Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Fėja* @ 2021 03 15, 21:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72800404" data-time="1615834978"><div><p>O tai Paypal ne su kreditine turi būti susietas?</p></div></blockquote><p>Nu jis sako, kad nebūtinai. Kad jis su debetine naudojasi.</p>

Su Paypal mano kreditinė daug metų susieta, bet jei nebūtina, reikėtų jos atsisakyt, užteks debetinės. Seniau tai tikrai kreditinės reikėjo.
Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 15, 21:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72800405" data-time="1615835089"><div><p>As uz 120 nepirkciau jokios sukneles. </p></div></blockquote><p>Aš gal ir pirkčiau, bet turėtų labai reikėt ir labai patikt. Kokiai nors progai, pvz.</p><p>  iš šitų tapytų meniškų tai nei vienos nesivilkčiau, gražūs piešiniai  patys sau, bet nenorėčiau, kad man į pilvą susmigtų dešimtys akių. smile.gif  Per daug spalvų, nemėgstu per daug margų rūbų. </p><p>Buvo prieš kelis metus asortimentas pas juos didesnis, ir lininės suknios gražios, bet kažkaip pražiopsojau. O dabar peržiūrėjau, tai arba neturime, arba kažkas nelabai.</p>

Jo..dabar pas juos kitoks skonis, pasikeitė, nera tų wow sukneliu. Mano megstamiausia ir amziais susilaukianti klausimu 'kur pirkote' biggrin.gif ilga lininė su povo plunksna.
Dabar pas juos visos tokios prikvarkliuotos, spalvos tiesiog mirgu margu.
Sakau...nusivyliau ta pūkine trumpa. Medziaga bais nepatiko. Dabar isploviau - visa apacia susitrauke, kazko pati suknia išilgėjo. Ne...ne...daugiau nepirksiu...nebent ilga lininę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 kovo 2021 - 21:36

Tai jeigu aš sužinau tavo vyro kortelės numerį ir pirkdama paypalu jį suvedu, vsio, pirkimas įvyko? Ar dar turi sutapt vardas pavardė prkėjo su kortelės turėtojo, bei adresas, įvestas pirmą kartą?

Kažkoks slaptažodis įvedamas pirmą kartą naudojantis. Ir viskas tipo. Na.... neveltui jis kai perka kažką, tuo momentu perveda į tą debetinę kiek reikia ir tiek.

Bet žinot ką jis dar sakė, kad iš kiniečių su paypalu nepapirksi tipo  :hmm:​ Tik iš EU.

Atsakyti

Karynka., 15 Kov 2021 - 20:50, parašė: Bet 120€. 420 litų, Intemora, pirktum, jeigu rastum sau patinkančią? :D
Ne.palyą gal kokį ar batus keliems sezonams.
Atsakyti

Kadangi Fb jau kas antras straipsnis apie Meghan ir Harry (šiaip tai jau užkniso), tai kaip jums jie patinka? Tiesiog šiaip tema ne į temą, bet kad jau visas pasaulis kalba 😅

Atsakyti

Aš tai nepalaikau jų kažkodėl. Man atrodo jie negerai pasielgė. O dar nėštumas.... 

O iš kitos pusės, tai taip žiauriai viskas buvo, kad net reikėjo va taip ant viso pasaulio ant savų pavaryt (nu čia Hariui)... ? 

Babkių jiems trūksta?... kiek skaičiau, kad palikimu Diana vaikams nemažai milijonų palikus... žodžiu, nžn ką aš galvoju. Bet širdis labiau linksta link UK pusės, o ne jų.

Atsakyti

Aš tai nepalaikau jų kažkodėl. Man atrodo jie negerai pasielgė. O dar nėštumas.... 

O iš kitos pusės, tai taip žiauriai viskas buvo, kad net reikėjo va taip ant viso pasaulio ant savų pavaryt (nu čia Hariui)... ? 

Babkių jiems trūksta?... kiek skaičiau, kad palikimu Diana vaikams nemažai milijonų palikus... žodžiu, nžn ką aš galvoju. Bet širdis labiau linksta link UK pusės, o ne jų.

Va va, ir mano nuomonė panaši (iš tos minimalios info, kuri viešai skelbiama). 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 03 15, 22:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Karynka." data-cid="72800420" data-time="1615836657"><div><p>Tai jeigu aš sužinau tavo vyro kortelės numerį ir pirkdama paypalu jį suvedu, vsio, pirkimas įvyko? Ar dar turi sutapt vardas pavardė prkėjo su kortelės turėtojo, bei adresas, įvestas pirmą kartą?</p></div></blockquote><p>Kažkoks slaptažodis įvedamas pirmą kartą naudojantis. Ir viskas tipo. Na.... neveltui jis kai perka kažką, tuo momentu perveda į tą debetinę kiek reikia ir tiek.</p><p></p><p>Bet žinot ką jis dar sakė, kad iš kiniečių su paypalu nepapirksi tipo  hmm.gif​ Tik iš EU.</p>

Belgija - belgas, o ne belgietis
Airija - airis, o ne airietis
Švedija - švedas, o ne švedietis
Kinija - kinas, o ne kinietis
Atsakyti

Belgija - belgas, o ne belgietis
Airija - airis, o ne airietis
Švedija - švedas, o ne švedietis
Kinija - kinas, o ne kinietis

Bet kaunietis, klaipedietis, amerikietis.

Baisiai cia...  :nail:​ 

Atsakyti

Bet kaunietis, klaipedietis, amerikietis.

Baisiai cia...  :nail:​ 

Lietuva- lietuvietis. Išimtis, tipo.

Šitą dalyką išmokau visiems laikams 2002, kai studijavau antrą specialybę.  Kai kam atrodo, kad išrado dviratį, o šiaip kinai visada  mums  bus kiniečiais. Dzin. :D

Atsakyti

Man rodos, kad jis žiauriai žmonelės įtakoje ir truputį auka. O ji man nepatinka, falšyvumas jaučiasi. Ir dar melagė.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 03 15, 23:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72800456" data-time="1615841459"><div><p>Bet kaunietis, klaipedietis, amerikietis.</p><p>Baisiai cia...  nail.gif​ </p></div></blockquote><p>Lietuva- lietuvietis. Išimtis, tipo.</p><p>Šitą dalyką išmokau visiems laikams 2002, kai studijavau antrą specialybę.  Kai kam atrodo, kad išrado dviratį, o šiaip kinai visada  mums  bus kiniečiais. Dzin. biggrin.gif</p>

Tai gal jums ir bus. Mums tai ne.
Atsakyti