Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man tai tos suknelės gražu pažiūrėt, tikrai būna matau gražiai atrodančių moterų su panašiomis, bet na jų visas stilius būna toks meniškas. Aš nemokėčiau turbūt jos gražiai prisiderinti ir atrodyčiau nei penki nei devyni. Tai aš rengiuosi tokiais paprastais rūbais, nes nu tikrai neturiu tos gyslelės. O būt faina kokį įdomesnį stiliuką įvaldyt 😁

Atsakyti

Tu atsiskaitineji telefonu? Nebijai? 
Nea, bet galimybę turiu. Aš išvis grynus labiau mėgstu.

Bet pvz, nuo tel kažin ar kas nuskaitys per atstumą  o va iš bekontaktės kortelės realu, nes jos juk be kodų jokių apsaiginių. Kažkokius aparačiukus sukčiai turi, kurie per atstumą nupypsi iš kortelės kažkaip. Esu net girdėjus iš žmonių, kurie tikrai prie pinigo, bet apsimoka tik su kortele su kodu, nepasitiki bekontaktėm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karynka.: 15 kovo 2021 - 20:42

Nea, bet galimybę turiu. Aš išvis grynus labiau mėgstu.

Aš tai beveik niekad neturiu grynų ir man baisiai nepatogu, jei kažkur negalima kortele mokėt 😬 

Atsakyti

Man tai tos suknelės gražu pažiūrėt, tikrai būna matau gražiai atrodančių moterų su panašiomis, bet na jų visas stilius būna toks meniškas. Aš nemokėčiau turbūt jos gražiai prisiderinti ir atrodyčiau nei penki nei devyni. Tai aš rengiuosi tokiais paprastais rūbais, nes nu tikrai neturiu tos gyslelės. O būt faina kokį įdomesnį stiliuką įvaldyt 😁

Nu man daug kas gražu,bet čia jau kažkam kitam skirta.kažkokiems kitokiems.😀

Nu jau visai kardinaliai kitokio skonio.

Atsakyti

Nu man daug kas gražu,bet čia jau kažkam kitam skirta.kažkokiems kitokiems.😀

Nu jau visai kardinaliai kitokio skonio.

Prie meno. Aš irgi nesivilkčiau tokių, net jei dykai duotų, o antrosios piešinys man toks iš siaubo filmo. Bet tai ką, man tai dzin, nesuprantu gi madų  :D​ 

Atsakyti

Aš tai beveik niekad neturiu grynų ir man baisiai nepatogu, jei kažkur negalima kortele mokėt 😬 

Man patogu tuo, kad žinau, kiek turiu ir kiek liko. Žodžiu, aš kaip bobutė  :D​ 

Atsakyti

Aš tai rengčiausi tas sukneles. Įdomios

Atsakyti

Karynka., 15 Kov 2021 - 20:43, parašė: Prie meno. Aš irgi nesivilkčiau tokių, net jei dykai duotų, o antrosios piešinys man toks iš siaubo filmo. Bet tai ką, man tai dzin, nesuprantu gi madų :D
O kažin .jos visos tokio modelio?tik piešinys skiriadi.reik pagooglint.
Atsakyti

Nieko nereikia. Sportines, ar siaip grubesnes basutes ir varai laukais. 

Atsakyti

Nežinau, aš kažkaip iš nuojautos leidžiu tuos pinigus, nu nėra buvę, kad pasibaigtų iki algos netyčiom 🤔 aišku nesišvaistau, jei jau kažką brangiau pirkčiau, tai žiūrėčiau ir skaičiuočiau, bet kai tik kasdienės išlaidos tai kažkaip taip paprastai gaunasi.

Atsakyti

Grynu turiu ne daugiau 20 eu piniginej. 

Atsakyti

Bet 120€. 420 litų, Intemora, pirktum, jeigu rastum sau patinkančią? :D​ 

Atsakyti