Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

[quote name="Greiskeli" post="72819391" timestamp="1619436084"]Greiskeli, 26 Bal 2021 - 14:21, parašė: Buvusi kolege mire... uzsispyrus nesiskiepino, paskui pateko i ligonine ir nebeisejo is jos :unsure:​ 45 metu.. issiskyrus, liko dvi dukros, viena studente, kita dar mokine...

O mano bemokslė anyta vyrui pudrina semegenis,kad anas nesuskiepytų.Aišku,jis padarys kaip norės,bet nervuoja vistiek.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 balandžio 2021 - 13:25

Buvusi kolege mire... uzsispyrus nesiskiepino, paskui pateko i ligonine ir nebeisejo is jos :unsure:​ 45 metu.. issiskyrus, liko dvi dukros, viena studente, kita dar mokine... 

O jezus, siaubas..Užuojauta..

Tikiuosi sulauksiu aš to skiepo 🙄.

Atsakyti

Buvusi kolege mire... uzsispyrus nesiskiepino, paskui pateko i ligonine ir nebeisejo is jos :unsure:​ 45 metu.. issiskyrus, liko dvi dukros, viena studente, kita dar mokine... 

Tai nuo kovido? 

Atsakyti
QUOTE(Karynka. @ 2021 04 26, 13:21)
<p>Aš turbūt irgi nerašyčiau apie sex pokrypius, potyrius ar fantazijas net po užraktu. Bet rakinama tema duotų plousą, kad nebūtų sekėjų, kurie bando aiškintis kas yra kas realiai, dėliojant faktus. Tada nepasipiltų, o aš tave žinau, Vaida, Margarita, Jūrate.. ar pan.</p>

Nemazai forume yra neadekvaciu uzsimaskavusiu personazu. Reikia tik pagalvoti apie pavyzdzius is gyvenimo - gi kiekvienas kaimas turejo ir turi bent viena psichiškai nestabilų gyventoja. Tas pats ir forume.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na ir tempai pas jus.
Norėjom savaitgalį pasivaikščiot kur nors, bet kai toks klimaksinis oras...
Net knygos į rankas nepaėmiau, nors žiūri į mane priekaištingai ta Petro imperatorė.

Madam, nesiplėšyk labai, patausok save.
Atsakyti

Ar tu manai, kad žinau apie tave daugiau realiam gyvenime, kad taip jautriai sureagavai į vaikų temą? 

Tiesiog jie buvo ne prie ko. 

Atsakyti

Mano kolegos pradeda eit į darbą ir pradeda sirgt 1skiepo.arba izoliuotis,nu bardakas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 balandžio 2021 - 13:31

Tiesiog jie buvo ne prie ko. 

Tau ne, man taip, mąstom skirtingai juk ar privaloma galvoti visiems kaip tu? Suprask, nieko asmeniško neturiu prieš tave, vaidini savo vaidmenį čia, tad mokėk priimt ne vien liaupses.

Atsakyti

-burbanti-, 26 Bal 2021 - 14:26, parašė: Nemazai forume yra neadekvaciu uzsimaskavusiu personazu. Reikia tik pagalvoti apie pavyzdzius is gyvenimo - gi kiekvienas kaimas turejo ir turi bent viena psichiškai nestabilų gyventoja. Tas pats ir forume.
Oj,mes daug kas viena kitos nemėgstam ?viena tos,kita anos.ta uždara tema labai pavojinga tokiai chebrai.
Atsakyti

Nu dura, bet, o ką daryt.

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 04 26, 13:21)
<p>Buvusi kolege mire... uzsispyrus nesiskiepino, paskui pateko i ligonine ir nebeisejo is jos unsure.gif​ 45 metu.. issiskyrus, liko dvi dukros, viena studente, kita dar mokine... </p>

Maniskiai jau pasiskiepine. Dzyzisktlraist, buciau Lietuvoje - skiepinciaus bet kokia, vistiek zinau, kad sulaukciau pagalbis, jwi butu alerginis šokas. Nu bet Anglijoje as nerizikuosiu, jau miriau nuo to, gerai laiku parskridau I Lietuva tiesiu taikymu is lektuvo i ligonine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 13:31

O vargeli...

Kolegė su vyru serga, abu Pfizer'iu skiepyti, vyras ligoninėje, o ji namie be simptomų

Atsakyti