QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 12, 09:53)
Susivarei, Monteverte, užsipylei šūdų krūvą sau ant galvos, nebepadės jau joks muilas
Tu savo gyvenimą slėpei po 9 užraktais, pasirodo, oi yra dėl ko....
nu ir durna galva tavo. Juodai ant balto parašyta, jei būtų ką slėpti ar rašyčiau kam niką?
kaip tik nesislėpiau nes nėra ką. Bet matau, kad projektas geras labai išėjo, nes dabar tikrai gavosi užraktai kažkokie: tai iš ligų tyčiojasi, tai ligonė, tai ten gyvena, tai ten. Norėdamas nebeatpintum
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 11 12, 08:40)
Tau 38 metai, o protelis kaip pas 5 metu vaika, kuris tiki kad jo melas kazka itikins
.
Pirmiausia tu visada aiskinai kad forumas tau buvo nezinomas, kad prisiregistravai montevertes nicu, nieko nepazinojai, tokia nedrasi buvai.
Antra, niekam tu nrsakei to savo Viciuos Vici nico. As ji atradau per netycia. Tiesiog skaiciau tema apie atostogas su sunimis ir ten Viciuos Vici poste grynai purtymasis kaip ir montevertes , varymas ant zmoniu, vartojamas zodis "šyknos". Dar kelios temos apie sunis ir viskas buvo aisku kad cia tu, priedurne. Kaip dabar edies su visais, taip ir tada edeisi. Kai ikeluau kas tu bucai - iskart dinfai
.
Tu nebesikvailink dar daugiau
ką tu čia svaigsti? Given, Montekrista, žkb, visos žinojo mano seną nieką, nes tai nebuvo jokia paslaptis
Bet tu ir debilė, manai, kad čia tu kaž-ką atradai?
Tai dabar ir spręsk rebusus likusį gyvenimėlį kuris postas Vici, kuris Vicious, o kuris dar vienos kaimynės
Sėkmytės, o aš pažvengsiu kaip tu svaigsti. Jei galvoji, kad mane tai skaudina, tai nė kiek. Varyk kiek nori, nors nusprok, nes tai ne apie mane