Nežinau, 40+ turbūt nelabai rastųsi, bet gal kokioj sveikuolių sportininkų grupėj.
kur tokia grupe rast? Ir 10tukst zingsniu nelabai sportas
Tik 7km.
Bet kakp aš vardų neatsimenu, siaubas. Atsimenu detales kažkokias, išvaizdą, o vardo ne. Net jeigu būna tekę bendraut su žmogum, po kažkurio laiko, jeigu ilgai bebendrauju, galiu apie papasakot, ką žinau, tik ne vardą. Aišku, negalioja tai žmonėms, kuriuos pažįstu daug metų.
Bet kakp aš vardų neatsimenu, siaubas. Atsimenu detales kažkokias, išvaizdą, o vardo ne. Net jeigu būna tekę bendraut su žmogum, po kažkurio laiko, jeigu ilgai bebendrauju, galiu apie papasakot, ką žinau, tik ne vardą. Aišku, negalioja tai žmonėms, kuriuos pažįstu daug metų.
oj..as ne tik vardu. bet ir veidu..jei maciau zmogu viena karta..galiu jo nebeatsimint is veido
As kol mesos smotas kepa orkaiteje, basuciu internete dairausi. Vienos lyg nieko, bet kaina tai labai nepatinka.
As lygiai taip pat.