gal skiepas užkrėtė stipriau, nei tikėtąsi, nu bet nesąmonė būtų. Ką medikai į tai sako?

Užkrėtė..... nu negali net teoriškai pfizer ir moderna to🙈🙈🙈

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 04 26, 13:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72819410" data-time="1619436755"><div><p>Pinot ,tu už rakinimą?</p></div></blockquote><p>Aš tai mėtaus. Tiesiog būti pliusų, būtų minusų... </p>

Tavo psichologinis portretas labai paprastutis - tu padarysi taip, kiokioje puseje bus dauguma.
Atsakyti

Skiepas neuzkrecia. O Pfizeris  isvis jokiu virusu  nenaudoja. 

Sako juk, yra ta nauja. atmaina, kuri prasibrauna per Pfizerio skiepą.

Siaubas.

O aš su vienu zenecos jau pradėjau stabiliau jaustis, nes man gydytoja pasakė, jau jei ir bus, tai lengva forma.

Atsakyti

Tai kaip tada suveikia moderna su pfizeriu?

dar nepasiskaitei apie spyglio baltyma? Pasiskaityk. 

Atsakyti