Įkraunama...
Įkraunama...

+- 40, Salemo raganų irštva, mes nemirtingos!

Nežinau, 40+ turbūt nelabai rastųsi, bet gal kokioj sveikuolių sportininkų grupėj.

kur tokia grupe rast? :D Ir 10tukst zingsniu nelabai sportas :D Tik 7km.

Atsakyti

ir kur tureciau skelbima det :D ?

Nu tai į laikraštį 😄

Atsakyti

Nu tai į laikraštį 😄

nusizvengiau :D

Atsakyti

Bet kakp aš vardų neatsimenu, siaubas. Atsimenu detales kažkokias, išvaizdą, o vardo ne. Net jeigu būna tekę bendraut su žmogum, po kažkurio laiko, jeigu ilgai bebendrauju, galiu apie papasakot, ką žinau, tik ne vardą. Aišku, negalioja tai žmonėms, kuriuos pažįstu daug metų.

Atsakyti

kur tokia grupe rast? :D Ir 10tukst zingsniu nelabai sportas :D Tik 7km.

Nu fb turėtų būt, paieškok. Sakyk, esu pradedančioji, reikia labiau patyrusio ar pažangesnio, kuris motyvuotų ir palaikytų draugiją  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Bet kakp aš vardų neatsimenu, siaubas. Atsimenu detales kažkokias, išvaizdą, o vardo ne. Net jeigu būna tekę bendraut su žmogum, po kažkurio laiko, jeigu ilgai bebendrauju, galiu apie papasakot, ką žinau, tik ne vardą. Aišku, negalioja tai žmonėms, kuriuos pažįstu daug metų.

oj..as ne tik vardu. bet ir veidu..jei maciau zmogu viena karta..galiu jo nebeatsimint is veido :)

Atsakyti

As  kol mesos smotas kepa orkaiteje, basuciu internete dairausi. Vienos lyg nieko, bet kaina tai labai nepatinka.

As lygiai taip pat.

Atsakyti

oj..as ne tik vardu. bet ir veidu..jei maciau zmogu viena karta..galiu jo nebeatsimint is veido :)

Jei tik kartą, tai pamirštu ir aš.

Atsakyti

Jei tik kartą, tai pamirštu ir aš.

esu pamirsus vyra, su kuriuo permiegojau :D

Atsakyti

Aš tai miegapelė esu, man 10 valandų miego pats tas. Gaila tik, kad retai papuola tokie malonumai, įprastai einu miegot dešimtą ir keliuosi šeštą. Savaitgalį jau leidžiu sau pamiegoti, jei naktį tiek nesigauna, tai būtinai pietukų pamiegu :D

Atsakyti

esu pamirsus vyra, su kuriuo permiegojau :D

:first:​ 

Atsakyti

Aš jau su sklerozu, ale dą prisimenu, su kuo miegu :D Kristij, jauna dar, prisiminsi, gerai pagalvojus :)​ 

Atsakyti