Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Su panda pats baisiausias. :D Nemegstu visokiu paraitymu, gelyciu, drugeliu, zvereliu ir kitu gyviu papuosaluose.  Megstu lakoniskuma, kuo maziau, tuo graziau.

Ir aš nemėgstu. Bet dar labiau nemėgstu žiedų, kur primena anų laikų sovietines pardavėjas. Man su tuo asocijuojasi. Kažkaip neateina į galvą aukštuomenės dama su žiedais, o būtent.. tas vaizdinys. Na, paskutinis dar nieko, nesiriša. Žiedų su dideliais akmenimis nemėgau niekada.

Išvis tie testai, negi rimtai į juos žiūrėt, pasibovijimas.  :)  Bet va, paskaitai ir jau esi pakylėta, meilės deivė ar dar kažkas tokio gražaus.

Man patinka žiedai be akmenų, o su reljefiniais efektais, išgautas iš paties metalo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 15 kovo 2021 - 15:02

Ir aš nemėgstu. Bet dar labiau nemėgstu žiedų, kur primena anų laikų sovietines pardavėjas. Man su tuo asocijuojasi. Kažkaip neateina į galvą aukštuomenės dama su žiedais, o būtent.. tas vaizdinys. Na, paskutinis dar nieko, nesiriša. Žiedų su dideliais akmenimis nemėgau niekada.

Išvis tie testai, negi rimtai į juos žiūrėt, pasibovijimas.  :)  Bet va, paskaitai ir jau esi pakylėta, meilės deivė ar dar kažkas tokio gražaus.

Man patinka žiedai be akmenų, o su reljefiniais efektais, išgautas iš paties metalo.

Man ir su akmenim patinka, bet, kaip tu sakai, neturi but panasus i tuos sovietinius. 

Atsakyti

https://www.tv3.lt/m...asdien-n1086179

Ryt varau lasu pirkti. Mamos sunei nupirkau, o saviskei ne. 

Atsakyti

Na tai Majauskas jau bus ketvirtąsyk tėvelis :)​ . Ir nors vyras apsprendžia vaiko lytį, bet va su žmona dvi dukros, o su naująja drauge jau antras sūnus bus.

Atsakyti

Pvz., tokius nesiociau  :D

Eroded-Rainbow-Sapphire-Crystal-Ring-18Y9245_Confetti_Ring_blue_ombre_sapphires_

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 15 kovo 2021 - 15:23

Ačiū. Hm, neturiu gabumų gaudyt akcijoms. Nepatikėsit, bet ir pirkt nesu nieko pirkusi iš užsienietiškų psl, neturiu jokių paypal,  bijau net jungtis prie sąskaitos, kažkur esu skaičiusi, kad nuima daugiau pinigų, jei likutis ne nulinis sąskaitoj, nes suvedamas kortelės nr. Ar taip nebūna, ar turit papildomas sąskaitas tokiems pirkimams iš ne Lt?

Atsakyti

Ačiū. Hm, neturiu gabumų gaudyt akcijoms. Nepatikėsit, bet ir pirkt nesu nieko pirkusi iš užsienietiškų psl, neturiu jokių paypal,  bijau net jungtis prie sąskaitos, kažkur esu skaičiusi, kad nuima daugiau pinigų, jei likutis ne nulinis sąskaitoj, nes suvedamas kortelės nr. Ar taip nebūna, ar turit papildomas sąskaitas tokiems pirkimams iš ne Lt?

Perku viską šimtą metų, į lt parduotuves neidavau ir iki karantino. Todėl ir po šiai dienai jų nepasigendu. Tokių bajerių, apie ką rašai, nesu girdėjusi. Atsiskaitau kreditine. Aišku, reikia pirkt iš patikimų parduotuvių. 

Jei jau taip įtariai žiūrint, tai ir Barboroj, ar pigu.lt gali būt pavojinga pirkt :) 

Aš kaip tik galvoju - jaunyn neinam, reikia vis neatsilikti su kompiuteriniu raštingumu, bo gal senatvėj maistą ir ūkio prekes tik taip ir pirksim.

Atsakyti

Perku viską šimtą metų, į lt parduotuves neidavau ir iki karantino. Todėl ir po šiai dienai jų nepasigendu. Tokių bajerių, apie ką rašai, nesu girdėjusi. Atsiskaitau kreditine. Aišku, reikia pirkt iš patikimų parduotuvių. 

Jei jau taip įtariai žiūrint, tai ir Barboroj, ar pigu.lt gali būt pavojinga pirkt :)

Aš kaip tik galvoju - jaunyn neinam, reikia vis neatsilikti su kompiuteriniu raštingumu, bo gal senatvėj maistą ir ūkio prekes tik taip ir pirksim.

Lietuviški neprašo kortelės nr, o įmeta tiesiai į banką. Kreditinės neturiu, gal joje saugumas?

Atsakyti

Lietuviški neprašo kortelės nr, o įmeta tiesiai į banką. Kreditinės neturiu, gal joje saugumas?
Bet į banką kreipia per Payserą ar panašiai. Yra tos apsaugos, tik nereikia taip kategoriškai bijoti.  Bet, pvz., jei katra mokesčius mokate per "viena sąskaita", juk irgi vyksta nukreipimas į banką. Karynka, ar tu mokesčius maximoj popieriniu būdu moki?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam pareis veliau: 15 kovo 2021 - 16:29

As kazkaip is visur nusiperku.

***, buvo strioko... nuvarau i depo. Nu, nieko gero nerandu, varau benzo uzpilt. Ir ka.. ner korteles piniginej. 

Parlekiu namo ieskot, ner. 

Paskutinisyk buvau ketvirtadieni Maxej, misliu, gal pas apsauginius. 

Isedu i auto, ale galvoju da reuk apsidairyt... jo, ***.de, guli visa juoda ant juodu grindu... tfu blin.. 

Atsakyti

Bet į banką kreipia per Payserą ar panašiai. Yra tos apsaugos, tik nereikia taip kategoriškai bijoti.  Bet, pvz., jei katra mokesčius mokate per "viena sąskaita", juk irgi vyksta nukreipimas į banką. Karynka, ar tu mokesčius maximoj popieriniu būdu moki?

Eik jau, net mano mama intiku moka. 

Atsakyti

Na ką tu? Aš irgi neturiu kreditinės, perku su debetine, jokio skirtumo. Ir viešbučius užsienyje užsakinėju, kreditinė gal kitais atvejais reikalinga.

El. bankininkystėj tavo sąskaitoj turi būti toks pavadinimas "saugus pirkimas internetu" ar panašiai, tai tu gali jį įjungt ar išjungt. Jei prašo mokėjimo kortele, leidi nusiskaičiuoti, ir išsijungi vėliau. Bent aš taip dariau. Nors visai nebūtina, daug pirkus, niekas nieko dar nepavogė.

Atsakyti