Bet kokiu atveju, jei neatsilaikysim, kaip jūs dabar bandot pavaizduoti, tai žinote kas mūsų laukia? Nežinote, tai pažiūrėkite, kas nutiko su civiliais gyventojais Bučioje.
Sarajevas iš vis be elektros, maisto atsargų, be nieko, iš visų pusių apšaudomas snaiperių iš vis 1425 dienas išgyveno.
Sarajevas iš vis be elektros, maisto atsargų, be nieko, iš visų pusių apšaudomas snaiperių iš vis 1425 dienas išgyveno.
Mano geriausias patarimas jums savo nuojautą, šeštą pojūtį kol ne vėlu vystyti, turėti daug grynų pinigų prie savęs, likusius tik tarptautiniame gerame banke ir dumti iš šalies dar prieš karą kelias dienas jį užuodus.
Gyvenimas mums duotas, kad kuo laimingiau jį nugyventume, pritekliuje, grožyje. Neiššvaistykime gyvenimo karui, žudynėms, būkime budrūs ir plačiai atmerktomis akimis

Aš tikrai neaukosiu savo tėvų orios senatvės kare, neversiu šalti ar badauti, nusivemti ir nusitriesti nuo bile kokio maisto savo gražuoliui kaip lėlei mini šuniui. Mano pareiga juos apsaugoti. Visos Visatos jėgos kasdien mums siunčia signalus per kitus žmones, per garsus, per sapnus, tereikia išmokti tuo naudotis ir gyvenimas bus paprastas, be baimės, mes gausime reikiamą pagalbą.