Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Radau. Tik neparašyta, kokie tie vafliai, ar tie trapūs apvalūs, ar kažkokie minkšti.

Dar tuo pačiu radau receptų su tortilijomis, va čia tai nedaug darbo. :)​ 

Mama is tu tortiliju tokias mazas picukes daro. 

Atsakyti

Apturėjau naują patirtį prieš 15 min. Prisvilinau puodą, tv bežiūrėdama, išjungiau, gaisro daviklis nereagavo, pyst, atvaro gaisrinė su kokiais septyniais gaisrininkais. Sako, kaimynė sakė, kad prisvilimu jaučiasi kieme. Paskambinom artimiausiam kaimynui, tas nieko nežino. Jau daba įtariu kas, turim tokią piktybinę babką irgi kaimynystėj, tai pasistengė, ko gero. Nors, iš kitos pusės, sakau ačiū.

Atsakyti
Nieko ypatingo negaminau, tai vaišių neatsinešiau . Netikrus čeburėkus gaminu su tortilija, tešlos minkymas nemėgstamiausias užsiėmimas, tai vengiu.
Sergantiems, sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Nu ir aš.

Gerai gavosi, ačiū vyr. raganai. :D

Aš vidurinė iš pirmo paveiksliuko. :)

Imčiau tą iš kairės, ale palei color, tai ta iš dešinės.

Atsakyti

Radau. Tik neparašyta, kokie tie vafliai, ar tie trapūs apvalūs, ar kažkokie minkšti.

Dar tuo pačiu radau receptų su tortilijomis, va čia tai nedaug darbo. :)​ 

Vafliai tie trapūs, apvalūs. Tiesiog paruošus faršo įdarą reikia dėti per visą vaflį, tarsi torto pertepimą  :D , o ant viršaus uždėti kitą vaflį. Kol visus taip suporuoji - tai jau pirmos poros vafliai būna suminkštėję, galima pjauti arba kirpti į keturias dalis. To apskritimo ketvirtį su įdaru viduje merkti į tirštoką blynų tešlą ir dėti ant keptuvės. Labai skanu  :essen: 

Atsakyti

Ai dar tiesa, į tą faršo įdarą ne tik svogūniuko, pipirų ir druskytės, bet ir mineralinio vandens įpilk, tarkim "Vytauto". Tuomet įdaras bus sultingas ir minkštas  :)  

Atsakyti

Ai dar tiesa, į tą faršo įdarą ne tik svogūniuko, pipirų ir druskytės, bet ir mineralinio vandens įpilk, tarkim "Vytauto". Tuomet įdaras bus sultingas ir minkštas  :)  

Aš šnd lavašų suktinukus orkaitėje gaminau. Visai neblogai.

Atsakyti

Reik kada su vafliais pabandyt

Atsakyti

Neskanu man. Bet, gal dėl to, kad vaPliai man apskritai neskanu.

Atsakyti

Neskanu man. Bet, gal dėl to, kad vaPliai man apskritai neskanu.
Su tortilijom tai skanu, tik sunku nesusvilint.. nes jos lb.sausos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 kovo 2021 - 09:01

Aš pyliau sultinio į faršą, tai irgi labai super, mėsa minkštutė ir sultinga 🙂

Atsakyti

Pabandyk. Ir greita, nereikia tešlos kočioti ir labai skanu. 

To vaflio tikslas, tik kad faršą išlaikytų, kol į tešlą įmerki. Jo paties net nelieka ir nesijaučia valgant, nes jis pats sušlapęs tiesiog tarsi išnyksta, kaip plotkelė  :D 

Atsakyti