QUOTE(pakabukas4 @ 2008 11 21, 14:43)
teisingai rajonas tas pats savivaldybe kita , gaunasi tokia situacija man klaipeda daug daug arciau nei gargzdai tad vesciau i klaipeda bet va pinigai kur valstybe skiria darzeliui nueina i gargzdus , o klaipedos sav is savo lesu moka uz mano vaika , tai nusprende kad mes patys tuos pinigus turim moketi , tik va man cia stojasi toks klausimas o tie pinigai skirti mano vaikui ir toliau keliaus i gargzdus ar isvis man ju nieks nebeskirs , na kazkokia apsurdo muge siutas ima
Eina sau kokia nesamone
! Man gaila tokiu tevu kurie priverst toliausiai vezioti savo vaikus ir dar is ju nori kaina baisine plesti! Gal galima kazkaip viska suderinti, nes tikrai apsurdas
O jei gyvena seima didmiestyje, nuomojasi buta ir ju vaikas eina i darzeli didmiestyje, o jie visi registruoti kitam mieste, tai ir jie turi moketi daugiau uz darzeli? Nu, kazkaip keistai cia man viskas. As taip isivaizduoju, kad pagal einanciu vaiku sarasa ir turetu skirti pinigelius darzeliui. O ne taip: sitas musu, sumokesim uz ji, o uz sita ne, nes jis ne musu savivaldybes