Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

Lygtai monteverte pasakytu kas jos suniu buvo - kokie issigimimai ar problemos.
Cia ne p* zdavojant, bet gi plesesi kokie pas ja dantys sveiki, kol viena nare nepabagsnojo ka ji buvo apie juos seniau rasiusi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 13:24)
Lygtai monteverte pasakytu kas jos suniu buvo - kokie issigimimai ar problemos.
Cia ne p* zdavojant, bet gi plesesi kokie pas ja dantys sveiki, kol viena nare nepabagsnojo ka ji buvo apie juos seniau rasiusi.

išsigimimai ir problemos, tai tik pas tave. Aklu reikia būti, kad to nematyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 12:33)
Isterike, ar tu bent supranti kodel uz savo " jorka" mokejai 140 lt? Juk ne popiergalis kainuoja, o kainuoja dalyvavimas parodose, geras maistas, vetai, skiepaiprieziuros priemones. Visa tai yra augintinio galutine kaina.
Tu emei beli ka, nezinodama kad jis sirgs, issigimes augs ar nesveikos psichikos. Apie kokia tu cia savo nuojauta sneki?🤣Pati rasei kad suo tau i rankas isoko, todel ir emei ja.

paspringsi tu tais 140 litų
jei tau presuoti burbulai geras maistas, tai užsikišk tu jais pati, debile ir šik toliau nei matai biggrin.gif
nei viena veisėja forume, o jų ne viena buvo, nematino kitiap kaip tik sausu.
Vetai??? o kam sveikiems vetai? sveiki šunys nežino kas yra vetai rolleyes.gif tikrai sveiki ir be skiepų nemiršta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 06, 12:40)
Veisimu turėtų užsiimti žmonės, kurie turi suvokimą ką daro, o ne ciocės iš patvorio,

suvokimą biggrin.gif apie ką tu čia. Suvokimą turintys niekada nedarys tokių nesąmonių kaip pvz. daro veisėjai net iš didelių ir garsių veislynų. Pigiau prisiperka baisių kalių, net foto bijodavo rodyti, pagal pažintis klube gaudavo porą l. gerai įvertinimų ir tada nusipirkdavo tipo nuliovą patiną iš užsienio. Ir tą patiną ant visų savo kalių iš eilės kėlė biggrin.gif Ot tai bliac veisimo modelis, tiesiog Nobelį galima duot biggrin.gif ir baisiausia, kad tie patinai būdavo kito eksterjero, pvz. daug trumpesnis ir aukštesnis už kalę, o kalė žema ir ilga dažniausiai. Tai gaudavosi bent pusę šuniukų nesąmoningų, nedailių.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 13:52)

Vetai??? o kam sveikiems vetai? sveiki šunys nežino kas yra vetai rolleyes.gif tikrai sveiki ir be skiepų nemiršta rolleyes.gif

Nu ir perlai🤣🤣, boze boze🤣.
Atsakyti
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 06, 12:40)
Ai, juk šuo turi "atsipirkti", ane? Tavasis atsipirko?

Prie ko čia man atsipirkti, jei aš nekergiu? Man tiesiog reikia ilgamečio šuns savo ir jo malonumui ar kaip čia pasakyti. Nes joks sergantis šuo malonumo iš gyvenimo nejaus
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 13:59)

gydyk gydyk savo sveiką kėšą, kišk vetams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 13:58)

suvokimą biggrin.gif apie ką tu čia. Suvokimą turintys niekada nedarys tokių nesąmonių kaip pvz. daro veisėjai net iš didelių ir garsių veislynų. Pigiau prisiperka baisių kalių, net foto bijodavo rodyti, pagal pažintis klube gaudavo porą l. gerai įvertinimų ir tada nusipirkdavo tipo nuliovą patiną iš užsienio. Ir tą patiną ant visų savo kalių iš eilės kėlė biggrin.gif Ot tai bliac veisimo modelis, tiesiog Nobelį galima duot biggrin.gif ir baisiausia, kad tie patinai būdavo kito eksterjero, pvz. daug trumpesnis ir aukštesnis už kalę, o kalė žema ir ilga dažniausiai. Tai gaudavosi bent pusę šuniukų nesąmoningų, nedailių.

Is kur pas tave tokios nesveikos zinios? Tu cia pezi ir apvarineji visiskai nusidegraduodama.
Apsisviesk truputi, kvaisa tu
https://augintinis.l...uo-2987602/amp/
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 14:01)
Prie ko čia man atsipirkti, jei aš nekergiu? Man tiesiog reikia ilgamečio šuns savo ir jo malonumui ar kaip čia pasakyti. Nes joks sergantis šuo malonumo iš gyvenimo nejaus
Papildyta:

gydyk gydyk savo sveiką kėšą, kišk vetams biggrin.gif

Ar ilgai dar pezesi, kad tavo nugaisusi Dankanas amaklaudas?

Zinok profilaktiskai gyvunus kas met vetui vezam, skiepyjam.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 13:58)

Iš kur tu žinai, ką daro veisėjai, jei max su kuo tu bendrauji ir iš kur perki yra daugyklos? O viskas ką tu pasakoji, tai tik tavo įsivaizdavimas ir nebūtinai tiesa ir išvis logikos nulis
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 14:01)

O tai pala.. šuns išlaikymas nekainuoja? Juk tu pabrėžei, kad daugintojams kainavo kalytė, o kai nekergi, tada nekainuoja? Juk ir kai nekergi, gali tekti prie šuns naktį atsikelti, gali susirgti, vrt paslaugos kainuoja, elementari priežiūra irgi kainuoja, nu tai vistiek išleidžia tiek pat, ar kergia, ar nekergia, tai kodėl dvarniukų nedovanoja, kodėl prastūminėja kaip ale veislinius ir bando užsidirbti iš vargšės kalės? Galvoji nėra tokių, kurie mano, kad gyvūnas turi "atsipirkti"? Kažin ar tokiems tipams ir vaikai turi atsipirkti? O veisėjams, galvoji, niekas nekainuoja? Juk jų indėlis į veisimą žymiai didesnis, nei patvorio daugintojų, tai kam skundiesi, kad veislinis šuniukas kainuoja brangiai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 13:59)

O prieš tai gi rašė, kad šunų šeimininkai po kelis šimtas kaskart paloeka pas vetą biggrin.gif dabar jau, pasirodo, ten nė nesilanko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 10 11, 15:16)
Blondinas galejo but moterim ar ono, bet faktas tas, kad jis buvo smaiksti, protinga asmenybe.

teisę baigusi moteris. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 lapkričio 2020 - 09:26
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 07, 08:22)
O prieš tai gi rašė, kad šunų šeimininkai po kelis šimtas kaskart paloeka pas vetą biggrin.gif dabar jau, pasirodo, ten nė nesilanko biggrin.gif

Triochala yra ir tiek.
Tikiu, kad nesilanke, net neskiepyjo. Rase gi kad net nenukirmina, vis cesnaka kisa.
Ir savo pries tai senes pas vetus nevede( ta, kuri siko ir myzo lovoj), aiskino man issijuosus, kad vetu anksciau nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 07, 10:48)
Triochala yra ir tiek.
Tikiu, kad nesilanke, net neskiepyjo. Rase gi kad net nenukirmina, vis cesnaka kisa.
Ir savo pries tai senes pas vetus nevede( ta, kuri siko ir myzo lovoj), aiskino man issijuosus, kad vetu anksciau nebuvo.

O aš kaip tik galvojau, kad daug serga jos šuo, kad vis lankosi ir po krlis šimtus vis palieka...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 07, 10:53)
O aš kaip tik galvojau, kad daug serga jos šuo, kad vis lankosi ir po krlis šimtus vis palieka...

Oi ne, jos idealus visom prasmėm, serga tik veisliniai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenokartabobute: 07 lapkričio 2020 - 10:56
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 14:06)
Is kur pas tave tokios nesveikos zinios? Tu cia pezi ir apvarineji visiskai nusidegraduodama.
Apsisviesk truputi, kvaisa tu
https://augintinis.l...uo-2987602/amp/

Dieve dieve, negaliu tokio briedo klausytis, kas antrą diną maudyti? tai gal dėl to ir užsilenkia taip greitai pas kitus? maudau kas 3 savaites maždaug, plaukas ilgas, nekirptas rolleyes.gif
naivuolius ir išdūrinėja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 06, 14:38)
Iš kur tu žinai, ką daro veisėjai, jei max su kuo tu bendrauji ir iš kur perki yra daugyklos? O viskas ką tu pasakoji, tai tik tavo įsivaizdavimas ir nebūtinai tiesa ir išvis logikos nulis

daug metų sėdėjom forume, tai žinom
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 06, 14:38)
O tai pala.. šuns išlaikymas nekainuoja? Juk tu pabrėžei, kad daugintojams kainavo kalytė, o kai nekergi, tada nekainuoja? Juk ir kai nekergi, gali tekti prie šuns naktį atsikelti, gali susirgti, vrt paslaugos kainuoja, elementari priežiūra irgi kainuoja, nu tai vistiek išleidžia tiek pat, ar kergia, ar nekergia, tai kodėl dvarniukų nedovanoja, kodėl prastūminėja kaip ale veislinius ir bando užsidirbti iš vargšės kalės? Galvoji nėra tokių, kurie mano, kad gyvūnas turi "atsipirkti"? Kažin ar tokiems tipams ir vaikai turi atsipirkti? O veisėjams, galvoji, niekas nekainuoja? Juk jų indėlis į veisimą žymiai didesnis, nei patvorio daugintojų, tai kam skundiesi, kad veislinis šuniukas kainuoja brangiai?

visiems vienodai kainuoja. Kas nekergia, tam be abejo jokio atsipirkimo. O kas jau kergia ar veisia, tai ir ima pinigus, natūralu.
Ir iš viso kaip sakaiu jau tau, nusibodus man ši tema. Mes VV laikais viską išdiskutavom perdiskutavom ir išsisėmėm. Tema nunyko, Viskas. Dėl to patapau Monteverte ir susidomėjau kitomis temomis, Vicious apskritai išėjo.
Nebeįdomu, supranti?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 07, 08:22)

debile, paskaityk dabartinę likusę šunų ir katinų temą ir pamatysi kurie nikai palieka. Švieskis, jei nori apie gyvūnus diskutuoti
Atsakyti