Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Turtuoliai irgi verkia.

Bet va, jei šast ir kas nors įmestų ją ,kad ir į mano gyvenimą(blogiau jau nereikia,aš ne tokia žiauri😃)

Kaip ji išgyventų.🙊

Na, į bet kurios gyvenimą įmetus, kažin kaip būtų..

O jau tavo gyvenimas, tai kuo blogas LT kontekste?   :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 16 Kov 2021 - 10:24, parašė: Na, į bet kurios gyvenimą įmetus, kažin kaip būtų.. O jau tavo gyvenimas, tai kuo blogas LT kontekste? :D
Aš ne savo, aš megan kontekste. Taigi tragedija.😭
Atsakyti

Man rodos, ji vaidina savo išmoktą rolę, ir tiek. Nori begalinio dėmesio, nes rūmuose jo nesulaukė, matyt, lūkesčiai kiti buvo, kai tekėjo. Hariukas po padu iš meilės, gali viską padaryt. O ta maudosi pasaulinio dėmesio spinduliuose ir įsivaizduoja, kad griauna monarchiją. Vien tai, ką apie ją liudija visi jos buvę draugai, daug pasako, koks žmogus.

Atsakyti

Aš ne savo, aš megan kontekste. Taigi tragedija.😭

Kodel tragedija? Jei reiketu,  ji ir tavo gyvenima pagyventu,  o tu jos tai nezinia ar noretum. Kalnai graziu prabangiu  sukneliu dar ne viskas. :B Tik atrodo grazu ir lengva isoriskai.  Ji gi ne baltaranke, turtu nepaveldejo, are filmavimo aikstelese kaip beris, aisku , ir uzsidirbo milijonus, ne ubage pas Hari atejo.  Galejo sau gyventi prabangoje ir netekedama uz karaliskojo palikuonio.   Viskas turi savo kaina.

Atsakyti

Man tai permažai info, kad spręsti kažką. 

Atsakyti

Jo, baisus vargas. Kazkas pasidomejo, kokia bus vaiko spalva, oi, kaip netiketa.... Pedkelnes..... siaubuva.. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 16 kovo 2021 - 10:41

As  nesidomejau tuo interviu, neklausiau  jo , skaiciau  tik keleta nuotrupu is spaudos ir  ju elgesio motyvu nezinau. Komentuoju tik Intemoros pasakyma, kad Megan prapultu Intemoros kailyje. :D

Atsakyti

Man rodos, ji vaidina savo išmoktą rolę, ir tiek. Nori begalinio dėmesio, nes rūmuose jo nesulaukė, matyt, lūkesčiai kiti buvo, kai tekėjo. Hariukas po padu iš meilės, gali viską padaryt. O ta maudosi pasaulinio dėmesio spinduliuose ir įsivaizduoja, kad griauna monarchiją. Vien tai, ką apie ją liudija visi jos buvę draugai, daug pasako, koks žmogus.

Pinot, mano nuomone tiesiai i desimtuka. 

Atsakyti

Tipo apsiverkė dėl mergytės pėdkelnių... nu ten slabakai jie kažkokie 😄😄😄

Kas ten per mergyte ir pedkelnes? 

Atsakyti

As  nesidomejau tuo interviu, neklausiau  jo , skaiciau  tik keleta nuotrupu is spaudos ir  ju elgesio motyvu nezinau. Komentuoju tik Intemoros pasakyma, kad Megan prapultu Intemoros kailyje. :D

Prapultu daug labiau, nei Intemora jos.

Ji baisisi juokingais dalykais. Pvz. kad pries karaliene tupteleti reikia. Nu baisus gyvenimas... 

Atsakyti

Kas ten per mergyte ir pedkelnes? 

Zinot, damos, pasiguglinkit. Pilna straipsniu, ejo jie  istisai dvi savaites. Kaip ir buvo imanoma praignoruot... 

Atsakyti

https://youtu.be/tBEPeZccP1g

Atsakyti