O Rialina?
Jau net 18:
Mona, Kristij, Pinot, Greis, Savaitė, Intemora, Amadėja, Svajoklė, Atidu, Pou, Lietava, Anidanda, Fėja, Marcopolo, Karynka, Madam, Alta, Pienė ...kas dar?
Aha, kaip čia praleidau
Atsiimu balioną, kur tau daviau 😃
Kol rašiau, nemačiau dar baliono. Ok, paimsiu
Manau, kad šitą temos pokytį reikia atidėti kuriam laikui. Nes matau, kad bus susipykimų. Jums neatrodo?
Čia tik mano nuomonė.
"Visuotiniam akcininkų susirinkime" nedalyvausiu.
Jau 19
Mona, Kristij, Pinot, Greis, Savaitė, Intemora, Amadėja, Svajoklė, Atidu, Pou, Lietava, Anidanda, Fėja, Marcopolo, Karynka, Madam, Alta, Pienė, Rialina ...kas dar?
O Rialina?
Jo, Rialina pamirsom.
Aš tai nutylėjau, kai Pienė manęs nesuskaičiavo, galvojau, į tą užrakintą temą manęs iš vis nieks neims.
Issokantis koks vienas suoliukas su viena zinute i pusmeti kazkaip nemaiso, kiek nuolatiniai troliai, keliantys bardaka temoj...tai as rakinimo tolko nelabai matau...
Kokie cia susipykimai? Pfff...
Issokantis koks vienas suoliukas su viena zinute i pusmeti kazkaip nemaiso, kiek nuolatiniai troliai, keliantys bandaka temoj...tai as rakinimo tolko nelabai matau...
Nuolatiniai? Katrie cia tokie nuolatiniai?
Aš tai nutylėjau, kai Pienė manęs nesuskaičiavo, galvojau, į tą užrakintą temą manęs iš vis nieks neims.
Tai reikėjo "žeistis". ko pratylėjai?
Manau, kad šitą temos pokytį reikia atidėti kuriam laikui. Nes matau, kad bus susipykimų. Jums neatrodo?
Čia tik mano nuomonė.
"Visuotiniam akcininkų susirinkime" nedalyvausiu.
Tai kad nera del ko pyktis, as bent nematau pagrindo. Kad pasisakoma skirtingai, tai juk normalu, galiausiai tam ir kalbames, kad prieiti galutinio konsensuso.