Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Fėja* @ 2021 03 16, 05:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72800452" data-time="1615840821"><div><p>Belgija - belgas, o ne belgietis
Airija - airis, o ne airietis
Švedija - švedas, o ne švedietis
Kinija - kinas, o ne kinietis</p></div></blockquote><p>Šiaip tai jo. Tikrai žinau.</p><p>Bet sakyčiau, senoviškai parašiau 😄 </p><p>Gerai, kad taisot 👍</p>

Nu kaip faina tokį adekvatų požiūrį skaityt smile.gif
Biškį rizikavau išgirsti "čia ne lietuvių k. pamoka, neturi ką veikt, kad kabinėjiesi ir pan." biggrin.gif Nes taip dažniausiai būna pvz. kokiam FB. Bet man tai keista - porą kartų mane yra pataisę, tai ačiū pasakiau ir tiek, ir nedarau jau tų klaidų daugiau.
Atsakyti

Nu tai davė interviu Oprai, kad skriaudė juos labai, kad neteko išlaikymo.... kažkas tokio.

Aišku, žiauru, jei norėjo Megan pas psichologą, o rūmai neleido, nes tai kenktų jų įvaizdžiui. Bet nu gi ne 18 tekėjo už princo, tipo ką nežino, kokios rūmų tradicijos, požiūris visas nesikeičiantis, arba labai labai sunkiai besikeičiantis. O Megan sako, kad naivi ji buvo. Nu apie 35 metų žmogus tekėjo... 

o tai gal skriaude :) 

Atsakyti

Skriaude... oi tai skriaude... man juokinga skaityt jos pezalus tiesiog. 

Atsakyti

Nu būna gi naivių žmonių.kažin aišku,ar čia megan galima priskirti tokį įvaizdį.

Bet skriaudė...tada man tai tiesiai ant šakos eit ir pasikabint.jau vien dėl danties.😭

Atsakyti

Nu būna gi naivių žmonių.kažin aišku,ar čia megan galima priskirti tokį įvaizdį.

Bet skriaudė...tada man tai tiesiai ant šakos eit ir pasikabint.jau vien dėl danties.😭

Dar kabo tas dantis? 

Atsakyti

kaip kas ta skriaudima supranta. Na turbut nemuse :) Bet gal kazko reikalavo pries valia, kazka draude..Kodel tai ne skriaudimas? Aisku, zinojo, kur lenda, kad gyvenimas bus suvarzytas taisykliu ir protokolu, bet gal neisivaizdavo masto. Vat ir issigando ir pasijaute skriaudziama :)

Atsakyti

As tai Hario sikimo ant savo seimos niekaip nesuprantu.... 

Atsakyti

Greiskeli, 16 Kov 2021 - 09:37, parašė: Dar kabo tas dantis?
Jo.važiuosiu tuoj pas dantistę.
Atsakyti

Greiskeli, 16 Kov 2021 - 09:54, parašė: As tai Hario sikimo ant savo seimos niekaip nesuprantu....
Nuoskaudų turi turbūt.o beto...jis dabar turi kitą šeimą. Visi mes pašikam ant savų daugiau mažiau(nes manom,kad taip ir reikia,kad jie blogai elgiasi ir pan)tik,kad mes niekam neįdomūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 16 kovo 2021 - 10:07

o tai gal skriaude :)

Aš tai tikiu, kad skriaudė. Bet ....

Dabar, kai žiūriu Karūna serialą, tai pvz karalienės sesuo Margaret negalėjo tekėti už savo gyvenimo meilės, nes jis išsiskyręs. Manė, kad galės, du metus tas jos meilė tarsi tremty gyveno kitoje šalyje po priežiūra, tipo po poros metų susituoks... Praėjo tas laikas, pasirodo, nea, nesusituoks. Ta karalienės sesuo kruvinas ašaras išverkė, gėrė bile kaip.... nu bet vat buvo kaip buvo. Tokios tradicijos, tokie reikalavimai. Nėra lengva būti karalium, karaliene, ar princese. Negali daryti ko nori. Protokolas ant protokolo gyvenimas eina. Netikiu, kad Megan nebuvo "apšviesta" rūmų darbuotojų, kas jos laukia, kas bus. Ir ar ji pasiryžusi tikrai eiti tą kelią. Ne mergička buvo tikrai 🤔

Atsakyti

Skriaude... oi tai skriaude... man juokinga skaityt jos pezalus tiesiog. 

Tipo apsiverkė dėl mergytės pėdkelnių... nu ten slabakai jie kažkokie 😄😄😄

Atsakyti

Tipo apsiverkė dėl mergytės pėdkelnių... nu ten slabakai jie kažkokie 😄😄😄

Turtuoliai irgi verkia.

Bet va, jei šast ir kas nors įmestų ją ,kad ir į mano gyvenimą(blogiau jau nereikia,aš ne tokia žiauri😃)

Kaip ji išgyventų.🙊

Atsakyti