Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O Rialina? :hmm:​ 

Atsakyti

Jau net 18:

Mona, Kristij, Pinot, Greis, Savaitė, Intemora, Amadėja, Svajoklė, Atidu, Pou, Lietava, Anidanda, Fėja, Marcopolo, Karynka, Madam, Alta, Pienė ...kas dar?

Atsakyti

Aha, kaip čia praleidau  :4u:​ 

Atsiimu balioną, kur tau daviau 😃

Kol rašiau, nemačiau dar baliono. Ok, paimsiu  :D​ 

Atsakyti

Manau, kad šitą temos pokytį reikia atidėti kuriam laikui. Nes matau, kad bus susipykimų. Jums neatrodo? :) 

Čia tik mano nuomonė.

"Visuotiniam akcininkų susirinkime" nedalyvausiu. :D​ 

Atsakyti

Jau 19 :D 

Mona, Kristij, Pinot, Greis, Savaitė, Intemora, Amadėja, Svajoklė, Atidu, Pou, Lietava, Anidanda, Fėja, Marcopolo, Karynka, Madam, Alta, Pienė, Rialina ...kas dar?

Atsakyti

O Rialina? :hmm:​ 

Jo, Rialina pamirsom.

Atsakyti

Aš tai nutylėjau, kai Pienė manęs nesuskaičiavo, galvojau, į tą užrakintą temą manęs iš vis nieks neims.

Atsakyti

Issokantis koks vienas suoliukas su viena zinute i pusmeti kazkaip nemaiso, kiek nuolatiniai troliai, keliantys bardaka temoj...tai as rakinimo tolko nelabai matau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 26 balandžio 2021 - 12:00

Kokie cia susipykimai? Pfff...

Atsakyti

Issokantis koks vienas suoliukas su viena zinute i pusmeti kazkaip nemaiso, kiek nuolatiniai troliai, keliantys bandaka temoj...tai as rakinimo tolko nelabai matau...

Nuolatiniai? Katrie cia tokie nuolatiniai?

Atsakyti

Aš tai nutylėjau, kai Pienė manęs nesuskaičiavo, galvojau, į tą užrakintą temą manęs iš vis nieks neims.

Tai reikėjo  "žeistis". ko pratylėjai? :D​ 

Atsakyti

Manau, kad šitą temos pokytį reikia atidėti kuriam laikui. Nes matau, kad bus susipykimų. Jums neatrodo? :)

Čia tik mano nuomonė.

"Visuotiniam akcininkų susirinkime" nedalyvausiu. :D​ 

Tai kad nera del ko pyktis, as bent nematau pagrindo. :D Kad pasisakoma skirtingai, tai juk normalu, galiausiai tam ir kalbames, kad prieiti galutinio konsensuso.  :laugh: 

Atsakyti