Įkraunama...
Įkraunama...

Elektros tiekėjo pasirinkimas

Nuo 01-01 ir Ignitis įvedė abonementinį mokestį. Ar dar yra koks variantas be garantinio tiekimo?
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2025 01 25, 12:02)
Nuo 01-01 ir Ignitis įvedė abonementinį mokestį. Ar dar yra koks variantas be garantinio tiekimo?

Senos sutartys lieka. Aš dviem metams pasirašiau, tai dar metelius sutartis galios, o kas bus po metų, niekas nežino.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2025 01 25, 22:09)
Senos sutartys lieka. Aš dviem metams pasirašiau, tai dar metelius sutartis galios, o kas bus po metų, niekas nežino.

Tas tai taip, senoms sutartims iki galiojimo galo lieka tas pats, tik man jau po mėnesio baigiasi. Tai ir žiūriu, kas rinkoje darosi...
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2025 01 26, 15:19)
Tas tai taip, senoms sutartims iki galiojimo galo lieka tas pats, tik man jau po mėnesio baigiasi. Tai ir žiūriu, kas rinkoje darosi...

O kaip jūs tas terminuotas pasirašot? Aš kai 20'tais perėjau į nepriklausomą tiekimą, tai nieko ir nekeičiau ignityje. Sutartis neterminuota, kol kas su savo mėnesiniais iki manęs neatėjo. Galvoju, ar ilgai čia taip paliks tokį chaliavščiką ant nulinių sąskaitų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Verteris @ 2025 01 27, 15:47)
O kaip jūs tas terminuotas pasirašot? Aš kai 20'tais perėjau į nepriklausomą tiekimą, tai nieko ir nekeičiau ignityje. Sutartis neterminuota, kol kas su savo mėnesiniais iki manęs neatėjo. Galvoju, ar ilgai čia taip paliks tokį chaliavščiką ant nulinių sąskaitų... smile.gif

Aš 2024m nuo balandžio 1 d., kad nebūtų nesąmonių su sukaupta energija, pakeičiau tiekėją ir pasirašiau sutartį 2 metams. Buvau EGTO klientas, bet kai monopolistai su lobistų pagalba jį privertė pasitraukti iš rinkos, primesdami įgyvendinti nelogiškas sąlygas, buvau automatiškai permestas Enefitui, o apie Enefitą, kaip apie "gerą" tiekėja, savaip interpretuojantį įstatymus ir besibylinėjantį teismuose su klientais, jau net legendos internete sklando, tai tik išlaukiau momento ir nešiau mieles. Problema, kad rinkoje belikę tik 3 monopolistai verysad.gif .

Jo, be sutarties jokių garantijų. Bet kurią akimirką, vienašališkai gali nustatyti naujas sąlygas, bet šiame sakinyje svarbiausias žodis "gali".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: [b!]Vakar[/b!], 14:05
QUOTE(Verteris @ 2025 01 27, 15:47)

Na, 2020 metais tikrai sutarčių sąlygos buvo kitokios. Deja, aš sudarinėjau pernai ir pasirinkau tik 8mėn terminą, nors galėjau rinktis ir 24mėn. Dabar jau tas nebeaktualu, tai domiuosi kokios sąlygos galimos šiuo metu. Kolkas tai šviečiasi tik garantinis tiekimas.
Atsakyti