Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

:first:​ 

:lol: Jo..cia buvo topas... Klube priejo vyriskis, sako "o tu vis grazeji ir grazeji". Sakau "o mes pazistami?" Tas sako "tu cia rimtai?" :D Paskui vakarui ipusejus kazkaip atgaminau, kas cia toks :D

Atsakyti

:lol: Jo..cia buvo topas... Klube priejo vyriskis, sako "o tu vis grazeji ir grazeji". Sakau "o mes pazistami?" Tas sako "tu cia rimtai?" :D Paskui vakarui ipusejus kazkaip atgaminau, kas cia toks :D

Matyt, juos visus ir reikia pamiršt. :)​ 

Atsakyti

O man žopa.dantų mėnuo mūsų temoj.

Kandau šian kažką ir jaučiu,kad pyzė mano priekiniui dančiui.tik trekšt ir juda visas.nu vat taip. su pirštais pajudinu ir linguoja visas..užsirašiau  antradernį.tai nežinau.jaučiu,kad daėjau iki implanto.🙈

Košmaras.priekinis dantis.kad tik į mokyklą nereiktų greit grįžt,nes nežinau ,visiškoj depresijoj esu..

Atsakyti

Matyt, nepaliko ispudzio jo gebejimai,  jei neprisiminei. :D

Atsakyti

bet tai sakes su atmintim, reiskia...  :hmm:​ 

Atsakyti

O man žopa.dantų mėnuo mūsų temoj.

Kandau šian kažką ir jaučiu,kad pyzė mano priekiniui dančiui.tik trekšt ir juda visas.nu vat taip. su pirštais pajudinu ir linguoja visas..užsirašiau  antradernį.tai nežinau.jaučiu,kad daėjau iki implanto.🙈

Košmaras.priekinis dantis.kad tik į mokyklą nereiktų greit grįžt,nes nežinau ,visiškoj depresijoj esu..

Daejai, motin, daejai. Sakiau, kad karunos laiko ilgai, kai jos ant vieno istiso  tilto sudetos buna.

Kristij, ko i ta skalbykla, neturi skalbialkes? 

Atsakyti

bet tai sakes su atmintim, reiskia...  :hmm:​ 

Kartoteka pasidaryk su nuotraukom ir kitais duomenimis. :D

Atsakyti

Intemora, jei ka, mokykloj  su kauke busi, dabar geri laikai bedanciams :D

Man va taip priekinis pries vestuves nuluzo. 21 metu amziaus...nu puse danties, ne visas. Kandau kazkoki sena, kieta saldaini. 

Gerai, jad dediene stomatologe, tai greit uzdejo karuna. 

Atsakyti

Greiskeli, 14 Kov 2021 - 15:46, parašė: Daejai, motin, daejai. Sakiau, kad karunos laiko ilgai, kai jos ant vieno istiso tilto sudetos buna. Kristij, ko i ta skalbykla, neturi skalbialkes?
Ne,čia ne iš tos operos, protezai šonuose,ten kur nesimato,o šitas tik šiaip plombuotas buvo .nuosavas..nu vat pats priekinis.tie kur du centre,tokie kur biški zuikio.😃🙈
Atsakyti

Ne,čia ne iš tos operos, protezai šonuose,ten kur nesimato,o šitas tik šiaip plombuotas buvo .nuosavas..nu vat pats priekinis.tie kur du centre,tokie kur biški zuikio.😃🙈

Nu tai luzo turbut... krapstyk zanackes... 

Atsakyti

Man tai  ant dūšios sunku.bijau net valytisdantis ,paspausiu ir būsiu jadzė.o čia jau smūgis žemiau juostos.vėl raudosiu ,kaip ryte .net galvą skauda nuo žliumbimo.

Atsakyti

Kristij, ko i ta skalbykla, neturi skalbialkes? 

neturiu

Atsakyti