QUOTE(Mindaugas7 @ 2025 03 21, 09:14)
Tu jo komunistinių-dzenputinistinių smegenų neišplausi, nes jas išplovė kacapynas. Bergždžias reikalas.
Taigi jis teigė, kad rusiškos propagados neklauso

Mano energiją siurbtų, jei mano emocijas sukeltų, kaip kad tu sukeldavai, o dabar čia man įdomu, ant kiek žmogus užzombintas, kiek jo smegenys dar palikusios vietos loginiam mąstymui.
O dėl propagandos paveiktų smegenų, tai žinok, mes visi paveikti. Nesigilinant į tai ar yra gerai ar blogai, vadovėliuose pav. propaganda skatinanti skiepytis pateikiama, kaip teigiamo pobūdžio propaganda ir vat detalė, Covid`o metu, valstybinės institucijos skelbė konkursus žiniasklaidos priemonėms, dėl skiepų ir kitų priemonių nukreiptų prieš kovą su užkratu propagavimui (apie tai žinau asmeniškai iš vieno asmens, dalyvavusio tokiame konkurse, bet pralaimėjusiam, nes konkursą laimėjo viena iš didesnių ir žinomesnių žiniasklaidos priemonių). Taigi, laimėjusios konkursus ir gavusios didžiulius finansavimus žiniasklaidos priemonės rašė daug straipsnių ta tema. Kaip ir viskas tvarkoje, bet nė prie vieno straipsnio nebuvo užrašo, kad tai reklama, ar kad straipsnis apmokėtas iš tokių ir tokių lėšų. Trumpai sakant, tai buvo propaganda. Dar kartą kartoju. Nesakau, tai gerai ar blogai, bet tai reikia suprasti ir kai žmogus sako, kad tai mes užzombinti, nieko keisto, nes gali būti, kad kas liečia tą sritį, taip ir yra. Dar viena labai "mylima" tema mūsų žiniasklaidoje, dėl akivaizdžiai dosnaus finansavimo tai LGBT tema. Ne moterų teisės, o būtent LGBT. Kokios moterų teisės, jei fiziologinės moterys išgujamos iš sporto varžybų, nes jų vietas užima fiziologiniai vyrai, save įvardijantys kaip moterys. Taigi, šioje sritį taipogi labai daug propagandos ir nieko keisto, kad mes galime būti užzombinti šiuo klausimu. Taip kad sorry už užimtą eterį, bet šis bendravimas man naudingas mano pačio suvokimui propagandos sritį. Karas Ukrainoje labai daug emocijų sukeliantis įvykis, apie kurį suksis didžiuliai propagandos kiekiai iš abiejų kariaujančių pusių. Aš stengiuosi klausyti tik vienos pusės, todėl nenustebčiau, jog irgi vaizdą matau ne blaiviomis akimis. Labai norėčiau matyti "blaiviai" tad gal sakau išgirsiu kokį su logika nesipjaunantį argumentą, kuriam ankščiau dėmesio neskyriau. Vis tik, iš šio oponento išskyrus emocijas (o tai būtent tai, į ką nusitaikiusi propaganda) jokios logikos nemačiau. Taip, Europa ir JAV ne panacėja, ten irgi galima rasti blogų dalykų, bet tai, kad blogų dalykų galima rasti, nesuteikia Rusijai teisės okupuoti kitas šalis. Ir iš vis, apie kokią teisę kalbama, kai vyksta karas. Mokiausi teisės, ir esu šokiruotas, kaip bet kokia teisė išnyksta karo metu