Jo...jo... del to as ir nesidarau bekontaktinio mokejimo
Noreciau tos su sunim.
Visur galima su debetine. dar niekur nereikalavo, kad būtų kreditinė, mūsų supratimu, kokia ji yra.
Pinot, ne visur. Kažkur negalėjau apsimokėt.
Nu man jos žieminių žieminės

Noreciau tos su sunim.
Nu tai kas draudž? Eitume vienodos
Nu man jos žieminių žieminės
As tikrai nesitikejau tokios storos medziagos
Nu i bytute, einu sniego ant kiemo paseivinsiu, kol su suknia nugriūt galėsiu. Ačiū už info, mieloji.
Nu vistiek nesuprantu. Tai kas ir kaip galejo tuo bekontakciu pasinaudoti? Tik savi.
Ir perkant už 300 bekontakčiu neatsiskaitysi gi 🤔 . Tada dar ir kodą suvesti praśo.
Nu bet kortele jei piniginej, tai kas gali ja atsiskaityt? O sitoki ilga skaiciu isimint neimanoma, nu nebent nufotkint gal.. bet nu nezinau....
ne internetu..bet jei gali kazkaip nufotkint korteles numeri atsiskaitant bekontakciai..tai velnias zino..gal gali ir internetu perkant suzinot numeri...
Papildyta:
nzn kaip..sako greiciausiai mcDonalde kai atsiskaitinejau kaip nors nufotkino..sako ikisi ten pro masinos langa is tolo...
Suknios mano akims baisios,net ne pakenčiamos,bet baisios. Ot visiškaiskirtingi skoniai,nu kieme, ant kelmo su tokia sedėčiau..
Nu kaip ten nufotkinsi, reikia dar sugebeti specialiai kortele laikyti, kad numeris aiskiai matytusi visas, be to, reikalauja ne tik numerio, bet ir kortos galiojimo datos ir CCV kodo. Nesamone cia. Tas ispaustu skaiciuku numeris sunkiai matomas, as kol suvedu, turiu itempus akis ziureti, foto irgi, jei ne tuo kampu pakreipsi kortele, sudas matysis, o ne skaiciai.