Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man tai  ant dūšios sunku.bijau net valytisdantis ,paspausiu ir būsiu jadzė.o čia jau smūgis žemiau juostos.vėl raudosiu ,kaip ryte .net galvą skauda nuo žliumbimo.

Laikykis

Atsakyti

Užjaučiu, žinau tą jausmą. Man ne visas dantis, bet ne kartą buvę, kad plomba iškrenta kurio priekinio, kai pas mane vos ne visi plombuoti, tai pasitaiko...brr jausmas, norisi užsidaryt kur kambary ir nelįst niekur 

Pažįstama situacija 

Atsakyti

Nu jau biški atsigaunu..pradedu kažkaip taikytis su situacija,bet dar vakar važiavom į pardę,žiūriu eurokosas atidarytas iš lauko.pažiūriu -tuščia,žmonių nėra,ai,sakau užeisiu ir akcija ten dantų balinimo sistemai.ten tokios kapos,suformuot reikia pgl dantų formą.oba,ir paėmiau.šiandien ,galvojau vakare pažaisiu...nu kaip tyčia!

tai gal dar panaudosi. 

Nu ne tragedija.  Susitvarkysi kažkaip.  galiausiai pasirinksi implantą, jei kitos išeities nebus, geriausią iš Štraumanų šeimynos, ir brangiausią aišku, bet jadze pabūsi gal kokius 2 mėn. vietoj trijų ar daugiau.

Atsakyti

Nu aš ir ne visus jau bepisiminčiau 🤣

Siaubas, nu ir paleistuvės kokios... :D​ 

Atsakyti

nu bliam..as ne skaiciuje pasimeciau..o veidu neatsimenu :D

Atsakyti

Nu aš ir ne visus jau bepisiminčiau 🤣

As tai visus prisimenu, kita vertus nebuvo ju tiek daug. 

Atsakyti

tai gal dar panaudosi. 

Nu ne tragedija.  Susitvarkysi kažkaip.  galiausiai pasirinksi implantą, jei kitos išeities nebus, geriausią iš Štraumanų šeimynos, ir brangiausią aišku, bet jadze pabūsi gal kokius 2 mėn. vietoj trijų ar daugiau.

Cia, kol sugis dantenos?? 

Atsakyti

As savo visu 4 iki vedybiniu meiliu veidus, pavardes, vardus atsimenu puikiai.  Tfu, pacio pirmojo, kol cia rasiau, buvau varda pamirsus,  kokia puse minutes galvojau, jau issigandus buvau. :D 

Atsakyti

As savo visu 4 iki vedybiniu meiliu veidus, pavardes, vardus atsimenu puikiai.  Tfu, pacio pirmojo, kol cia rasiau, buvau varda pamirsus,  kokia puse minutes galvojau, jau issigandus buvau. :D 

Tai pirmą ir paskutinį tikrai užtenka  :D​ 

Atsakyti

Neprisimenu jokių meilių, daug buvo,o ir metų daug praėjo.

Pamenu du ,,vyrą" ir tą,kuris numirė.

Atsakyti

Kas numire? 

Atsakyti

Mokykliniu susizavejimu neskaiciuosiu, situ paskutinese klases buvo daugiau nei 4, tikrai. :D

Tai pirmą ir paskutinį tikrai užtenka  :D​ 

Tai pirmas nebutinai pirmas Ta Prasme. :D

Atsakyti