Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistu pliazas

QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 09:42)
Dieve dieve, pilnatine vel plesisi, kad bedokumentis jorkas perspjauna veislinius biggrin.gif .

kaip tu to veislinio nori, Dieve Dieve, bet su savo nusmurgusiais 600 litų iki 600 eurų netraukei, tai turguje kėšą pirkai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 10:13)
kaip tu to veislinio nori, Dieve Dieve, bet su savo nusmurgusiais 600 litų iki 600 eurų netraukei, tai turguje kėšą pirkai biggrin.gif

Juokingiausia yra skaityt, kai tu neva uz ziurkjorki dabar rasai, kad mokejai 1200 lt biggrin.gif . Jau pamirsai kad anksciau rasei, jog mokejai 140 lt.
Tai ok, zeek, kokia tu debile -
Visu pirma tavo jorkas jau nugaises, nes metai neatitinka tavo postu. Bet ok, nei vienas , sveiko proto zmogus nepirktu uz 1200 neaiskaus bedokumencio ziurkio, kai tais laikais veislinis 1500 -2000 lt.daugiausia kainavo.
Tai kad apsisikai ir susivarei kvadratu, kvaisele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 10:28)
Juokingiausia yra skaityt, kai tu neva uz ziurkjorki dabar rasai, kad mokejai 1200 lt biggrin.gif . Jau pamirsai kad anksciau rasei, jog mokejai 140 lt.
Tai ok, zeek, kokia tu debile -
Visu pirma tavo jorkas jau nugaises, nes metai neatitinka tavo postu. Bet ok, nei vienas , sveiko proto zmogus nepirktu uz 1200 neaiskaus bedokumencio ziurkio, kai tais laikais veislinis 1500 -2000 lt.daugiausia kainavo.
Tai kad apsisikai ir susivarei kvadratu, kvaisele.

Prisiek savo apsišikusio Ožio mirtim, kad rašiau, kad 140 lt kainavo.
Tais laikais normali, graži dokumentinė kalytė kainavo 3500 lt. Man nereikėjo kretančio 1,2 kg su neišsivysčiusiu žandikauliu ir kreivais dantimis, kriptorcho dokumentuoto 'jorko', už kurį 1800 lt prašė. Tai pasityčiojimas iš veislės.
Ką tu žiurke supranti apie tuos laikus? Tu tada sėdėjai kažkur rūsy ir gėlytes auginai. Kokie gyvūnai tau buvo? būtum turėjus veislinį ar net bedokumentinį panašų į veislinį, tu taip nenusišnekinėtum kainose. 600 lt jinai už dokumentinį mokėjo biggrin.gif nebesityčiok tu taip iš savęs, kėša nusmurgus biggrin.gif Nebent gal koks visiškai brokuotas, kreivu stuburu ir bekiaušis neišsivystęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 10:49)
Prisiek savo apsišikusio Ožio mirtim, kad rašiau, kad 140 lt kainavo.
Tais laikais normali, graži dokumentinė kalytė kainavo 3500 lt. Man nereikėjo kretančio 1,2 kg su neišsivysčiusiu žandikauliu ir kreivais dantimis, kriptorcho dokumentuoto 'jorko', už kurį 1800 lt prašė. Tai pasityčiojimas iš veislės.
Ką tu žiurke supranti apie tuos laikus? Tu tada sėdėjai kažkur rūsy ir gėlytes auginai. Kokie gyvūnai tau buvo? būtum turėjus veislinį ar net bedokumentinį panašų į veislinį, tu taip nenusišnekinėtum kainose. 600 lt jinai už dokumentinį mokėjo biggrin.gif nebesityčiok tu taip iš savęs, kėša nusmurgus biggrin.gif Nebent gal koks visiškai brokuotas, kreivu stuburu ir bekiaušis neišsivystęs biggrin.gif

Taip, tu rasei, kad uz suni mokejai 140 lt. Montevertes nicu.
Pries 20 metu jorku kaina buvo 1500-2000 lt. Mano drauge turejo, tai kad ciaupkis, ana parodas visas islanke, gerus metus suniuka rinkosi.
Va kad tu nieko nerauki apie kainas tai matosi. Tu gi debile. Ikelei dabar nuoroda is Nevos maskaradukur kaciukai 600 eutlr kainuoja. Aisku kad kainuoja, nes pinigu kursas pakites per 14 metu. Kas anksciau litais - dabar eurais. Tada buvo 600 normali kaina. Dabar 600 eur irgi normali.
Tai kad purtykis toliau, apsisikusi melage.
Vapejai nesamones jorku temoj apie savo " super" ciuciku, niekinai visus dokumentinius, gavai kupron, buvai varoma is tu temu, dabar vel vapi durnystes. Nu kvaise kokiu reta. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 06 lapkričio 2020 - 11:14
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 11:10)
Taip, tu rasei, kad uz suni mokejai 140 lt. Montevertes nicu.
Pries 20 metu jorku kaina buvo 1500-2000 lt. Mano drauge turejo, tai kad ciaupkis, ana parodas visas islanke, gerus metus suniuka rinkosi.
Va kad tu nieko nerauki apie kainas tai matosi. Tu gi debile. Ikelei dabar nuoroda is Nevos maskaradukur kaciukai 600 eutlr kainuoja. Aisku kad kainuoja, nes pinigu kursas pakites per 14 metu. Kas anksciau litais - dabar eurais. Tada buvo 600 normali kaina. Dabar 600 eur irgi normali.
Tai kad purtykis toliau, apsisikusi melage.

Nu ***** dabar tavo Ožiui, nes niekur nerašiau to biggrin.gif
Arba eik surask nuorodą, nes jei nerasi, atia atia Ožiukui verysad.gif biggrin.gif
Debile, net dabar, kai tie jorkai visiems nusibodę, bedokumenčiai vis dar po 350 eurų, kas atitinka 1208 litus su kapeikom, tai tada, prieš 15-16 metų jie iš viso buvo rarytas, egzotika, tai kaip 140 galėjo kainuoti? tu visiška kaušė glušių glušena biggrin.gif
Niekas nepakitę invalide tu, skaičiuok tada 1200-1400 lt, dabar 350 eur tongue.gif
Prieš 20 metų jorkus turėjo tik pora veislynų Lietuvoje. Taip kad labai greitai galima išrišti tą tavo "draugę" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš žinau tas veisėjas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 11:15)
Nu ***** dabar tavo Ožiui, nes niekur nerašiau to biggrin.gif
Arba eik surask nuorodą, nes jei nerasi, atia atia Ožiukui verysad.gif biggrin.gif
Debile, net dabar, kai tie jorkai visiems nusibodę, bedokumenčiai vis dar po 350 eurų, kas atitinka 1208 litus su kapeikom, tai tada, prieš 15-16 metų jie iš viso buvo rarytas, egzotika, tai kaip 140 galėjo kainuoti? tu visiška kaušė glušių glušena biggrin.gif
Niekas nepakitę invalide tu, skaičiuok tada 1200-1400 lt, dabar 350 eur tongue.gif
Prieš 20 metų jorkus turėjo tik pora veislynų Lietuvoje. Taip kad labai greitai galima išrišti tą tavo "draugę" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Aš žinau tas veisėjas biggrin.gif

Ko nervyjies, paskutiniai 3 plaukai isslinks ir dantis ispuvusius pamesi, jei taip nesivaldysi biggrin.gif .
Kokioz litai su kapeikom? Prie litu centai buvo, kvaisa biggrin.gif .
Pries 15 metu ziurkjorkiu buvo ant kiekvieno kampo, nebebuvo jokios egzotikos, nes juos veise del tokiu kaip tu, kuri nusipirkai uz 140 lt.
Zino ji mat veisejas🤣🤣🤣.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 11:35)
Ko nervyjies, paskutiniai 3 plaukai isslinks ir dantis ispuvusius pamesi, jei taip nesivaldysi biggrin.gif .
Kokioz litai su kapeikom? Prie litu centai buvo, kvaisa biggrin.gif .
Pries 15 metu ziurkjorkiu buvo ant kiekvieno kampo, nebebuvo jokios egzotikos, nes juos veise del tokiu kaip tu, kuri nusipirkai uz 140 lt.
Zino ji mat veisejas🤣🤣🤣.

pypiec Oželiui dėl cambalos melo
atsidžiauk paskutinius mėnesiukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 11:39)
pypiec Oželiui dėl cambalos melo
atsidžiauk paskutinius mėnesiukus biggrin.gif

Ligone, negi tu tikrai nesupranti, kad visai nuprotejai? Buuuuu🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 09:13)
aš nesidomiu kaip yra dabar, gal kažkas pasikeitė, bet anksčiau dauguma jorkų temoje, o jų buvo labai daug (tiksliau šeimininkų), darė ant palutės ir taip buvo išmokyti jau, ypač, kurie su dokumentais.
Nu kokios daugyklos, aš apie jas net nešneku, o šneku apie žmones, kurie augina, myli po vieną kalytę ar patinėlį, visur su juo keliauja, bet labai nori ir sukergti, pasidžiaugti bent viena vada. Ar galvoja, kad "dėl sveikatos' reikia vienos vados. Tokie man yra visa galva aukščiau už veislynus, kur n šunų. Tik suprantu, kad žinoma jokių girnelių tyrimų nebus. Su tuo jau tenka susitaikyti.
Nežinau kas ten pas jus taip nemokėjo šunų auginti. Aplink mane labai daug ilgaamžių gyveno, ypač paprasti mišrūnai. Tie laisvai po 16-17 sulaukdavo. Nu kaip minimum 13.

O tu pasidomėk. Aš negaliu garantuoti už kitus veislynus, bet mano požiūriu joks normalus veislynas nesiūlys šikdinti šuns ant palutės

Ir tau tai normalu, "turi kalytę, sukergia"? Rimtai? Tu kalbi apie daugintojus, jie yra lygiai tokie pat daugintojai, kaip ir tie, laikantys šunis mėšlidėse "urmu". Kergiantys "dėl sveikatos" ar dėl "gamtos šauksmo, ar dėl to, kad kalytė "gautų sekso, patirtų motinystės džiaugsmą", viebžo, tamsuma visiška, besmegeniai bambukai, garantuotai šuniukų nedovanoja, o parduoda ir dar veislę dvarniukams prilipdo. O nx tą kalę kergt? Nori pasidžiaugt matai, yeah right.. Jums šunys kas, žaislai? Tegu eina į prieglaudas ir džiaugiasi. Kokie dar "dėl sveikatos"? Bože bože, info ranka pasiekiama, nu bet tamsuma visiška. Tai pati pripažįsti, kad tyrimų jokių nebus, ar tu galvoji, kad jei tau pasitaikė daugmaž sveikas, visi daugyklų šunys tokie bus? Norėtum. Ką kalbėtum, jeigu tavo šuniui laiko bėgant būtų išlindę rimtų sveikatos bėdų? Vistiek pirktum iš daugyklos?
Blem, ot durnė aš, mano šuo iš veislyno, gražiai nuaugęs, neleidžiu vargšui pajaust sexo..

Ai nu nereikia lia lia. Šuo, šeriamas likučiais nuo stalo negali nugyvent ilgo amžiaus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 12:04)
Ligone, negi tu tikrai nesupranti, kad visai nuprotejai? Buuuuu🤣🤣

nuprotėjai cambaline su tais 140 lt ir Ožiui žalą pasidarei biggrin.gif
tu dėl to pinigo tėvus parduotum, chaminia. Kaip gi čia Monteverte brangiau sumokėjo už savo šunį, negali to būti biggrin.gif kokia tu apgailėtina ir Dievo užmiršta. Ubage liksi, pamatysi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 06, 12:12)
O tu pasidomėk. Aš negaliu garantuoti už kitus veislynus, bet mano požiūriu joks normalus veislynas nesiūlys šikdinti šuns ant palutės

Ir tau tai normalu, "turi kalytę, sukergia"? Rimtai? Tu kalbi apie daugintojus, jie yra lygiai tokie pat daugintojai, kaip ir tie, laikantys šunis mėšlidėse "urmu". Kergiantys "dėl sveikatos" ar dėl "gamtos šauksmo, ar dėl to, kad kalytė "gautų sekso, patirtų motinystės džiaugsmą", viebžo, tamsuma visiška, besmegeniai bambukai, garantuotai šuniukų nedovanoja, o parduoda ir dar veislę dvarniukams prilipdo. O nx tą kalę kergt? Nori pasidžiaugt matai, yeah right.. Jums šunys kas, žaislai? Tegu eina į prieglaudas ir džiaugiasi. Kokie dar "dėl sveikatos"? Bože bože, info ranka pasiekiama, nu bet tamsuma visiška. Tai pati pripažįsti, kad tyrimų jokių nebus, ar tu galvoji, kad jei tau pasitaikė daugmaž sveikas, visi daugyklų šunys tokie bus? Norėtum. Ką kalbėtum, jeigu tavo šuniui laiko bėgant būtų išlindę rimtų sveikatos bėdų? Vistiek pirktum iš daugyklos?
Blem, ot durnė aš, mano šuo iš veislyno, gražiai nuaugęs, neleidžiu vargšui pajaust sexo..

Ai nu nereikia lia lia. Šuo, šeriamas likučiais nuo stalo negali nugyvent ilgo amžiaus.

tai tame ir esmė, kad normalūs veisėjai nesimėto. Tuos šuniukus veisti ėmėsi tokios chaminės kaip cambalinė smile.gif kur vaidina smaragdinėm.
Normalu, o kas nenormalaus? Iš kur kitaip šuniuką gauti? Pačiai pasigimdyt šuniuką? biggrin.gif O kad dauginimas dauginimui nelygus, tai faktas. Kaip ir veisimas veisimui. O tai kodėl turėtų dovanoti? Jiems jų kalytė kainavo, kainavo kėlimasis naktimis prie šuniukų, jei laiko ilgaplaukę kalytę, o ne nužarina, tai kiek rūpesčio su plauku, reikia susukti papilotes, rengti rūbelį, įskaitant ūsus susukti, nes paaugę šuniukai nudzyrins visą mamą, jinai baisiai atrodys. Kiek tokių kalyčių atrodo po to kaip oželiai, negražiai labai, tada niekas nenorės šuniuko iš tokios mamos smile.gif
Jei būtų nesveikas, aišku tada susimąstyčiau, o dabar ko man mąstyt? Be to, aš nuojautą turiu tokiems dalykams, bet ko nepirkčiau mirksiukas.gif

Kodėl būtinai likučiais? Kodėl tu kaip kokia cambalinė visus likusius menkini? Žmonės turguose mėsytę perka šunims, kiti kurių šunys netriedžia ir virškina tiesiai iš karvės, o ne parduoduvinį pieną pildavo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 12:22)
nuprotėjai cambaline su tais 140 lt ir Ožiui žalą pasidarei biggrin.gif
tu dėl to pinigo tėvus parduotum, chaminia. Kaip gi čia Monteverte brangiau sumokėjo už savo šunį, negali to būti biggrin.gif kokia tu apgailėtina ir Dievo užmiršta. Ubage liksi, pamatysi biggrin.gif
Papildyta:

tai tame ir esmė, kad normalūs veisėjai nesimėto. Tuos šuniukus veisti ėmėsi tokios chaminės kaip cambalinė smile.gif kur vaidina smaragdinėm.
Normalu, o kas nenormalaus? Iš kur kitaip šuniuką gauti? Pačiai pasigimdyt šuniuką? biggrin.gif O kad dauginimas dauginimui nelygus, tai faktas. Kaip ir veisimas veisimui. O tai kodėl turėtų dovanoti? Jiems jų kalytė kainavo, kainavo kėlimasis naktimis prie šuniukų, jei laiko ilgaplaukę kalytę, o ne nužarina, tai kiek rūpesčio su plauku, reikia susukti papilotes, rengti rūbelį, įskaitant ūsus susukti, nes paaugę šuniukai nudzyrins visą mamą, jinai baisiai atrodys. Kiek tokių kalyčių atrodo po to kaip oželiai, negražiai labai, tada niekas nenorės šuniuko iš tokios mamos smile.gif
Jei būtų nesveikas, aišku tada susimąstyčiau, o dabar ko man mąstyt? Be to, aš nuojautą turiu tokiems dalykams, bet ko nepirkčiau mirksiukas.gif

Kodėl būtinai likučiais? Kodėl tu kaip kokia cambalinė visus likusius menkini? Žmonės turguose mėsytę perka šunims, kiti kurių šunys netriedžia ir virškina tiesiai iš karvės, o ne parduoduvinį pieną pildavo.

Isterike, ar tu bent supranti kodel uz savo " jorka" mokejai 140 lt? Juk ne popiergalis kainuoja, o kainuoja dalyvavimas parodose, geras maistas, vetai, skiepaiprieziuros priemones. Visa tai yra augintinio galutine kaina.
Tu emei beli ka, nezinodama kad jis sirgs, issigimes augs ar nesveikos psichikos. Apie kokia tu cia savo nuojauta sneki?🤣Pati rasei kad suo tau i rankas isoko, todel ir emei ja.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 11 06, 12:22)
Normalu, o kas nenormalaus? Iš kur kitaip šuniuką gauti? Pačiai pasigimdyt šuniuką? biggrin.gif O kad dauginimas dauginimui nelygus, tai faktas. Kaip ir veisimas veisimui.

O tai kodėl turėtų dovanoti? Jiems jų kalytė kainavo, kainavo kėlimasis naktimis prie šuniukų, jei laiko ilgaplaukę kalytę, o ne nužarina, tai kiek rūpesčio su plauku, reikia susukti papilotes, rengti rūbelį, įskaitant ūsus susukti, nes paaugę šuniukai nudzyrins visą mamą, jinai baisiai atrodys. Kiek tokių kalyčių atrodo po to kaip oželiai, negražiai labai, tada niekas nenorės šuniuko iš tokios mamos smile.gif

Pirkti veislyne arba imti iš prieglaudos. Kame problema?

Gerų daugintojų nebūna, daugintojas ir Afrikoj daugintojas. Tau patinka jorkai, man pvz mopsai, bokseriai, bet tik veisėjų dėka veislės išlieka, o daugintojai, kuriuos tu palaikai, tik darkosi iš veislių.

Tegu nekergia, tai ir keltis nereikės. Veisimu turėtų užsiimti žmonės, kurie turi suvokimą ką daro, o ne ciocės iš patvorio, krrgt mišrūnus per kiekvieną rują ir iš to uždirbinėt. Kas trukdo veist legaliai, padaryt tyrimus, sudalyvaut parodose ir kt? Nes tai KAINUOJA, ane? O babkių lengvų norisi, tai px bet ką su bet kuo sukergs ir prastūminės dvarniukus. Ai, juk šuo turi "atsipirkti", ane? Tavasis atsipirko?
Tai nematai toliau savo nosies? Bile tau pasisekė, o kiek yra tokių, kurių pirkti daugykliniai net iki metų neišgyvena?

Tu rimtai tiki, kad kokia kaimo zosė šers šunį mėsa? Be to, ir mėsa reikia mokėti šerti, reikia turėti žinių. Jeigu šuniui to užtektų, aš irgi duočiau grynos mėsos ar kokio jautienos faršo, bet faktas, kad to neužtenka. O ką matau feisbuke, kai šeria šunis kaip kiaules kombikorma, šlapiankėm, virtais kaulais ir dar peza, kad jų šunys ilgaamžiai, tai tikrai nepanašu į tinkamą gyvūno priežiūrą. Taip taip, kurgi ne.
Atsakyti