Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 15, 18:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72800298" data-time="1615826738"><div><p>Jo...jo... del to as ir nesidarau bekontaktinio mokejimo</p></div></blockquote><p>Nu vistiek nesuprantu. Tai kas ir kaip galejo tuo bekontakciu pasinaudoti? Tik savi. </p>

Sūnus pasakojo visa ta sistemą, butent apie mokejimus telefonu. . Cia panasiai, kaip vagiai su kompjuterinwmis programelemis atrakina mašinas.
Mano vyro masina taip karts nuo karto bando atrakinti litofcai ar rumunai. Kameros užfiksuoja norincius biggrin.gif biggrin.gif bet ne ta mašina, kad atrakintu biggrin.gif nenulauzia kodo.

Privaziuoja taip graziai prie masinos, net neislipa, aparačiuką/kompiuteri pamaigo sededami ir isvaziuoja nieko nepešę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(savaitė @ 2021 03 15, 19:25)
<p>Nu kaip ten nufotkinsi, reikia dar sugebeti specialiai kortele laikyti, kad  numeris aiskiai matytusi visas,  be to, reikalauja ne tik numerio, bet ir kortos galiojimo datos ir CCV kodo.  Nesamone cia. Tas ispaustu skaiciuku numeris sunkiai matomas, as kol suvedu, turiu itempus akis ziureti, foto irgi, jei ne tuo kampu pakreipsi kortele, sudas matysis, o ne skaiciai.
</p>

As tai kalbu butent apie bekontakti mokejima telefonu, ne kortele. Nors girdejus, kad ir korteles nuskaito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 kovo 2021 - 19:35

Suknios mano akims baisios,net ne pakenčiamos,bet baisios. Ot visiškaiskirtingi  skoniai,nu kieme, ant kelmo su tokia sedėčiau..

Eik tu, višta :liezuvis:​ 

Atsakyti

O tai telefonu irgi nesaugu palietus atsiskaityti? Kai kortelė namie stalčiuj pvz. 

Atsakyti

Eik tu, višta :liezuvis:​ 
Nu tikrai... Tai eik, Intemora, su tiulio sijonais, gal prabangiai kičine pasijausi.

Va, jei kuri kita, po to testo būtų pasakius "prabangi moteris" , tai dar patikėjus būčiau. Bet tik ne tamsta...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 15 kovo 2021 - 19:58

Tiulio sijonai skirti mažytėms mergytėms.😀

O tokie dalykai irgi vaikams gal...net nežinau.😀

Atsakyti

O tai telefonu irgi nesaugu palietus atsiskaityti? Kai kortelė namie stalčiuj pvz. 

Saugu. 100 proc saugumo niekas negarantuoja, bet gal 99 proc saugu, manyciau. :D

Nu tikrai...

Tai eik, Intemora, su tiulio sijonais, gal prabangiai kičine pasijausi. Va, jei kuri kita, po to testo būtų pasakius "prabangi moteris" , tai dar patikėjus būčiau. Bet tik ne tamsta...

O tarpiniu variantu  tarp tiulio ir maišo su paveiksliukais  nera? :D Ko cia pulti zeistis ir izeidineti ta, kuriai tavo suknia ne wow.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 15 kovo 2021 - 20:04

Tai aš  dabar dar kalta todėl,kad žiedas patraukiausias būtent tas pasirodė😀.

Gi aprašymą ne aš rašiau.😀oi,madam.madam.

Atsakyti
oi...ko tik tie sukciai neprigalvoja...tai kortele kazkaip nufotkint turbut ner ka veikt smile.gif
Atsakyti

https://www.tv3.lt/m...asdien-n1086179

Ryt varau lasu pirkti. Mamos sunei nupirkau, o saviskei ne. 

Aš saviškei jau sugirdžiau tabletką. 🐕

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 03 15, 19:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Greiskeli" data-cid="72800342" data-time="1615830307"> Eik tu, višta liezuvis.gif​ </blockquote> Nu tikrai... Tai eik, Intemora, su tiulio sijonais, gal prabangiai kičine pasijausi.
<p>Va, jei kuri kita, po to testo būtų pasakius "prabangi moteris" , tai dar patikėjus būčiau. Bet tik ne tamsta...</p>

Kiti megsta, kad brendo pavadinimai is tolo matytusi ant krūtinės biggrin.gif kiekvienam savo. Manau, kad artworks sukneles - meniskiems zmonems labiau ir tai yra normalu. Bet kainas tai jau truputi per aukstas uzsikele paskutiniu metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 kovo 2021 - 20:22

Va telefonu tai as neatsiskaitineju. 

Atsakyti

Tu atsiskaitineji telefonu? Nebijai? 

Atsakyti