etera, 15 Geg 2009 - 14:13, para�ė:
etera, 15 Geg 2009 - 14:13, para�ė: ![]()
jums likimas ir maloningoji direktorė suteikė antra šansą
nepasikalbėti ten einama,nepasikalbėti.susimokėti
etera, 15 Geg 2009 - 13:13, para�ė:
etera, 15 Geg 2009 - 13:13, para�ė: ![]()
jums likimas ir maloningoji direktorė suteikė antra šansą
nepasikalbėti ten einama,nepasikalbėti.susimokėti
Ugniux, 15 Geg 2009 - 12:57, para�ė:
Ugniux, 15 Geg 2009 - 12:57, paraÅ�Ä—: O aš noriu pasakyti, mielos mamytės, nebūkit naivios ir rašykit savo vaikiukus ne į vieną darželį!!!!!!!!! mes buvom labai teisingi ir užrašėm vaiką į vienintelį mums priklausantį daržą. Ir prieš metus dirikė mums garantavo vietą. Neseniai vyras nuėjo ir ką jūs manot?????? Vietos nėr. Va taip va. Likom ant ledo.... Beje, dar vieno niuanso nesupratau.... vyras nuėjo ne priėmimo dieną. Dirikė priėmė, pasakė, kad vietos mūsų vaikui nėr, bet kažkodėl pasiūlė mano vyrui ateiti priėmimo dieną
Paaiškinkit man kvailai, tai kokio velnio jam ten dar eit??????? Apie ką dar galima kalbėt, jei jau viskas nuspręsta???? Arba aš tikrai kvaila, arba čia tiesus kyšio reikalavimas
vilke_ziema, 15 Geg 2009 - 14:22, para�ė:
vilke_ziema, 15 Geg 2009 - 14:22, para�ė: Kokia suma det i ta voka?
Nireglina, 15 Geg 2009 - 15:31, para�ė:
Nireglina, 15 Geg 2009 - 15:31, para�ė: ![]()
esantiems žemai, pakilti.
Papildyta:
Manau, kad ta suma labai priklauso nuo miesto.
etera, 15 Geg 2009 - 12:03, para�ė:
etera, 15 Geg 2009 - 12:03, para�ė: ![]()
mieloji,buzyte,
na gi nebūkit naivuolė
kokiam velniui,atsiprašant,tai direktorei reikalingi bedarbių tėvų vaikai?pagudraukit truputį,pameluokit mažumėlę
pamąstykit logiškai.ateina dvi šeimos.viena nuleista galvyte,teiraujasi apie pirmumus bedarbiams,verkšlenanti apie sunkumus ieškant darželio ir kita... aukštai pakelta galva,kvepalų šleifu,plačia šypsena veiduose,pradedanti nuo pagyrų darželio aplinkai ir besižavinti gerais atsiliepimais ir rekomendacijomis apie tobulosios direktores valdomu darželiu.ir jie taipogi gali ir nori prisidėti prie šio pasakiško darželio klestėjimo ir ir jie gali suteikti garbę,leisdami savo beprotiškai fantastišką vaiką į šią šventovę.išeinant tėtukas galantiškai pabučiuoja direktorės ranką,palikdamas joje litukų ir vizitinę
spėkit ,iš trijų kartų, kuriems direktorė skambtels kitą dieną
o kai jau jūsų mažylis lankys tą daržą,šaukštai po pietų visiems pažadams
Buzyte, 15 Geg 2009 - 16:32, para�ė:
Wa paskambinau į kitą darželį truputi toliau nuo namų, be problemų kitą sawaitę prašymą ateit sakė parašyti... šitai vedėjai, tai galima lauknešėli bus nunešti,
Buzyte, 15 Geg 2009 - 16:32, para�ė: ![]()
Wa paskambinau į kitą darželį truputi toliau nuo namų, be problemų kitą sawaitę prašymą ateit sakė parašyti... šitai vedėjai, tai galima lauknešėli bus nunešti, o tai senai klizmai ku akis drąsko ir tipo kol neduosi, vietos neturėsi-ŠPYGA![]()
Mamos jus pačios prie kyšių pratinate jas- geriau vaikams ką nors už juos nupirkite...
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė