Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man ta Megan visada neciestna dusia atrode. 

Atsakyti

žiedo nei vieno neimčiau, visi vienodai baisūs😬

suknelės tai puikios! bet aš iš džinsų žiemą vasarą neišlendu, tai tik pažiūrėt gražu. o ir 120 eur tikrai nemokėčiau. šiaip labai mėgstu humanas, bet ne dėl ekologiškumo, o tiesiog dėl pigumo😀 

dėl Megan ir Harrio tai absoliučiai jokios nuomonės neturiu, nes nesigilinau į situaciją, tik antraštes prabėgom mačiau. kad ir kas bevyktų ten, tegu gyvena, kaip nori😀

paypal’as dabar kreditinės tikrai nereikalauja. anksčiau buvau prie visa virtuon prisirišus, bet bankas panaikino, tai tiesiog su eiline debetine korta susiejau, jokių problemų.

Atsakyti

Nu man daug kas gražu,bet čia jau kažkam kitam skirta.kažkokiems kitokiems.😀

Nu jau visai kardinaliai kitokio skonio.

Intemora, aišku, kad visos esam skirtingų skonių, su artworks'o sukniom aš irgi į darbą neinu, bet laisvalaikiui labai gut. O tos mano "darbinės" netgi tau patiktų. 

Atsakyti

Belgija - belgas, o ne belgietis
Airija - airis, o ne airietis
Švedija - švedas, o ne švedietis
Kinija - kinas, o ne kinietis

Šiaip tai jo. Tikrai žinau.

Bet sakyčiau, senoviškai parašiau 😄 

Gerai, kad taisot 👍

Atsakyti

Man rodos, kad jis žiauriai žmonelės įtakoje ir truputį auka. O ji man nepatinka, falšyvumas jaučiasi. Ir dar melagė.

Aš irgi manau, kad jos įtakoje. Bet tai neatleidžia jo nuo atsakomybės. Kaip taip viską pamiršti.... Jam gi ne 20, jam 37....

Atsakyti

Fėja, ko nemiegi? :D  Kada tu savo gražuolą lauk vedi? Aš jau pavedžiojau visą savo trigalvį.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 16 kovo 2021 - 07:14

Kadangi Fb jau kas antras straipsnis apie Meghan ir Harry (šiaip tai jau užkniso), tai kaip jums jie patinka? Tiesiog šiaip tema ne į temą, bet kad jau visas pasaulis kalba 😅

o kas ten su jais? :)

Atsakyti

Sakė dabar per LRT soc. tinklų apžvalgą, kad renkama parama Megan su Hariu, nes tipo, kaip jiems sunku, liko be išlaikymo. Surinko jau 78£ su biškiu 😄

O jie turi namą 14 mln vertės, su 16 vonios kambarių lygtai 😄 Tai tipo, kaip jie dabar vargšai išlaikys tą namą 😄😄😄😄

Atsakyti

o kas ten su jais? :)

Nu tai davė interviu Oprai, kad skriaudė juos labai, kad neteko išlaikymo.... kažkas tokio.

Aišku, žiauru, jei norėjo Megan pas psichologą, o rūmai neleido, nes tai kenktų jų įvaizdžiui. Bet nu gi ne 18 tekėjo už princo, tipo ką nežino, kokios rūmų tradicijos, požiūris visas nesikeičiantis, arba labai labai sunkiai besikeičiantis. O Megan sako, kad naivi ji buvo. Nu apie 35 metų žmogus tekėjo... 

Atsakyti

Fėja, ko nemiegi? :D  Kada tu savo gražuolą lauk vedi? Aš jau pavedžiojau visą savo trigalvį.

Ai, pradėjau vėl anksčiau keltis. Pavasaris, matyt 😊

Atsakyti

Ai, pradėjau vėl anksčiau keltis. Pavasaris, matyt 😊

Tai tuoj laikrodžius persuksim, nebeatrodys pagal valandas taip anksti 😄

Atsakyti

Mamą reik iš ligoninės pasiimt, laukia kryžiaus keliai...

Atsakyti