Sveikutės, noriu patarimo, dukra gimusi 2006 metais, praeitais metais užsirašėme į du darželius... Į vieną net nepriėmė pokalbiui, motyvuodami, jog nėra vietų, ir sąraše - 200 vaikų... (darželis, beveik ant mūsų kiemo).. Taigi, nuėjau į kitą, gretimą darželį - ten buvom užrašyti 57...
pasakė, jog nera jokių šansų...tęsiau paieškas, nuėjau šiek tiek į tolimesnį darželį, ten užrašė 37, ir pasiteiravau, ar galim būti ramūs ir nebeieškoti, pati direktorė patikslino, jog tikrai nėra ko nerimauti... (dabar ji tą neigia, nors mano draugė irgi puikiai prisimena jos žodžius..) Šiandien nuėjau sutvarkyti dokumentų, o ji man pareiškė, jog pilnos grupės... Motyvavau jog mano vyras kariškis, tai viena iš pirmenybinų sąlygu
Net bandžiau kalbėti apie atlygį (bet apsimetė, jog nieko nereikia... Jog galbūt atsiras laisvų vietų iki birželio 15 dienos... Iš tų 15 sąraše, tik vieninteliu vaiku motyvavo, jog jis pirmiau buvo užsirašęs... Abejoju, kad visi iš 15 pirmųjų..buvo tame grupės sąraše...
nebežinau nei ką daryti, gal kuri susidūrėte su tokia situacija??? gal galima kaip nors gauti vietą darželyje?? Dėkoju už pagalbą...
cia tai geras... susirupinti reikes, mes maziu irgi uzrase i darza praktiskai kieme, uzrasem kai buvo 3 menesiu, o iki reikes eiti (beveik 3 metu), pasirodo, gali jau ir nebepriimti