Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Lietava, o kur tu randiesi? 

Atsakyti

As tai noreciau draugus, gimines aplankyt...

Atsakyti

As tai noreciau draugus, gimines aplankyt...

Autiku, ar traukiniu puikiai tai gali padaryt. 

Atsakyti

nu va jau nusprende :)

Vyriausybė nusprendė, kad ribojimas bus taikomas toms savivaldybėms, kur per pastarąsias 14 dienų sergamumas Covid-19 viršija 200 atvejų 100 tūkst. gyventojų.

Nuo kovo 16 dienos asmenys be svarbios priežasties negalės atvykti į ar išvykti iš šių savivaldybių: Biržų rajono, Klaipėdos miesto, Kupiškio rajono, Marijampolės, Neringos, Panevėžio miesto, Panevėžio rajono, Šalčininkų rajono, Širvintų rajono, Švenčionių rajono, Trakų rajono, Utenos rajono, Varėnos rajono, Vilniaus miesto, Vilniaus rajono, Visagino.

Atsakyti

Skirtumas, kad oas mus gerėja, o pas juos blogėja.

Atsakyti

Autiku, ar traukiniu puikiai tai gali padaryt. 

tai kad girdejau ir juos stabdo..nenoreciau but issodinta kur nors pusiaukelej :) Nu pakentesiu dar biski...gal jau nebeilgai. Nors ir i Siaulius, ir i Kauna galima vaziuot...o vat palikt Vilniaus - ne.

Atsakyti

Sunaus drauge atvaziuodavo traukiniu is Kauno i Vilniu visada.

Nu dabar jau nereiks. 

Atsakyti

tai kad girdejau ir juos stabdo..nenoreciau but issodinta kur nors pusiaukelej :) Nu pakentesiu dar biski...gal jau nebeilgai. Nors ir i Siaulius, ir i Kauna galima vaziuot...o vat palikt Vilniaus - ne.

tai va, pas mama vaziuot galiu, tik is namu ne... 

Atsakyti

Išvažiavimų nieks bebetikrina. Postų yra buvę tik per šventes

Atsakyti

lėkt laukais norėsiu ir aš, bet kai bus bent +15 ir žalios spalvos daugiau nei pilkos😀 dabar dar ramiai galiu sėdėt. nors tas karantinas jau iki gyvo kaulo įsiėdęs, bet yra kaip yra.

Greiskeli, aš Vilniuj.

Atsakyti

Kur reikia, ten negalima 😁 nu bet bent kažkur

Atsakyti

lėkt laukais norėsiu ir aš, bet kai bus bent +15 ir žalios spalvos daugiau nei pilkos😀 dabar dar ramiai galiu sėdėt. nors tas karantinas jau iki gyvo kaulo įsiėdęs, bet yra kaip yra.

Greiskeli, aš Vilniuj.

tai va, negreit dar tos zalios bus. O jau kai zalia, tai ir aplink gerai. 

Atsakyti