QUOTE(arbuzas77 @ 2020 09 29, 08:43)
<p>o tai kai su triusikais tada plauku nesimato? jei tie plaukai jus trukdo tai neapziurinekit taip nuodugniai . o abstrakciai 😅😅😅 beje galima prigulti ir prie jaunu ...</p>
o tai gerai, jei esi nudistu pleze ir pamatai grazia merguzele, neatsistoja vyram?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 09 29, 10:51)
Pilnai depiluoti vyrai tai jau pedofilija,nedepiliuotos moterys-nevalos.Tai,kaip čia yra?
geras pastebejimas
Bet gal iprasta, kad vyrai plaukuotesni, nei moteris jau ir taip is prigimties? plaukai pas vyra rodo testosterono aukstesni lygi, kas traukia, kaip ir zemesnis balsas ir t.t.
Moteris vyrus traukia daug maz moteriskesnes, nei vyriskos isvaizdos. O tai mazensis kuno, ypac veido plaukuotumas
plonesnis, monkstesni balsas , judesiai plastiskesni ir t.t.
Bet tos kurios nesiskuta, tikrai nevadinciau nevala, nes tikrai neplaukuotumas lemia, zmogus svarus ar ne
Papildyta:
QUOTE(arbuzas77 @ 2020 09 29, 12:08)
<p>Pas mus ir dabar zydras dangus 😅 jura kuom ji skiriasi nuo kitu juru ,galima va ir vietineje savo juroje megautis ,pakrante ilga 😉 skrist nereikia </p>
<p>plaukoti nepatinka o tai kai su usais ir barzda ??? </p>
Jura skiriasi siluma
man tai geriausiai sildoma jacuzzi
Lietuvoje be visa ko labai uztersta jura....
Man graziai atrodo vyrai su barzda, bet nenoreciau, kad mano vyras augintu
bet nepatinka ir plikai skustas veidas
tokia 3 dienu brazele uztenka
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2020 09 29, 10:51)
As dabar taip isivaizduoju. Suguli su kokiu, kurio subine plaukuota, o tu nematei jo nuogo is užpakalio. Uzdedi rankas ant aubines, ir tarp pirštų subanguoja garbanos.....aaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Infarktas garantuotas
na tai jei kojos plaukuotos tai ir sikna tokia bus, uztenka su sortais pamatyti