QUOTE(cambala @ 2020 11 06, 12:04)
Ligone, negi tu tikrai nesupranti, kad visai nuprotejai? Buuuuu🤣🤣
nuprotėjai cambaline su tais 140 lt ir Ožiui žalą pasidarei
tu dėl to pinigo tėvus parduotum, chaminia. Kaip gi čia Monteverte brangiau sumokėjo už savo šunį, negali to būti
kokia tu apgailėtina ir Dievo užmiršta. Ubage liksi, pamatysi
Papildyta:
QUOTE(gyvenokartabobute @ 2020 11 06, 12:12)
O tu pasidomėk. Aš negaliu garantuoti už kitus veislynus, bet mano požiūriu joks normalus veislynas nesiūlys šikdinti šuns ant palutės
Ir tau tai normalu, "turi kalytę, sukergia"? Rimtai? Tu kalbi apie daugintojus, jie yra lygiai tokie pat daugintojai, kaip ir tie, laikantys šunis mėšlidėse "urmu". Kergiantys "dėl sveikatos" ar dėl "gamtos šauksmo, ar dėl to, kad kalytė "gautų sekso, patirtų motinystės džiaugsmą", viebžo, tamsuma visiška, besmegeniai bambukai, garantuotai šuniukų nedovanoja, o parduoda ir dar veislę dvarniukams prilipdo. O nx tą kalę kergt? Nori pasidžiaugt matai, yeah right.. Jums šunys kas, žaislai? Tegu eina į prieglaudas ir džiaugiasi. Kokie dar "dėl sveikatos"? Bože bože, info ranka pasiekiama, nu bet tamsuma visiška. Tai pati pripažįsti, kad tyrimų jokių nebus, ar tu galvoji, kad jei tau pasitaikė daugmaž sveikas, visi daugyklų šunys tokie bus? Norėtum. Ką kalbėtum, jeigu tavo šuniui laiko bėgant būtų išlindę rimtų sveikatos bėdų? Vistiek pirktum iš daugyklos?
Blem, ot durnė aš, mano šuo iš veislyno, gražiai nuaugęs, neleidžiu vargšui pajaust sexo..
Ai nu nereikia lia lia. Šuo, šeriamas likučiais nuo stalo negali nugyvent ilgo amžiaus.
tai tame ir esmė, kad normalūs veisėjai nesimėto. Tuos šuniukus veisti ėmėsi tokios chaminės kaip cambalinė
kur vaidina smaragdinėm.
Normalu, o kas nenormalaus? Iš kur kitaip šuniuką gauti? Pačiai pasigimdyt šuniuką?
O kad dauginimas dauginimui nelygus, tai faktas. Kaip ir veisimas veisimui. O tai kodėl turėtų dovanoti? Jiems jų kalytė kainavo, kainavo kėlimasis naktimis prie šuniukų, jei laiko ilgaplaukę kalytę, o ne nužarina, tai kiek rūpesčio su plauku, reikia susukti papilotes, rengti rūbelį, įskaitant ūsus susukti, nes paaugę šuniukai nudzyrins visą mamą, jinai baisiai atrodys. Kiek tokių kalyčių atrodo po to kaip oželiai, negražiai labai, tada niekas nenorės šuniuko iš tokios mamos
Jei būtų nesveikas, aišku tada susimąstyčiau, o dabar ko man mąstyt? Be to, aš nuojautą turiu tokiems dalykams, bet ko nepirkčiau
Kodėl būtinai likučiais? Kodėl tu kaip kokia cambalinė visus likusius menkini? Žmonės turguose mėsytę perka šunims, kiti kurių šunys netriedžia ir virškina tiesiai iš karvės, o ne parduoduvinį pieną pildavo.