Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nieko nesuprantu biggrin.gif
A ko jus šokinėjate is temos i temą? biggrin.gif
Atsakyti

Kažkuri tikrai perkate iš iherbo, tik neatsimenu, kuri.. Kaip su su siuntimu pas juos, dideli mokesčiai? Niekada nesu pirkusi, bet gal papildai pigiau išeina, nei pas mus.

Atsakyti

2.esu prabangi moteris😻😃

O fainiausiais tas, kur su panda, nežinau, kuris numeris. Visa kita - ne.

Aprašymo irgi neskaičiau.

Atsakyti

A mes norim biškį  ramybės  ir nekeiksmažodžių,  o ką?  :)​ 

Atsakyti

Kažkuri tikrai perkate iš iherbo, tik neatsimenu, kuri.. Kaip su su siuntimu pas juos, dideli mokesčiai? Niekada nesu pirkusi, bet gal papildai pigiau išeina, nei pas mus.

Iki 22 eurų perkant nėra jokių mokesčių, nuo liepos bus. 

Atsakyti

Tai planavom seniai naują temą gi

Atsakyti

Perku aš, dar žinau, kad bent anksčiau Madam pirko.

Papildai, nežinau ar pigiau išeina šiuo metu, siuntimas nepigus, kad jis sumažėtų, reikia sėdėt ir gaudyt nereikalingas smulkmenas, kurios mažina tą siuntimą, arba laimingiausiu atveju nunulina, ko aš nesu patyrus. Žodžiu, ten reikia laiko pasėdėt. Bet yra tema SM, jos ten viską žino. Susirask ir pasižiūrėk. Ir patarimų dar duoda.

Atsakyti

Iki 22 euru neapmokestina ( i siuntimo kaina si suma neiskaiciuojama) ,  bet nuo liepos  apmokestins.  Paburbesiu ir pirksiu toliau, o ka daryti? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 15 kovo 2021 - 14:57

Perku aš, dar žinau, kad bent anksčiau Madam pirko.

Papildai, nežinau ar pigiau išeina šiuo metu, siuntimas nepigus, kad jis sumažėtų, reikia sėdėt ir gaudyt nereikalingas smulkmenas, kurios mažina tą siuntimą, arba laimingiausiu atveju nunulina, ko aš nesu patyrus. Žodžiu, ten reikia laiko pasėdėt. Bet yra tema SM, jos ten viską žino. Susirask ir pasižiūrėk. Ir patarimų dar duoda.

As perku istisai. Siuntima  nulinigalima pagauti, daznai ir akcijos tam tikroms prekiu grupems buna. Va, kosmetika kovo 8 proga 22 proc. pigiau paleido, prisipirkau snukiui serumu ir kremu dvi dezes. Db laukiu, tik ilgai dar teks laukti. Budavo anksciau, kad per 9-10 dienu ateina siuntinys, deja, dabar kitaip.

Atsakyti

O fainiausiais tas, kur su panda, nežinau, kuris numeris. Visa kita - ne.

Aprašymo irgi neskaičiau.

Su panda pats baisiausias. :D Nemegstu visokiu paraitymu, gelyciu, drugeliu, zvereliu ir kitu gyviu papuosaluose.  Megstu paprastuma, kuo visko maziau, tuo man graziau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 15 kovo 2021 - 14:56

Ot durnes. :D 

Su karuna pats superiskiausias. Kiti nuobodus.  Burbekle dailesniu padarytu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greiskeli: 15 kovo 2021 - 14:59

Skonis  draugu neturi. :P

Atsakyti