Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Man tai  ant dūšios sunku.bijau net valytisdantis ,paspausiu ir būsiu jadzė.o čia jau smūgis žemiau juostos.vėl raudosiu ,kaip ryte .net galvą skauda nuo žliumbimo.

Nu tu ***, susiimk, ka tos raudos, danti  tau istatys?

Kaip bedante bedantei sakau: Susitaikyk. Ir kuo toliau, tuo tokiu dantu bus daugiau. Nu nepasiseke.

Ne pasaulio pabaiga. 

Atsakyti

Man tai  ant dūšios sunku.bijau net valytisdantis ,paspausiu ir būsiu jadzė.o čia jau smūgis žemiau juostos.vėl raudosiu ,kaip ryte .net galvą skauda nuo žliumbimo.

Užjaučiu, žinau tą jausmą. Man ne visas dantis, bet ne kartą buvę, kad plomba iškrenta kurio priekinio, kai pas mane vos ne visi plombuoti, tai pasitaiko...brr jausmas, norisi užsidaryt kur kambary ir nelįst niekur 

Atsakyti

O man žopa.dantų mėnuo mūsų temoj.

Kandau šian kažką ir jaučiu,kad pyzė mano priekiniui dančiui.tik trekšt ir juda visas.nu vat taip. su pirštais pajudinu ir linguoja visas..užsirašiau  antradernį.tai nežinau.jaučiu,kad daėjau iki implanto.🙈

Košmaras.priekinis dantis.kad tik į mokyklą nereiktų greit grįžt,nes nežinau ,visiškoj depresijoj esu..

Tai kaukę nešiosi ir viskas. Bet suprantama, kad žiauruva...

Bet kaukės tai gėris tokiais atvejais.

Atsakyti

Nu aš tokia, išsiraudu,išsidraskau ir ieškau sprendimo.

Nu vat vakar net nenujaučiau.tai nepasiruošus buvau.

Pamačiau spintutėj lavašo blynus,ai sakau ,tuoj išmesim,jei nesuvalgydim.susukau įdarą ir padžiuvęs jau  buvo vietom ir ant to džiuvėsio ir kandau..🙈

Aišku,ne šiandien ,tai ryt, matyt būt buvę,bet geriau ryt🙈

Atsakyti

ir kur tureciau skelbima det :D ?

Pakeliui, kur vaikštai, ant stulpų klijuok  :lol: . Prie visokių, kur būna ieškau kačiuko ...ir požymius būtinai surašyk, kad negaišintų laiko visokie  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Apsiramyk, nebūsi tu jadzė, be to neaišku, kas ten, gal kažkaip sutvirtins. Man grasino vieną paslankų ištraukt, bet mano puikioji gydytoja gražiai perplombavo, kažką dar darė, po mėnesio tas dantis atsistatė ir vėl tvirtas.  Jokio implanto šitam  net neplanuoju ir jadze neteko pabūt. Šalia zuikio dviejų dantų, numeriais   nemoku įvardinti.

Esu vieno protinio netekus, kramtydama zuikieną, ogi šratą perkandau, dantis šnai ir pusė beliko. Ištraukė paskui.

Atsakyti

Tai kaukę nešiosi ir viskas. Bet suprantama, kad žiauruva...

Bet kaukės tai gėris tokiais atvejais.

Tikrai. Gali būt ar su pamušta lūpa ar  be danties... :)

man tai būdavo gerai, kai išeini iš odontologės su dar aptirpusia nukarusia lūpa. Kaukė, ir niekas nemato.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 14 kovo 2021 - 16:18

Apsiramyk, nebūsi tu jadzė, be to neaišku, kas ten, gal kažkaip sutvirtins. Man grasino vieną paslankų ištraukt, bet mano puikioji gydytoja gražiai perplombavo, kažką dar darė, po mėnesio tas dantis atsistatė ir vėl tvirtas.  Jokio implanto šitam  net neplanuoju ir jadze neteko pabūt. Šalia zuikio dviejų dantų, numeriais   nemoku įvardinti.

Esu vieno protinio netekus, kramtydama zuikieną, ogi šratą perkandau, dantis šnai ir pusė beliko. Ištraukė paskui.

Diedo i teisma nepadavei?  :D​ 

Atsakyti

Bet kakp aš vardų neatsimenu, siaubas. Atsimenu detales kažkokias, išvaizdą, o vardo ne. Net jeigu būna tekę bendraut su žmogum, po kažkurio laiko, jeigu ilgai bebendrauju, galiu apie papasakot, ką žinau, tik ne vardą. Aišku, negalioja tai žmonėms, kuriuos pažįstu daug metų.

Man tas pats 🙈

Atsakyti

Diedo i teisma nepadavei?  :D​ 

Jam visas gyvenimas bus bausmė. Nes buvo dar vienas kartas. Bet jis išpirkinėja kaltę, finansuodamas man dabar gražius dantis.  :) 

Atsakyti

esu pamirsus vyra, su kuriuo permiegojau :D

Nu aš ir ne visus jau bepisiminčiau 🤣

Atsakyti

Pinotija, 14 Kov 2021 - 16:16, parašė: Apsiramyk, nebūsi tu jadzė, be to neaišku, kas ten, gal kažkaip sutvirtins. Man grasino vieną paslankų ištraukt, bet mano puikioji gydytoja gražiai perplombavo, kažką dar darė, po mėnesio tas dantis atsistatė ir vėl tvirtas. Jokio implanto šitam net neplanuoju ir jadze neteko pabūt. Šalia zuikio dviejų dantų, numeriais nemoku įvardinti. Esu vieno protinio netekus, kramtydama zuikieną, ogi šratą perkandau, dantis šnai ir pusė beliko. Ištraukė paskui.
Nu jau biški atsigaunu..pradedu kažkaip taikytis su situacija,bet dar vakar važiavom į pardę,žiūriu eurokosas atidarytas iš lauko.pažiūriu -tuščia,žmonių nėra,ai,sakau užeisiu ir akcija ten dantų balinimo sistemai.ten tokios kapos,suformuot reikia pgl dantų formą.oba,ir paėmiau.šiandien ,galvojau vakare pažaisiu...nu kaip tyčia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 14 kovo 2021 - 16:24