Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Greiskeli, 16 Kov 2021 - 10:46, parašė: Prapultu daug labiau, nei Intemora jos. Ji baisisi juokingais dalykais. Pvz. kad pries karaliene tupteleti reikia. Nu baisus gyvenimas...
Būtent.aš mielai tupinėčiau ir protokolo laikyčiaus. Kažkaip įtariu ,kad jai būtų sunkiau mano ar fėjos ar dar kieno nors gyvenimą turėt. Vat.dabar ,o ne nuo gimimo. Man net patiktų,kad man nurodytų kur ir kaip,nes tenką viską pačiai daryt.

Ji tiesiog maišringa siela,gal dar kokia,bet pilna visokių toj šeimoj pruncesių,lordų ir tt.tai vat visai pritapčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 kovo 2021 - 10:52

Prapultu daug labiau, nei Intemora jos.

Ji baisisi juokingais dalykais. Pvz. kad pries karaliene tupteleti reikia. Nu baisus gyvenimas... 

Nu tipine amerikonka, ka is jos paimsi,  is per daug laisvos salies atvyko i konservatyvia Anglija ir gal tikejosi pakeisti simtametes karaliskas tradicijas.  :D  O siaip tai,  neturiu jokios nuomones,  nieko nezinau apie ja, kad galeciau diskutuoti.  :) 

Atsakyti

Kokia ji turi teise keisti tradicijas? Kas ji per tokia?

Ileisk kiaule i baznycia, tai lips ant altoriaus. 

Atsakyti

Kas ten per mergyte ir pedkelnes? 

Nu tai Keitės princesytė ruošėsi į Megan vestuves. Ir viena norėjo pėdkelnių, kita buvo prieš 😄

Atsakyti

Dėl odos spalvos girdėjau, dėl pėdkelnių ne.

Pritariu nuomonei, kad žinome per mažai iš jų buitinio gyvenimo detalių, kokia kasdienybė buvo. Karalienei ir taip buvo nepiimtina, kad išsiskyrusi, nekilminga ir dar odos spalva kita.. Pilnai tikiu, kad buvo spaudimas, galbūt nesiskaitymas ir asmeninis šeimos nepriėmimas Megan į šeimą, kaip vertos būti šalia princo. O toliau tai ką, princas pasirinko mylimą moterį ir gyvenimą įprastoje aplinkoje, o ne protokolais nusgstytoje kasdienybėje. Bet, tokiu atveju, jau neturėtų šiems dviems kilti pretenzijų dėl išlaikymo, jeigu pasirinko paprastų žmonių gyvenimą be statuso ir pareigų.

Atsakyti

Nu tai Keitės princesytė ruošėsi į Megan vestuves. Ir viena norėjo pėdkelnių, kita buvo prieš 😄

O ką sako protokolas? 😁 kuri nenorėjo pėdkelnių vaikui?

Atsakyti

Tai ko reikalauja islaikymo ir titulu, jei asisake darbo monarchijai? Tegul eina dirbt. 

Atsakyti

O ką sako protokolas? 😁 kuri nenorėjo pėdkelnių vaikui?

Nu tai Megan nenorejo. 

Atsakyti

Tai ko reikalauja islaikymo ir titulu, jei asisake darbo monarchijai? Tegul eina dirbt. 

Taip, tada taip. Mano supratimu čia jie  neteisūs.

Atsakyti

Nu tai Megan nenorejo. 

O koks jai skirtumas, ne jos vaikas juk.

Atsakyti

Tai dabar gal čia skaitosi jie dirba. Nes jie sudarė sutartį su TV. Už tą interviu gavo ar tai 6mln dolcų...

Su Netflix dar sudarė sutartį irgi...

Atsakyti

Bet tai kam namas keturiems su niolika vonių.  :hmm:​ 

Atsakyti