Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nu jo, paklausinėjo. 

Vaiką tai tik 5min.

Ko klausė? Ar jautėsi kažkoks išankstinis nusistatymas, ar neutraliai?

Atsakyti

Ko klausė? Ar jautėsi kažkoks išankstinis nusistatymas, ar neutraliai?

Jautėsi lyg mano naudai. Nžn net šiaip.

Na, aš kreipiausi su pagalbos prašymu. Sakė kažkokia bus. 

Atsakyti

Jautėsi lyg mano naudai. Nžn net šiaip.

Na, aš kreipiausi su pagalbos prašymu. Sakė kažkokia bus. 

Tikrino sąlygas vaiko ar čia pranešė prieš atvykimo ir leido pasiruošt?

Atsakyti

Ai, uz viena musta desimt nemustu duoda.. nepakenks ir Fejai, jei ka...  :brunette:​ 

Atsakyti

O pvz tos vaikų teisės kažkaip ,pvz kreipia dėmesį,kad tu nedirbi?exas negali tuo pasinaudot?

Atsakyti

Tai tuo labiau Amadejos naudai. Nedirba, vaikus priziuri. 

Atsakyti

Greiskeli, 17 Kov 2021 - 15:59, parašė: Tai tuo labiau Amadejos naudai. Nedirba, vaikus priziuri.
Nežinau..šiaip pasvarsčiau,kad neturi pajamų,kad tėvas dirba,jinai ne,kažkaip galvojau,kad čia jos nenaudai ir jis gali pasinaudot tuo. gal net iš keršto,o dava aš vaiką paimsiu,tu nedirbi ir neturi iš ko išlaikyt.esu girdėjusi tokią situaciją.
Atsakyti

Tikrino sąlygas vaiko ar čia pranešė prieš atvykimo ir leido pasiruošt?

Nepranešė, bet, o ką ten ruoštis?

Atsakyti

Nežinau..šiaip pasvarsčiau,kad neturi pajamų,kad tėvas dirba,jinai ne,kažkaip galvojau,kad čia jos nenaudai ir jis gali pasinaudot tuo. gal net iš keršto,o dava aš vaiką paimsiu,tu nedirbi ir neturi iš ko išlaikyt.esu girdėjusi tokią situaciją.

Tai gal būna, kai moteris neturi pajamų ir vyro. Gal dar kuo kitu nusižengia, o vyras turčius.

O čia pats exiukas turi savo naujus 2, žmonos 2, ir 1 savo-Amadėjos. Tai ką, jis milijonus varto, kad  vaiką sau prisiteist?

Jeigu žiūrėti per šią prizmę.

Atsakyti

O pvz tos vaikų teisės kažkaip ,pvz kreipia dėmesį,kad tu nedirbi?exas negali tuo pasinaudot?
To net neklausė, o be to ir jis nedirba dabar 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 17 kovo 2021 - 16:52

Jis kaip tik verkia visiems, kad aš geriau už jį gyvenu :)

Atsakyti

Nu, miargai, nu palaukit!!! Jau čia aš joms būsiu atpirkimo ožka, ar lazdų man duos, kad didesnės vertės patapčiau???? Nu pala. Ginsiuos!   

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 17 kovo 2021 - 17:15