Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Pinotija, 14 Kov 2021 - 11:02, parašė: O kam jam? Kažkokių gyvių namie gal turi, tai čia maistas jiems?
Man atrodo,kad žvejybai.😃
Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1615712856100.jpg   36,48KB   0 Parsiųsta kartųKa renkates?

As tai B.

Bet jei butu su miegu bedu, tai A rinkciausi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 14 kovo 2021 - 11:09

Greiskeli, 14 Kov 2021 - 11:08, parašė: attachicon.gif [url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=269837"]FB_IMG_1615712856100.jpg[/url]Ka renkates? As tai B. Bet jei butu su miegu bedu, tai A rinkciausi.
B. Nes man tai svarbu.tik neišeina praktiškai😃
Atsakyti

Vaikai valgo,o jei nevalgo,tai susiranda ją valgyt.

O šiaip  rinkčiausi   valgymą kada nori ir kiek nori ir alų,kad galėčiau pliurpt ir būčiau liekna kaip smilga😃😃😃

Atsakyti

attachicon.gif[url="https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=269837"]FB_IMG_1615712856100.jpg[/url]Ka renkates? As tai B. Bet jei butu su miegu bedu, tai A rinkciausi. 
B iš šitų, o šiaip šiuo metu gyvenime 2 dalykai trukdo: exo nesąmonės ir vaiko mokslai  :D​ 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 kovo 2021 - 11:28

Man atrodo,kad žvejybai.😃

Žvejybai dar anksti turbūt.

Aš tai irgi renkuosi B.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 14 kovo 2021 - 11:21

Vaikai valgo,o jei nevalgo,tai susiranda ją valgyt. O šiaip  rinkčiausi   valgymą kada nori ir kiek nori ir alų,kad galėčiau pliurpt ir būčiau liekna kaip smilga😃😃😃 Rūbų priežiūra dzin.mano džinsai tinka  tiesiai iš džiovyklos,o sukneles perku nesiglamžančias,o jei ir ką reik palygint,tai čia smulkmena,palyginus su tais visais valymais ir tvarkymais.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 kovo 2021 - 11:22

Tai tik rašei, kad visas numarinai - tai jau džiungles užauginai. Puiku, kad viskas taip atsigavo  :)

Orchidėjas numarinau. Kai kurias po 10-ies metų. Lapinės dar gyvos.

Atsakyti

Na, aš ir nesu raudonplaukė. Tiesiog ta ciocė man patiko, labai išraiškingo veido.

Raudonplaukė buvau kartą gyvenime, nežinau kas man buvo užėję, labai tiko, net ir mb gyrė. Komplimentų gaudavau marias.

Bet pati nesijaučiau savo kaily, tai po kurio laiko tapau vėl tokia pat daugmaž blondine.

Pamaniau, iš tikrųjų esi raudonplaukė, tokia ugninga. Nes mano vaizduotėj tai esi liekna, ramaus veido tono, rusvų arba šviesesnių plaukų, surištų žemai į kuoduką aba lygi šukuosena iki smakro ilgio.

Atsakyti

O kam jam? Kažkokių gyvių namie gal turi, tai čia maistas jiems? 

MB jas kartais perka akvariumo zuvytems, gyvas. Ir zvejai naudoja. 

Žvejybai.

Atsakyti

Labas 🌹

Aš tai irgi B

Nenumirs tie vaikai iš bado, na, o miegas svarbu, bet dabar netrukdo labai tai. Lyginimas tai išvis man dzin. Nelyginu ir galvon neimu. Sukneles palyginu, jei reikia. 😊

Atsakyti

Pamaniau, iš tikrųjų esi raudonplaukė, tokia ugninga. Nes mano vaizduotėj tai esi liekna, ramaus veido tono, rusvų arba šviesesnių plaukų, surištų žemai į kuoduką aba lygi šukuosena iki smakro ilgio.

che che, koki dar kuoduka, ana papurusiais plaukais, tokia  biski meninyke :D​ 

Atsakyti