Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

O judėjimo atlaisvinimų vis dar nėra nieko naujo? 

Nu va jau nusprende. 

SAM Vyriausybei siūlo nuo kovo 16 dienos 00:00 val iki kovo 31 dienos 24:00 valandos riboti asmenų judėjimą Biržų rajono, Klaipėdos miesto, Kupiškio rajono, Marijampolės, Neringos, Panevėžio miesto, Panevėžio rajono, Šalčininkų rajono, Širvintų rajono, Švenčionių rajono, Trakų rajono, Utenos rajono, Varėnos rajono, Vilniaus miesto, Vilniaus rajono, Visagino savivaldybėse savivaldybių, – į šias savivaldybes asmenims draudžiama atvykti ir išvykti iš jų.

Atsakyti

Nu va jau nusprende. 

SAM Vyriausybei siūlo nuo kovo 16 dienos 00:00 val iki kovo 31 dienos 24:00 valandos riboti asmenų judėjimą Biržų rajono, Klaipėdos miesto, Kupiškio rajono, Marijampolės, Neringos, Panevėžio miesto, Panevėžio rajono, Šalčininkų rajono, Širvintų rajono, Švenčionių rajono, Trakų rajono, Utenos rajono, Varėnos rajono, Vilniaus miesto, Vilniaus rajono, Visagino savivaldybėse savivaldybių, – į šias savivaldybes asmenims draudžiama atvykti ir išvykti iš jų.

Na čia siūlymas, o ne sprendimas  :)​ 

Atsakyti

Na čia siūlymas, o ne sprendimas  :)​ 

tai jei siandien svarstys, tai nemanau, kad nuspres kazkaip kitaip :)

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1615798761943.jpg   80,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kur jau jus ten taip lakstot i kitas savivaldybes, apart pas tevus? 

Mes tai dar ir kaip  judetume i kitas savivaldybes, nors  visi artimiausi gimines  vietoje. Ateina pavasaris gi, ka ten tam savo gyvenamame  mieste  veikti? Jau vakar norejome nors iki Traku pasokt,   negalima. Man pavasaris mylimiausias metu sezonas, graudu bus, jei niekas nesikeis i geraja puse.  Italai  vel grieztina karantina, viskas uzsidaro, vel sedes namie, gales dainuoti balkonuose. Plia.

Atsakyti
Valio!!!
Pagaliau tėvus galėsiu aplankyt ax.gif

Lietava, sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti

Ai, nu man tai gamta vietoj, tai dzin.

Tik pas mama reik. 

Atsakyti

Gamtos ir pas mus sociai, pilna ezeru, misku, bet norisi pakeisti aplinka. 

Atsakyti

Gamtos ir pas mus sociai, pilna ezeru, misku, bet norisi pakeisti aplinka. 

Ai, man kazkaip jei norisi i miska, tai dzin i kuri. Jei prie vandens, tai nesvarbu, kur. Ezeru ner cia, tai prie jo ir nevaziuojam. 

Atsakyti

dėkinga, kad nevejat su šluotom😎

šian sapnavau, kad skrendu į Romą, bet lagaminas su visu turiniu - ne mano, o mano mamos. vis galvojau, kaip aš ten su žiemine striuke šilumoj turistausiu😀

kad italai užsidaro, skaičiau vakar (seku FB vieną LT žurnalistą ten gyvenantį), sako - rodikliai panašūs, kaip ir pas mus, bet jie užsidaro vėl, o LT atsidarinėja🤔 įdomu, kuo čia baigsis.

judėjimo ribojimai tai manęs nejaudina visai, visi vietoj.

tik tikiuosi kad po mėnesio kito jau bus galima iki sodybos/kaimo nuvažiuot, sodininkyste užsiimt😀

Atsakyti

Man ne dzin. Ziema baigesi ir man ne dzin, noriu lekt laukais palaidais plaukais. :D Praegzistavau nekenciama ziema ir  tamsa  ( kaip ir visas ziemas iki karantino), o pavasariai mane veza, kviecia judeti, veikti, gyventi.  :yahoo: 

Atsakyti

dėkinga, kad nevejat su šluotom😎

šian sapnavau, kad skrendu į Romą, bet lagaminas su visu turiniu - ne mano, o mano mamos. vis galvojau, kaip aš ten su žiemine striuke šilumoj turistausiu😀

kad italai užsidaro, skaičiau vakar (seku FB vieną LT žurnalistą ten gyvenantį), sako - rodikliai panašūs, kaip ir pas mus, bet jie užsidaro vėl, o LT atsidarinėja🤔 įdomu, kuo čia baigsis.

judėjimo ribojimai tai manęs nejaudina visai, visi vietoj.

tik tikiuosi kad po mėnesio kito jau bus galima iki sodybos/kaimo nuvažiuot, sodininkyste užsiimt😀

ot faina tau. As jau ruosiuosi siemet balkone pomidorus augint. Ir kelis agurkus. 

Atsakyti