Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Greiskeli, 14 Kov 2021 - 16:43, parašė: Kas numire?
Tai kur tavo geroji atmintis😃 Taigi pasakojau,tą ,kurį kartais sapnuoju,tas ,kuris sapne man pasirodė kai numirė,o aš to dar nežinojau.čia jau sunku užmiršti..
Atsakyti

Nepamenu. Tai nuo ko numire? 

Atsakyti

Greiskeli, 14 Kov 2021 - 16:58, parašė: Nepamenu. Tai nuo ko numire?
Tiksliai net nežinau.kažkas su žarnynu.

Dar 30 metų nebuvo.

Atsakyti

Cia, kol sugis dantenos?? 

Tvarka tokia, kad pirmiausia įgrežia implantą, užsiuva ir palieka 3 mėn., kad jis ten prigytų žandikaulyje, po 3 mėn. vėl atidaro ir įtaiso gijimo galvutę, į kurią paskui jau įmontuoja protezą. Laukti reikia 2-4 mėn., priklausomai nuo to sraigto brangumo. Aš pasirinkau vidutinio brangumo. Esmė ta, kad kai sako kainą, tai gudriai, tik to paties implanto, pvz. 600, o juk dar kiti "prietaisai", pats dantis. Tai susidaro maždaug dvigubai, t.y., 1200.  Implantai yra gerai, bet jei išeis, daugiau aš jų nedėsiu, nebent tokiose vietose, kur išvengti neįmanoma.

Atsakyti

nu bliam..as ne skaiciuje pasimeciau..o veidu neatsimenu :D
Aš tai ir skaičiuje 😁 o veidų tai gal ir neatsiminčiai kokio vienkartinio nuotykio ☺ iš senų laikų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 kovo 2021 - 17:16

Tvarka tokia, kad pirmiausia įgrežia implantą, užsiuva ir palieka 3 mėn., kad jis ten prigytų žandikaulyje, po 3 mėn. vėl atidaro ir įtaiso gijimo galvutę, į kurią paskui jau įmontuoja protezą. Laukti reikia 2-4 mėn., priklausomai nuo to sraigto brangumo. Aš pasirinkau vidutinio brangumo. Esmė ta, kad kai sako kainą, tai gudriai, tik to paties implanto, pvz. 600, o juk dar kiti "prietaisai", pats dantis. Tai susidaro maždaug dvigubai, t.y., 1200.  Implantai yra gerai, bet jei išeis, daugiau aš jų nedėsiu, nebent tokiose vietose, kur išvengti neįmanoma.

Bet kad nėra alternatyvos. Kainos kosmosas, o dar procedūros atrodo tikrai ne pačios maloniausios...

Aš jau nusiteikus, kad teks bent 2 dėt. 

Atsakyti

:lol: Jo..cia buvo topas... Klube priejo vyriskis, sako "o tu vis grazeji ir grazeji". Sakau "o mes pazistami?" Tas sako "tu cia rimtai?" :D Paskui vakarui ipusejus kazkaip atgaminau, kas cia toks :D

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

nu o ka desi, isvis nedesi?

Nu gale kai truksta kokio danties, tai dzin, bet jei matosi, tai... 

Atsakyti

Siaip, gali pagaminti maza plokstele, jei prieky tuscia. Kolege dukrai dare, tai jos lauke pusmeti, kil uzgis, pagamino tokia mazute plokstelyte i to danties vieta laikinai. 

Atsakyti

O man žopa.dantų mėnuo mūsų temoj.

Kandau šian kažką ir jaučiu,kad pyzė mano priekiniui dančiui.tik trekšt ir juda visas.nu vat taip. su pirštais pajudinu ir linguoja visas..užsirašiau  antradernį.tai nežinau.jaučiu,kad daėjau iki implanto.🙈

Košmaras.priekinis dantis.kad tik į mokyklą nereiktų greit grįžt,nes nežinau ,visiškoj depresijoj esu..

Laikina įdeda, kai varžtą įsuks. Nebūsi be danties, nepergyvenk.

Atsakyti

Bet kad nėra alternatyvos. Kainos kosmosas, o dar procedūros atrodo tikrai ne pačios maloniausios...

Aš jau nusiteikus, kad teks bent 2 dėt. 

Alternatyva yra, tiltas. 

Atsakyti

Kaio aš dabar bandžiau valgyt.kad ir kaip stengiausi,vistiek kaukštelėjau su šakute,tai net pašokau iš baimės.tai dabar su pirštais dedu į šoną🙈

Atsakyti