Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Tvarka tokia, kad pirmiausia įgrežia implantą, užsiuva ir palieka 3 mėn., kad jis ten prigytų žandikaulyje, po 3 mėn. vėl atidaro ir įtaiso gijimo galvutę, į kurią paskui jau įmontuoja protezą. Laukti reikia 2-4 mėn., priklausomai nuo to sraigto brangumo. Aš pasirinkau vidutinio brangumo. Esmė ta, kad kai sako kainą, tai gudriai, tik to paties implanto, pvz. 600, o juk dar kiti "prietaisai", pats dantis. Tai susidaro maždaug dvigubai, t.y., 1200.  Implantai yra gerai, bet jei išeis, daugiau aš jų nedėsiu, nebent tokiose vietose, kur išvengti neįmanoma.

Taip išeina 3 + 2 mėnesiai, kol dantį įstato?

Man kitaip visai buvo: įsuko varžtą ir paliko gyti, neleido ta puse kramtyti bent du mėnesius, o iš viso po trijų mėnesių ir dantį pritvirtino.

Atsakyti

Nsžinau kaip ten daro,bet mano vienai mokytojai kažkaip įsuko impalntus ,gal du ir ant tų implantų uždėjo tiltą.pyst ir baltais gražiais dantim vaikšto.o kol darė  tai(kokius du mėn).tai kažkokią laikiną plokštelę uždėjo ,tai jau ir galvojau,kad jie sutvarkyti. Gal ir manęs nepaliks su švarple keliems mėnesiams.🙈

Nu papasakosiu,pirmas vizitas poryt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 kovo 2021 - 17:43

Taip išeina 3 + 2 mėnesiai, kol dantį įstato?

Man kitaip visai buvo: įsuko varžtą ir paliko gyti, neleido ta puse kramtyti bent du mėnesius, o iš viso po trijų mėnesių ir dantį pritvirtino.

Gal kažką nesuprantamai parašiau, iš viso 3 mėn.

Atsakyti

Aš tai ir skaičiuje 😁 o veidų tai gal ir neatsiminčiai kokio vienkartinio nuotykio ☺ iš senų laikų

Tai jei ten 30 40 ar daugiau, tai kur čia be sąrašiuko atsiminsi, kas po ko  :umn:  :D​ 

Atsakyti

Nsžinau kaip ten daro,bet mano vienai mokytojai kažkaip įsuko impalntus ,gal du ir ant tų implantų uždėjo tiltą.pyst ir baltais gražiais dantim vaikšto.o kol darė  tai(kokius du mėn).tai kažkokią laikiną plokštelę uždėjo ,tai jau ir galvojau,kad jie sutvarkyti.

Gal ir manęs nepaliks su švarple keliems mėnesiams.🙈

kažkaip panašiai buvo ir mano draugei su priekiniais. Staiga atsirado priekyje normalūs dantys, galvojau, kad tikri jau. Ne, pasirodo dar laikini buvo. Kažkaip nežinau aš tos sistemos su laikinais.

Atsakyti

Priedas  FB_IMG_1615736762422.jpg   73,89KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

nu o ka desi, isvis nedesi?

Nu gale kai truksta kokio danties, tai dzin, bet jei matosi, tai... 

tai sakau, jei kito  pasirinkimo nebus.

Bet pvz, man vienoje vietoje pačiam gale jokios išeities nėra, nes implanto neįmanoma įdėti, nes kažkokie ten sinusai per arti. Norint paruošti vietą implantui, reikia daryti operaciją, kuri kainuotų apie 1500, be garantijos, kad gautas rezultatas leis ten implantą dėti. Daugiau ir nesigilinau, gal kitas chirurgas ką nors kita  sakys.

Atsakyti

Kaip atrodytu  gviazdos be dantu:  https://www.eatliver.com/celebrities-with-no-teeth/  :D

Atsakyti

Pasiskundė Intemora, kad čia bėdų turgus kone, apie ligas visokias kaip bobutės kalbam, tai va, gavo progą prisijungt  :rolleyes: čia turbūt dėl to, kad nesijaustų vieniša  :D​ 

Atsakyti

O kam isvis det paciam gale? 

Atsakyti

Tai jei ten 30 40 ar daugiau, tai kur čia be sąrašiuko atsiminsi, kas po ko  :umn:  :D​ 

Mažiau,bet senokai bebuvo

Atsakyti

Karynka., 14 Kov 2021 - 17:56, parašė: Pasiskundė Intemora, kad čia bėdų turgus kone, apie ligas visokias kaip bobutės kalbam, tai va, gavo progą prisijungt :rolleyes: čia turbūt dėl to, kad nesijaustų vieniša :D
Čia ne ligos.čia estetika,čia psichoginė trauma. Tai visai kas kita.😃
Atsakyti