QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 10 02, 19:26)
Po ginekologo? Tau tikrai kvakšt. O po dantisto išprievartauta nesijauti? Po bet kokio gydytojo?
taip jauciuosi, kunas jauciasi kaip isprievartautas, po visu sudetingesniu proceduru, operaciju....pvz dare operacija isiminejo protini danti is kaulo, dar nei neisdygusi, tai labai bjauriai jauciausi po to, nei skaudejo, nei kas bloga buvo, va toks jausmas tarsi tave isprievartavo, tas pats kai eme smear testa, tikrai jokio skausmo, nemalonu siek tiek ir tiek, bet slykstu paskui...nezinau kaip ji nusakyti.
kodel dabar as turiu jaustis, kaip tu, kodel jei jauciuosi kitaip tai jau as kvakst? taip apie visus gyvenime galvoji?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 10 02, 19:56)
Žinai, kaip jaučiasi išprievartauta moteris, kad taip teigi?
Aš tai nežinau. Pas gydytoją nieko blogo nejaučiu. Man nei šlykštu, nei nemalonu, nei malonu. Tiesiog procedūra. Gal todėl ir nesijaučiu negerai, nes be jokių durnų minčių eidama galiu pilnai atsipalaiduoti apžiūrai ir nieko neskauda. Arba visi gydytojai labai geri pasitaikė. Esu ėjus pas vyrą, tokio švelnaus, taktiško ir profesionalaus neteko sutikti, deja jis ne Vilniuj dirba.
Nu ir ne visos putes užspaudusios iki skausmo yra,
kad jeigu jau jautiesi normaliai, tai iškart darai išvadas, kad išvis nieko tarp kojų nejauti. Iš kur tokios nesveikos išvados
Kaip ir jeigu kiekvienas vyras iš eilės nesukelia minčių, tai jau frigidiška
O ką, tavo vyrui jau nebestovi, kad į kitus dairaisi? Nebepatenkina, kad tenka apie svetimus fantazuot?
ar visos isprievartautos turi jaustis vienodai, jei mane isprievartavo, galiu zinoti, kaip kitos jauciasi? ar gal galiu jaustis, taip kaip as jauciuosi? ar turiu jaustis, kaip jus tik ir ne kitaip? kodel jus kelios taip nuolat neigiat kitu jausmus, emocijas, patirtis, jei zmogus apie save pasakoja?
kai pacituosi, kur sakiau, kad man SKAUDA ir kad KIEKVIENAS vyras jaudina, tai as galesiu atsakyti i tavo zinute, o dabar i absurda ant absurdo kvadratu neina nei ka atsakyt
o apie tave visgi KAZKA jauti, nera taip kad nieko nejaustum, jei nesi paralizuota, pojuciai buna malonus arba nemalonus, daugiau ar maziau, arba labai mazai isijauti i savo kuna. As gi neteigiau nieko apie tave as klausiau "O tau malonu pas juos eiti? ar nieko toje srityje nejauti ? "
O tave jaudina tik tavo vaikinas? ir per ta laika kai su juo nei vienas kitas kuniskai nepatrauke? o anksciau, kol nebuvai su juo?
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2020 10 02, 20:33)
Taigis degintis eini , o ne ziuret i kitus .pvz atsiguli ir ziuri i dangu arba skaitai tai kur cia sujaudins , na jei eini su ta mintim paziureti tada taip . Bet tas pats ir su triusikais , paziurek i balerunus su kokiom jie sokineja 😅
<p>o pirty ir galima jaudintis , dar vienas dalykas ateina laikas tos utkos nebejaudina o dar jei sava utka salia 😅 </p>
<p>aa prisiminiau toki ivyki su kaimynu ,nu man tai slykstu buvo ,ateina kaimynas su tokiais trenigais ir su stovinciu(mates ) .Pagalvojau matyt susijaudino pamates mane ,priemiau uz polinki i zydruma . turi zmona vaiku bet matyt vyrai dar traukia 😄</p>
na gal del to ir nesuprantu, nes man labai nuobodu degintis, galiu siek tiek pasideginti, bet dazniausiai norisi kazka veikti, o ne tik guleti kaip blynui
O kai judi, veiki kazka, tai ir kitus matai , nori ar nenori
O tai nudistu plezuosi visi tik guli? nei kas su kamuoliu zaidzia, nei maudosi?
i pirtis irgi nevaikstau nuobodu per daug man ten ir siaip per karsta
tai ir sakau vyresnio amziaus, o kokiem 20meciam kazin kaip ten su tuo organu ir nelabai jie ten ir deginasi sugule ;D nesenai cia girdejau airiai nudistai ejo i parodas meno kuriniu visi nuogi , spec renginys ju buvo, kaip sita paaiskinti?
gal pries tai pamate kokia kaimynka , o gal jam nuolat stovi