QUOTE(lutuke123 @ 2020 10 02, 12:32)
Nu as ne vyras , bet sako, kad vyru organas, nuo ju paciu nepriklauso, kada nori ima ir atsistoja
Gali buti, kad kai jau pripranta, nebejaudona taip,kaip kokius gineklogus
Na bet tai o kol pripranta? ant pilvo guli? o siaip gal i nudistu plezus, kaip ir moteru renkasi dauguma pagyvene zmogeliai?
blmb man reiks pas vyra gineklogoka, eiti , nu man nesmagu, bet nera moteru aplink
Gali buti, kad kai jau pripranta, nebejaudona taip,kaip kokius gineklogus
Na bet tai o kol pripranta? ant pilvo guli? o siaip gal i nudistu plezus, kaip ir moteru renkasi dauguma pagyvene zmogeliai?
blmb man reiks pas vyra gineklogoka, eiti , nu man nesmagu, bet nera moteru aplink
Lietuvoje tai daug jaunų, bent tuo metu kai aš mačiau. Stengiamės ten neiti, nes nu man tai nieko gražaus, nes tikrai ne visų kūnai gražūs ir sutvarkyti, bet šuo kaip visada bajerių pridaro, velnių priėdus mano Prieš dvi vasaras važiavom kartu su uošviu prie jūros, su jo mašina, nes pas jį labai talpi. Ir po poros dienų, kai jau susirengėm važiuot į savo laukinį pliažą, nes pėstute toli, uošviui sunku, šuo pradėjo vaidinti, kad bloga, kad pilvą skauda, išsirietė visaip, stovi ir neina. Uošviui sakau jūs važiuokit, mes pažiūrėsim kas čia bus, gal pas vetą teks važiuot. Susiskambinsim. Nespėjo tas išvažiuot iš kiemo, šuo pašoko kaip naujas Sako: einam, einam, pėstute Nu tai ėjom, bet būtų labai toli, tai sutrumpinom per nudistus. Po to ir uošvis buvo papuolęs ant jų Irgi sakė, kad nu nelabai vaizdas, netraukiantis