Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ir as viska darau su debetine. 

Atsakyti

Aš ir kreditkės neturiu. Blt su tom plytelėm...nžn

Atsakyti
As kreditkes neturiu, nes nemegstu gyventi i skolą.
Koks tolkas vaidinti kazka turinciai, jei viskas supirkta I skolą?
Atsakyti

Taip, už elektrą ir butą moku perlo terminale, man raip patogu, nematau visai bėdos tame  :hmm: 

Siunčiuosi dukrai rūbų ar šiaip kokių reikmenų iš lietuviškų pardžių. Kartais nukreipia per paysera, kartais tiesiog į el.bankininkystę įmeta, o po nuskaitymo grąžina į pard. Man nesuprantama, kai užsienietiški prašo įvest korteles ilgą numerį, juk jį suvedus, jeigu kažkas sužino, gali bet kur panaudot. Aišku, čia paranojiška, bet jeigu tikrai užtenka kortos nr ir neprašo slaptažodžių, tai man nepatikima. Nebent dar papildomai generatoriaus kodų prašo pirkimo metu.

Apie saugų pirkimą paieškosiu programėlėj, bet nesu netyčia užtikus, ačiū, Pinot 

Pvz, nesu pirkus nieko net iš ali, kai visi siunčiasi ir siunčiasi.

Atsakyti
Kodel lietuvos perekūpsčikai taip kratosis PayPal paslaugų? Vis ne kaip visame pasaulyje rolleyes.gif
Atsakyti

Dar neteko girdet, kad kam pinigai dingtu.

O ir kiek ten is manes paims :D​ 

Atsakyti

As kreditkes neturiu, nes nemegstu gyventi i skolą.
Koks tolkas vaidinti kazka turinciai, jei viskas supirkta I skolą?

Grynais troba UK nusipirkai? 

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 15, 16:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72800244" data-time="1615819794"><div><p>As kreditkes neturiu, nes nemegstu gyventi i skolą.
Koks tolkas vaidinti kazka turinciai, jei viskas supirkta I skolą?</p></div></blockquote><p>Grynais troba UK nusipirkai? </p>

Tam yra vyras, kad viska pirktu. biggrin.gif As ne is tu zmonu, kurios viska moka per puse. As moku null, o turiu puse namo biggrin.gif biggrin.gif

Ir restoranuose niekada nemokejau...ir kelionese...as uz nieka nemoku
Nu . Valgyti nuperku, cia tai jo. Dar save apsirėdau biggrin.gif , o visa kita - vyro darbas, jis gi pas mus seimoje seimos galva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 15 kovo 2021 - 17:05

Nu ok, tai vyras be paskolos nupirko? Ar nuomuojates? 

Atsakyti

Ačiū. Hm, neturiu gabumų gaudyt akcijoms. Nepatikėsit, bet ir pirkt nesu nieko pirkusi iš užsienietiškų psl, neturiu jokių paypal,  bijau net jungtis prie sąskaitos, kažkur esu skaičiusi, kad nuima daugiau pinigų, jei likutis ne nulinis sąskaitoj, nes suvedamas kortelės nr. Ar taip nebūna, ar turit papildomas sąskaitas tokiems pirkimams iš ne Lt?

Cia nereikia jokiu gabumu, viskas iherbo puslapyje parasyta, kam tuo metu nuolaidos.  Jau paprasciau nebuna. Uz internetinius pirkinius, taip pat ir uzsieninius, moku debetine , kam ta kreditine?

Atsakyti
QUOTE(Greiskeli @ 2021 03 15, 17:06)
<p>Nu ok, tai vyras be paskolos nupirko? Ar nuomuojates? </p>

Tai gi mes ne qpie giminės korteles kalbam, o ka pacios turime biggrin.gif As sakau, kad banko kreditkei sakau - ne. Mano kreditke - vyro pinginė biggrin.gif
Atsakyti

Eik jau, net mano mama intiku moka. 

Na koks eik, jei žmogus nesijaučia saugiai, pirkdamas internetu.

Atsakyti