Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Ryt reik varyt plytelių ieškot...

Ir as ryt varau plyteliu. 

Atsakyti

Mane tai užknisa ta marmuro imitacijos mads. Nu nepatinka man, o ant bangos dabar... 

Atsakyti

Ir man ne. O beveik visos plyteles pagrinde tokios.. 

Atsakyti

labas vakaras.

kad jau nauja tema, o ir apie skaudančius dantis kalba užėjo, tai visai galvočiau apie prisijungimą prie Jūsų😀 protinį palūžusį antrą dieną maudžia. bet aš savigyda dažniausiai užsiimu.

skaitau Jus labai seniai, pasireiškiau vieną kartą tik po arklių show, na, bet, kaip nors gal prisitaikysiu, jeigu imsit.

esu -40, bet jau arčiau 40 nei 35; vyras yra, bet neoficialus; vaikas yra, kuriam metų daugiau nei Monos žorikiukui, bet nedaug vis tiek; ir dar katinas yra. ryžas. 

Atsakyti

Eina šikt, sapnavau, kad Astravas sprogo. Bet ne taip, kad per kažkur pranešė, o būnant naktį danguj kažkas matėsi, pradėjo tokios didelės dalelės kaip balionai į langus daužytis, o buvom kažkur nei tai vešbuty, nei tai ligoninėj kažkur prie vilniaus, visi puolė į paniką, kas bėgt, kas duris langus daryt. Bet taip baisu buvo, kad va pusė 2 o dabar bijau vėl gult, kad toliau nesusapnuot tęsinio 😳

Atsakyti

As tai mirusiuosius sapnavau..teva, teta...

Sveika prisijungus, Lietava ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 15 kovo 2021 - 07:05

O aš guliu,reik keltis jau ir stumdau dantį su liežuviu.taip norisi nafig išraut,ką jis tenkabo.😖

Bet bijau vaizdo.

Atsakyti

Sveika prisijungusi, Lietava :4u:

Oi, Intemora...

As blogai miegojau, prabudinejau, bet, kaip visad, neatsimenu sapnu.

Atsakyti

O judėjimo atlaisvinimų vis dar nėra nieko naujo? 

Atsakyti

O judėjimo atlaisvinimų vis dar nėra nieko naujo? 

Kaip suprantu šiandien svarstys dėl jų. O priimta dar nėra.

Atsakyti

Kaip suprantu šiandien svarstys dėl jų. O priimta dar nėra.

Nu dar kol orai tokie galima kentėt, bet kai bent kiek sušils tai jau kaip norėsis lėkt ☺

Atsakyti

Kur jau jus ten taip lakstot i kitas savivaldybes, apart pas tevus? 

Atsakyti