Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Aiškuu,kad prasidės. Galima sakyt,jau prasideda.

Taigi svarstoma ne tam, kad užsirakinus nebūtų ginčų, skirtingų nuomonių ir pasipils vien gėlytės. Juk priežastys visai kitos. 

Atsakyti

Už rakinima:

Anidanda

Greiskeli 

Madam

Piene 

Karynka

Savaite

Pinot 

Prieš :

Intermora 

Mona 

Kristij 

Manau turim visos pasisakyt ir nutart. 

Atsakyti

As tai zinokit visai rimtai patarciau jums iseiti privaciam bendravimui. Labai bus gera proga pamatyti kas yra kas. Taip, is pradziu bus grazus cvietočna būkietnyj period. Bus graziai bendraujama. Vienos tai darys naturaliai, kitos save tramdys. Bet ateis laikas, kai graziai bendrauti kai kam prades darytis nepakeliamai sunku.Ir prasides vel va tokios pacios razborkes, tik su kaltinimais 'saviškėms', nes suoliuko jau nebebus...
Jei jus norit pasekti teletabiu pavyzdziu, kurios nulenke galvas vel grizo I bendra foruma, iseikit. Bet jums tikiu uzteks smarves cia negrizti po metu kitu.

Aš taip pat galvoju. Gi poreikis pasipliekt neišgaruos :)

Atsakyti

Buvusi kolege mire... uzsispyrus nesiskiepino, paskui pateko i ligonine ir nebeisejo is jos :unsure:​ 45 metu.. issiskyrus, liko dvi dukros, viena studente, kita dar mokine... 

Vajė....... :( :(

Atsakyti

Pinot ,tu už rakinimą?

Atsakyti

Tau ne, man taip, mąstom skirtingai juk ar privaloma galvoti visiems kaip tu? Suprask, nieko asmeniško neturiu prieš tave, vaidini savo vaidmenį čia, tad mokėk priimt ne vien liaupses.

Oki. Tiesiog norėjau žinot.

Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 04 26, 13:29)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819397" data-time="1619436417">-burbanti-, 26 Bal 2021 - 14:26, parašė: Nemazai forume yra neadekvaciu uzsimaskavusiu personazu. Reikia tik pagalvoti apie pavyzdzius is gyvenimo - gi kiekvienas kaimas turejo ir turi bent viena psichiškai nestabilų gyventoja. Tas pats ir forume.</blockquote> Oj,mes daug kas viena kitos nemėgstam ?viena tos,kita anos.ta uždara tema labai pavojinga tokiai chebrai.

Tegul pabando. Gi turbut ja ir nori prastumti tos amziais kazkuom nepatenkintos. Pamatysit kaip jos ten elgsis po tqm tikro laiko, kai nebus ant ko dantų griežti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 13:34

Taigi svarstoma ne tam, kad užsirakinus nebūtų ginčų, skirtingų nuomonių ir pasipils vien gėlytės. Juk priežastys visai kitos. 

Man rodos intermorai tiesiog patinka prieštaraut 😄

Priežastys - nemaitint troliu ir nesiviesint suoliukų. O ne dėl ginčų. Ginčai ir nuomonės yra gerai. 

Atsakyti

O vargeli...

Kolegė su vyru serga, abu Pfizer'iu skiepyti, vyras ligoninėje, o ji namie be simptomų

Oho. Dviem dozėm? Kiek laiko buvo praėję po antro skiepo?

Atsakyti

Nuo kovido?  O gretutinės ligos?

Nebuvo jokiu gretutiniu. Komplikavosi ziauriai kovidas. 

Atsakyti

Pinot ,tu už rakinimą?

Aš tai mėtaus. Tiesiog būti pliusų, būtų minusų... 

Atsakyti
QUOTE(Anidanda @ 2021 04 26, 13:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pienė_" data-cid="72819406" data-time="1619436652"><div><p>Taigi svarstoma ne tam, kad užsirakinus nebūtų ginčų, skirtingų nuomonių ir pasipils vien gėlytės. Juk priežastys visai kitos. </p></div></blockquote><p>Man rodos intermorai tiesiog patinka prieštaraut 😄</p><p>Priežastys - nemaitint troliu ir nesiviesint suoliukų. O ne dėl ginčų. Ginčai ir nuomonės yra gerai. </p>

Tai jus maziau cia kalbekit ir pasakykit forumui 'arivederči'. Ir riekiest ten kazkur toli tuscioje erdveje biggrin.gif

Kiek neateisi cia, tiek vvisos riejesi persirieję. Nepagalvojot, kad gal del to tiek daug sedinciu ant suoliuko, bijanciu pasakyti 'sveikos, ar galiu uzeiti?'. Per keleta amziais ieskanciu slieku subinese kencia normalus kontingentas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 13:37