Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Su tom kortelėm tai keista.

Tai nejaugi užtenka tik kortelės Nr, kad prie pinigų prieiti? O tai pin visokie kodai, kur net dviejų skirtingų manęs prašo. Kai perju kažką pirma iš 4 skaitmenų, kitą kartą iš 5?

MB kai perka iš Ali ir pnš, tai naudodavosi virtualia kortele, bet sakė dabar jau jos nėra, tai dabar sakė, kad turi kitą Mastercard debetinę. Bet naudojasi paypal, jis kažkaip pririštas prie tos Mastercard. Žodžiu, jis permeta į tą kortelę tiek kiek reikia ir nesinaudoja savąja.

O aš kai perku, bet aš perku internetu tik LT patikimose pardėse. Tai su sava debetine moku. Turiu tik vieną. Perku retai. Į metus tik kelis kartus.

Atsakyti
O tai Paypal ne su kreditine turi būti susietas?
Atsakyti

As uz 120 nepirkciau jokios sukneles. 

Atsakyti

Mano debetinej daug pinigu niekad nebuna.I Revoliut saskaita permetu, kur neturiu korteles. 

Atsakyti

O tai Paypal ne su kreditine turi būti susietas?

Nu jis sako, kad nebūtinai. Kad jis su debetine naudojasi.

Atsakyti

Mano debetinej daug pinigu niekad nebuna.I Revoliut saskaita permetu, kur neturiu korteles. 

O tai debetinė ne to paties banko? O jeigu turėt tam pačiam banke dvi sąskaitas, viena su kortele, o kita be, tai gal irgi išeitis.

Atsakyti

Man irgi įdomu ar per paypal reikia tik kortelės nr ar ir papildomų slaptažodžių pirkimo metu. 

Atsakyti

MB sako, kad nereikia papildomų slaptažodžių, jei susieji su paypalu. 

Atsakyti

As uz 120 nepirkciau jokios sukneles. 

Aš gal ir pirkčiau, bet turėtų labai reikėt ir labai patikt. Kokiai nors progai, pvz.

iš šitų tapytų meniškų tai nei vienos nesivilkčiau, gražūs piešiniai  patys sau, bet nenorėčiau, kad man į pilvą susmigtų dešimtys akių. :)  Per daug spalvų, nemėgstu per daug margų rūbų. 

Buvo prieš kelis metus asortimentas pas juos didesnis, ir lininės suknios gražios, bet kažkaip pražiopsojau. O dabar peržiūrėjau, tai arba neturime, arba kažkas nelabai.

Atsakyti

Aš gal ir pirkčiau, bet turėtų labai reikėt ir labai patikt. Kokiai nors progai, pvz.

iš šitų tapytų meniškų tai nei vienos nesivilkčiau, gražūs piešiniai  patys sau, bet nenorėčiau, kad man į pilvą susmigtų dešimtys akių. :)  Per daug spalvų, nemėgstu per daug margų rūbų. 

Buvo prieš kelis metus asortimentas pas juos didesnis, ir lininės suknios gražios, bet kažkaip pražiopsojau. O dabar peržiūrėjau, tai arba neturime, arba kažkas nelabai.

Man tai  sukniu formos nelabai. Piesiniai patinka. 

Atsakyti

O tai debetinė ne to paties banko? O jeigu turėt tam pačiam banke dvi sąskaitas, viena su kortele, o kita be, tai gal irgi išeitis.

Taip, galima ir sitaip. 

Atsakyti

MB sako, kad nereikia papildomų slaptažodžių, jei susieji su paypalu. 

Tai jeigu aš sužinau tavo vyro kortelės numerį ir pirkdama paypalu jį suvedu, vsio, pirkimas įvyko? Ar dar turi sutapt vardas pavardė prkėjo su kortelės turėtojo, bei adresas, įvestas pirmą kartą?

Atsakyti