Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O, kaip įdomiai pakrypo šios dienos pokalbiai.

Nžn dėl tos užrakintos temos. Aš tai nerašyčiau ten daugiau, ar atviriau, nei čia....

Atsakyti

Oi, bliacha mucha....Kol darbą pasidariau. Pavargau, vsio, gult einu. Ryt pas kirpyklą einu.

Atsakyti

Fėja*, 26 Bal 2021 - 14:13, parašė: O, kaip įdomiai pakrypo šios dienos pokalbiai. Nžn dėl tos užrakintos temos. Aš tai nerašyčiau ten daugiau, ar atviriau, nei čia....

Aš tai pasisaugičiau  labiau.mes nesam jokios ten nei draugės ,nei bendramintės.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 26 balandžio 2021 - 13:16

Jei jus norit pasekti teletabiu pavyzdziu, kurios nulenke galvas vel grizo I bendra foruma, iseikit. Bet jums tikiu uzteks smarves cia negrizti po metu kitu.

Kas čia tokios? Čia kai tema skilo, tas turi minty?

Atsakyti

O, kaip įdomiai pakrypo šios dienos pokalbiai.

Nžn dėl tos užrakintos temos. Aš tai nerašyčiau ten daugiau, ar atviriau, nei čia....

Nu, pšeprašam, apie savo "pirteles" tai nė viena nerašytume :)​ 

Atsakyti

Nu, pšeprašam, apie savo "pirteles" tai nė viena nerašytume :)​ 

Kas apie ką nori ir kiek nori tegul ir rašo. Esmė ar skirtumas tiesiog tas, kad rašytų 20, o ne 200 auditorijai.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 04 26, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72819377" data-time="1619435555"><div><p>Jei jus norit pasekti teletabiu pavyzdziu, kurios nulenke galvas vel grizo I bendra foruma, iseikit. Bet jums tikiu uzteks smarves cia negrizti po metu kitu.</p></div></blockquote><p>Kas čia tokios? Čia kai tema skilo, tas turi minty?</p>

Ne, ne 40+_.
Na...cia tokios, kurios irgi visus kaltino bjaurumu, tik ne save pacias. Lėkė, irgi trankėsi forumo durimis, sake 'mes iseinam ir jus verksit, nepriimsim pas save...', o po metu gedingai vel atsirado bendrame, visiems prieinamame, skaitomame ir komentuojamame supermamu forume.

Todel ir sakau pabandykit, jei toks noras buvo isreikatas. Tik gql busit protingesnes negrizti atgql (cia ne tau asmeniskai biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 balandžio 2021 - 13:22

Neadekvati tu kažkokia.

Dzin, svarbu, kad tamsta adekvati

Atsakyti

Aš turbūt irgi nerašyčiau apie sex pokrypius, potyrius ar fantazijas net po užraktu. Bet rakinama tema duotų plousą, kad nebūtų sekėjų, kurie bando aiškintis kas yra kas realiai, dėliojant faktus. Tada nepasipiltų, o aš tave žinau, Vaida, Margarita, Jūrate.. ar pan.

Atsakyti

Buvusi kolege mire... uzsispyrus nesiskiepino, paskui pateko i ligonine ir nebeisejo is jos :unsure:​ 45 metu.. issiskyrus, liko dvi dukros, viena studente, kita dar mokine... 

Atsakyti

-burbanti-, 26 Bal 2021 - 14:12, parašė: As tai zinokit visai rimtai patarciau jums iseiti privaciam bendravimui. Labai bus gera proga pamatyti kas yra kas. Taip, is pradziu bus grazus cvietočna būkietnyj period. Bus graziai bendraujama. Vienos tai darys naturaliai, kitos save tramdys. Bet ateis laikas, kai graziai bendrauti kai kam prades darytis nepakeliamai sunku.Ir prasides vel va tokios pacios razborkes, tik su kaltinimais 'saviškėms', nes suoliuko jau nebebus... Jei jus norit pasekti teletabiu pavyzdziu, kurios nulenke galvas vel grizo I bendra foruma, iseikit. Bet jums tikiu uzteks smarves cia negrizti po metu kitu.
Aiškuu,kad prasidės. Galima sakyt,jau prasideda.
Atsakyti

Buvusi kolege mire... uzsispyrus nesiskiepino, paskui pateko i ligonine ir nebeisejo is jos :unsure:​ 45 metu.. issiskyrus, liko dvi dukros, viena studente, kita dar mokine... 
Nuo kovido?  O gretutinės ligos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 26 balandžio 2021 - 13:23